מה לעשות????

danihashamen

New member
מה לעשות????

אתמול בלילה נסעתי מנתניה לנורדיה, הכל היה בסדר בדרך לשם, אבל בדרך חזרה, נסעתי לי ליד קניון השרון, בשקט.. לא מפריע לאף אחד, פתאום בום! נתקעתי באיזה עמוד תאורה שהיה שם! חשבתי שזה הכל אבל פתאום משום מקום הגיעה איזה מכונית מטורפת ונכנסה בי מאחורה! אני בעיקרון בסדר, כמה שריטות, לא יותר, אבל המכונית.. טוטאל לוס.. 72% נזק
סיפרתי להורים שלי מה קרה, והם מאשימים אותי, הם חושבים ששתיתי.. הם לא מכניסים אותי הביתה, אני כותב עכשיו ממחשב של חבר...... מה לעשות? מה לעשות??

NewUser4

New member
מה לעשות?

קודם כל חזור הביתה, דבר עם הוריך שהם בעלי נסיון חיים, נסה להבין מה קרה, ותרגע. תגיד תודה קודם כל שאתה וחבריך בחיים. הייתי ממליץ לבקר בחדר מיון לבדוק את עצמך. המשטרה כבר תיצור איתך קשר בהמשך וכבר תדע מה לעשות, עדכן אותנו בהליכים, ונעזור לך במעט שנוכל. אמנם יש לחכות לראות מה המשטרה סיכמה המשטרה על התאונה (מובן מדבריך שהייתה משטרה נוכחת במקום) אך קשה לומר שאתה לא אשם (כפי שהוריך טוענים), העמוד תאורה הזה לא הגיע משום מקום, וסביר להניח שלא עמד שם מאתמול. האם לא ביצעו לך בדיקת אלכוהול במקום?

NewUser4

New member
שמתי לב

הוא פשוט נשמע די אמין (חוץ מהקטע של ה72% נזק) יחסית לאחרים שפתחו הודעות שטותיות. חבל שזה לא יום עבודה, דווקא שנה שעברה עשיתי קטע נחמד לשני נבחנים כדי שלא ישכחו את התאריך הזה.

B B A

New member
את הבעיה עם ההורים

תפתור בעזרת מסור שרשרת וארבע שקיות זבל שחורות. לאוטו תחבר גלגלי עזר ופדלים.

למעלה