מה לעשות??

cathrinei

New member
מה לעשות??

טוב אז אחרי שביררתי את המעמד שלי במסלול מופ"ת(מודיעין),אמרו לי שנותר לי בעצם רק לעבור תחקיר ביטחוני בסביבות דצמבר.אז עכשיו יש לי מנילה עם תפקידים שגם בהם אני מעוניינת (פאראמדיקית וחוקרת מודיעין אוויר) ואין לי מושג מה לעשות.אם אני חותמת עכשיו ויתור,זה למעשה,לוותר על תפקיד שהוא כבר כמעט שלי.מצד שני,אני לא בטוחה כמה אני רוצה את זה ואם שווה לוותר בשבילו על תפקידים אפשריים אחרים.מה כדאי לי לעשות לדעתכם?

o k 1

New member
אני הייתי נשארת

מופ"ת זה מסלול מאוד מעניין, לדעתי יותר מחוקרת מודיעין אוויר. פאראמדיקית זה גם תפקיד מצויין אבל כמו שאמרת, יש לך ביד תפקיד טוב מאוד, השאלה האם את מוכנה להסתכן ולוותר עליו בשביל הסיכוי לקבל מיונים לפאראמדיקית? מודיעין לא יקחו אותך חזרה אם תוותרי על התפקיד ולא תקבלי את המיון שרצית, אז את צריכה להחליט אם משתלם לך לקחת כזה סיכון (לדעתי לא משתלם).

cathrinei

New member
מעניין..?

האמת שהמסלול הזה לא נשמע לי מעניין כול כך וגם לפי מה ששמעתי הוא לא כזה טוב.למה את חושבת שזה יותר טוב ממודיעין אוויר ומה לדעתך מעניין בו? ואת צודקת לגבי זה שמודיעין לא יקחו אותי שוב,אבל מצד שני אני בדילמה ענקית כי אני לא רואה את עצמי מוותרת על מיונים לפאראמדיקית.למרות שיש משהו בזה שבחירה במופ"ת היא יותר בטוחה,אבל זה עדיין לא בטוח שאני אעבור גם למופ"ת כי בכול זאת נשאר לי עוד לעבור תחקיר ביטחוני,שלא לדבר על זה שהם גם לא יודיעו לי אם עברתי אותו או לא,ואז זה בכלל הימור.

למעלה