מה לקחת לחו"ל?

Ron Miasnikov

New member
מה לקחת לחו"ל?

מכיוון ששאלו אותי כמה פעמים לאחרונה, החלטתי להעלות על הכתב, ונראה לי ששווה להכניס לשאלות נפוצות או למדריכים שתחת קישורים. מי שיש לו מה להוסיף מוזמן. אז ככה: * הרבה כסף!!! (גם כי אתם הולכים להוציא המון וגם כי בארה"ב לפחות לוקחים מחיר גבוה יותר על תשלום בויזה. עדיף לשלם מזומן). * רישיון צניחה בתוקף * ביטוח צד שלישי בתוקף: - בארה"ב חברות ב USPA. אפשר לעשות חברות זמנית ב 15$ - באירופה - USPA לא תופס. בדר"כ אפשר לעשות במקום. כדאי לברר מראש. * ביטוח תאונות אישיות שמכסה תאונות צניחה גם בחו"ל!!!! ציוד צניחה: חליפות, קסדה, דיטר, מד גובה, גוגלס, נעליים. כפפות לבעלי ריג: - לוודא רזרבי בתוקף. - לקחת כרטיס של הסייפרס. - לקחת מכתב שנמצא על אתר USPA לבודקי בטחון נודניקים שרבים על העלאת הריג למטוס. לבעלי הוידאו - זכרו שבארה"ב עובדים בשיטה שונה. אבל אפשר להעביר ממצלמה למצלמה (גם אם לא ניתן לראות את התוצאה ע"ג טלויזיה)(בקיצור - לא לשכוח fire wire) אם אתם ישנים בבנק האוס - - מנעול קטן ללוקר * ע"ר - לפחות תחבושת אלסטית ומשחה נגד שרירים תפוסים (אני לא תמיד באזור כדי לעשות מסאג'ים). ושלא תזדקקו ליותר! דקסמול קולד יום + לילה - מומלץ - שלא תושבתו עקב סינוסים ונזלת. * בגדים בהתאם לעונה כמובן. בחורף - מחמם צוואר מומלץ ביותר וישנה את איכות הצניחות! כנ"ל חולצות טרמיות. ** הרבה זהירות ומעט אגו!! אני חושבת שזה העיקר.. טיסות נעימות וקפיצות בטוחות רון

oferbar

New member
ועוד

שיחון ברוסית נייר טואלט לולאות סגירה לראשי ספייר ידית רזרבי ספייר גומיות (גם כאלו, אבל בעיקר למצנח) מטען לוידאו קלטות נוספות אטמי אוזניים B-12 נגד hangover 29 צנחנים ריגר פיזיוטרפיסט מצב רוח טוב, היי

FalxOri

New member
יש לי

את כל המסמכים ב-ZIP אחד אבל אי אפשר להעלות את זה לכאן ואין לי כח לעלות כל אחד בנפרד... אז אם משהו צריך שיצור קשר. ואם מנהלי הפורום היקרים יכולים לשים את זה איפהשהו שיגידו... יאללה, דווי... O

עופר שלום! האם קיבלת את הקלטות

שלי מרוסיה? מסרתי ליורם גייניש 2 קלטות לצורך הסרט שאתה מכין... אם לא קיבלת תודיע לי בבקשה לטל' 0545227707 ברק.

FalxOri

New member
לא צריך

אתה יכול (כמו גניש) לקנות ספר אחזקה של רזרבי ברוסית ולהשתמש בו כמו לוגבוק...

noamk

New member
תמיד טוב לקחת.

יש מקומות שמבקשים לראות צניחה אחרונה, לראות אם אתה עדיין בתוקף. אני בדר"כ הייתי מבקש תדפיס מפראדייב ו\או מחתים את מורדי כדי להראות תאריך צניחה אחרונה.

noamk

New member
שתי תוספות קטנות.

א. מי שיש לו וידאו - מתאם חשמלי למטען. ב. Packing Mat - יש מועדונים ששטחי הקיפול לצנחנים פרטיים יכולים להיות די צפופים בסופ"שים. לכן אתה מוצא את עצמך מקפל בכל מיני מקומות מוזרים. מי שרוצה לשמור על הציוד שלו - ממולץ שיהיה כזה בתיק. (שתי דוגמאות למקומות כאלה : Perris יכול להיות צפוף בסופ"שים אז אנשים מקפלים על הדשא, ו-De-Land מציע איזור קיפול מזעזע לדעתי לצנחנים פרטיים, שמחצלת שכזאת היא חובה.)

למעלה