מה לעשות?

• פותח הנושא Acct
  • פורסם בתאריך

Acct

New member
מה לעשות?

אהלן... פגשתי בחורה ואנו יוצאים יחד... כבר כשנה. ___________ עובדה - אני נמשך, הן לבני המין שלי והן לבנות המין השני.... כמובן, מאז אנחנו ביחד, אני לא נמצא עם אף אחד אחר ועם אף אחת אחרת... אני לא יודע אם להגיד לה שלפניה הייתי עם בחור... האם לספר לה שאני נמשך לשני המינים...? תודה

exterior

New member
אם אתה מתחבט האם לספר או לא,

סימן שאתה מרגיש שמדובר בחוסר כנות מצידך... אני חושבת שקשר צריך להבנות על אמת...לדעתי כדאי לספר לבת-זוגתך, ככה גם אתה תשתחרר מהשלדים שלך ולא תרגיש רע עם עצמך שאתה מסתיר ממנה פרט שמשמעותי בחייך, שהוא למעשה זהותך המינית... תספר לה....אם אתם אוהבים אחד את השנייה, זה לא יהווה בעיה. אבל- אם היא תגלה את זה איכשהו ולא ממך, זו כבר תהיה בעיה. ובעיה גדולה.

The Feeling

New member
כנות

המילים קלות אבל המעשים קשים. עם זאת אני חושב שאתה צריך להיות אמיתי איתה...אין דבר טוב מזה...כנות זה שקט נפשי...עם כנות אתה יכול לחיות בראש שקט (למרות שהאמת מכאיבה לפעמים) אל תסתיר ותשקר, דברים כאלה עלולים להתגלות במהרה

נרקי

New member
חח מה השאלה?

אתם יוצאים כשנה... מוכנים להתמסד? להתחתן? יאללה לכו על זה.. אם לא אז תמשיכו לצאת
לא אוהב אותה?? תפרד..

נרקי

New member
למה יש לו בעיה?

או שחסר אצלי משו שהיה כתוב בהודעה שלו

זה ההמשך אם לא ראית

עובדה - אני נמשך, הן לבני המין שלי והן לבנות המין השני.... כמובן, מאז אנחנו ביחד, אני לא נמצא עם אף אחד אחר ועם אף אחת אחרת... אני לא יודע אם להגיד לה שלפניה הייתי עם בחור... האם לספר לה שאני נמשך לשני המינים...? תודה

למעלה