מה לעשות ?

baz11

New member
מה לעשות ?

אני נשוי ואב ל 2 בנים קטנטנים , שנתיים ושנה . אני רוצה להיתגרש , אבל אני פוחד שלא אראה את ילדיי אנחנו גרים רחוק ואני מעונין לעבור לאיזור המרכז רציתי לשאול את "המנוסים" כאן , האם כדאי לסבול בשקט ולראות את ילדיי כל יום או פשוט לקום וללכת??

שירלי6

New member
אוף. שאלה קשה.

הילדים שלך נורא נורא קטנים. אני הייתי מציעה לך שאם לא כלו כל הקיצים אם אתה יכול להשאר במערכת מבלי לפגוע ולהפגע אז תישאר. הקושי בגירושים להורים לילדים כה רכים הוא רב. גם עם הסדרי הראייה הטובים ביותר עבור שניכם הקושי גדול. כלכלית, רגשית ולוגיסטית.

baz11

New member
ו...אעעל נקבע המזונות?

אגב , כמה אייך הולך הקטע של המזונות ?

jesie12

New member
הקושי בגירושים אצל הורים לילדים

בכל גיל - הוא רב! ככל שהם גדלים זה קשה יותר כשהם קטנים הם גדלים לתוך המציאות של הורים שחיים בבתים נפרדים כשהם גדולים וחוו כבר צמיחה לתוך בית עם שני הורים - הקושי להתמודד איתם ולגונן על נפשם הרבה יותר קשה מילדים שגדלו לתוך מציאות כזו.. אני הייתי מציעה לחתוך את זה כשהם צעירים...

אא ניר

New member
אין שאלה יותר קשה מזו.

העניין אינדיווידואלי. כשתדע. תדע. הצלחה.

מה לעשות...

אפילו בדברים פחות חשובים קשה להגיד.. אבל אומר לך איך נהגתי אני כי הייתי במצב הזה נשארתי בבית חייכתי התנהגתי כאילו אני לא הולך בגשם ונרטב אבל ביום שהבנתי שזהו אני צרוב בליבם של הילדים שידעתי שזהו הם כבר לא ישכחו אותי. באותו יום עזבתי! אבל אני עשיתי טעות שלא ניצלתי את הזמן לנסות להבין מה גרם ואולי לתקן או לנסות לעבוד על זה ומי יודע אולי היא שוב תראה לי כמו בפעם הראשונה.. אז אם אתה נשאר תנצל את הזמן טוב...

עזוב אותך מהילדים

הם יגדלו בין כה עדיף שיראו אבא מאושר פעם בשבועיים מאשר אבא עצוב אתה יודע איך הזוגיות הגרועה שלכם תשפיע על העתיד שלהם תוכל לזיין כל מה שזז , רווקות גרושות נשואות אורגיות לחזור הבייתה בשעות מטורפות בלי לדפוק חשבון לאף אחת כשתהיה עם הילדים תהיה איתם נטו ככה תהיה הרבה יותר אבא בכלל האבהות שלך תתפרץ ממקומות חבויים במרכז יש יותר אופציות של עבודה אולי תמצא איזה אישה עשירה רוצה עוד קלישאות ? עדיף ציפור אחת ביד משתיים על העץ. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. הגמל אינו רואה את הדבשת שלו. תנו לצה"ל לנצח. לכל סיר יש מכסה. יש גבול לכל תעלול. הדשא של השכן ירוק יותר. תמיד יש פעם ראשונה. הגודל לא קובע. זה לא הגיל זה התרגיל. לכל שבוע יש סופשבוע. אין שכל אין דאגות. הכדור הוא עגול. אנחנו חיים משבת לשבת. הטבלה לא משקרת. כדורגל משחקים 90 דקות. ככה לא בונים חומה.

זהו, התחרפנת ../images/Emo122.gif

קטי30

New member
עכביש../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אני בשוק אני בהלם אני המומה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יום טוב לך

האם יש קשר לנושא הגירושים?

הריי אתה יכול להתגרש ועדיין לראות את הילדים (אם לא תעבור רחוק מהם). לכן אם אני מבין נכון, הדילמה היא בעצם הרצון לעבור למרכז אל מול הרצון לראות את הילדים, או שאני מפספס משהו?

אם אין קשר לאזור המגורים,

אז אין בעיה. גם אם תבחר להתגרש בסופו של דבר, תוכל לגור בקרבת הילדים ולראות אותם פעם או פעמיים באמצע השבוע אחר הצהריים, כולל לינה אצלך אם תרצה (כך זה אצלי למשל) ופעם בשבועיים בסוף השבוע ליומיים (שישי-שבת, לילה או שני לילות לפי בחירתך).

קטי30

New member
בז

הדילמה שלך לא פשוטה דבר ראשון: לקום וללכת זה לא פשוט האם נסיתם הכל גישור פישור וכ"ו האם כלו כל הקצים?? אתה לא סגור על עצמך כי ברגע שמחליטים לעזוב שום דבר לא יכול להניא אותך מההחלטה. המידה ואתה נמצא שם.. בנקודת האל חזור שאלת... להשאר שם בשבילם
מאמי לילדים יש רדארים חיישנים אי אפשר לעבוד עלהם הם קולטים הכל. לפעמים עדיף לתת להם אומנם 2 בתים אבל רגועים שלווים זה יכול לתת להם הרבה יותר מאשר 2 הורים באותו בית ובעצם רק מריבות מתח וכ"ו אני חושבת שבגלל שהם באמת צוציקים בבמידה אתה מחליט לעזוב עדיף שתשאר קרוב אלהם לא באותו הבית אבל באזור תדחה את הרצון להגיע למרכז לעוד כמה שנים לטובת ה
ונים. מאחלת לך
בכל דרך שתבחר שיהיה לך יום טוב

למעלה