מה לעשות????

אח שלך

New member
מה לעשות????

סוף כל סוף אני בתקופה טובה בחיים ז"א שיש לי חברה שאנחנו עושים סקס וגם יש לי ידידה שאנחנו מידי פעם ביחד שתיהן פצצות אין באמת ניראות טוב חבל על הזמן........הבעיה היא שאני במהלך הסקס אני כל הזמן מפנטז ז"א אני לא נהנה מהסקס עם הבחורה עצמה אלה כל הזמן חושב במוח על כל מיני סצינות או כל מיני בנות אחרות וזה משגע אותי כי הרבה פעמים זה מגיע למצב שאני פשוט לא מצליח לגמור........אלא אם כן אני מגיע חרמן בטירוףף ואז זה סבבה אבל הרבה פעמים פשוט קשה לי לגמור.. כי אני כאילו לא מרוכז בסקס עצמו אלא בדברים אחרים ..העניין הוא שאין לי סקס אני כל הזמן חושב רק על סקס ועד שהוא מגיע זה כאילו לא זה ,וזה לא משנה איזה בחורה זו תיהיה......מישהו מכיר את ההרגשה?? או יש לו רעיונות מה לעשות?? תודה ולהתראאאאותתת

בוגד קצת.... חבל.

תנסה להתרכז בדברים הקטנים(הרייח שלה,הנגיעות..)ובלי לשים לב המחשבות שלך יפסיקו לנדוד למקומות אחרים... תתחבר למציאות...כי זה הדבר האמיתי... ואין יותר טוב. אולי אתה צריך שיחסר לך קצת סקס או שבכלל אתה צריך שרגש חזק יהיה מעורב,ואין...(?)

הזוייה

New member
זה ממש לא תקין

לעשות סקס עם החברה שלך ולפנטז במקביל על החברה שלה, שמפנטזת במקביל על החבר שלה. רגע, עצור. עמודו! לא הבנתי, יש לך חברה ואין לך סקס? אם יש קמח אין מצות? ואם יצבטו אותי אז אצטבת? הכצעקתה? תשמע, "בכזה כאילו, שיו, אני חרמן.." היום ועכשיו האומה דורשת ממך להיות מרוכז, אבל ממש מרוכז. כי כעת אנחנו מתעסקים עם פצצה בדמות דינמיט בעלת פתיל קצר, שאפילו בהירושימה לא הייתה כזו פצצת אטום. אתה לא מצליח לגמור בגלל המחשבות הזדוניות שלך,ובגלל שאכלת דוריטוס בטעם בצל. הבעיה היא שאתה עסוק בלחשוב על כל הקוזינות האפשריות, כולל ציפי ליבני עושה גלגלון עירומה מלבד על האקט עצמו. ברגע שתסיט את המחשבות שאתה סטיבן שפיכלמן באמצע הכנת סרט אימה ותתמקד בלענג את חברתך, ובמקביל לדמיין שהיא אנג'ליקה ג'ולי תצליח להעיר גם פילים משנתם ולגמור בשיר מזמור. תתרכז יא עיוני.

אוווווווווווווווווווו!

מישהו ער! (ער מאוד אפילו...) ממצב?כפרה עלייך,תעירי פה את המתים! משעמם לי!

הזוייה

New member
כפרע, עיניים, אף, פה

גבה אמצעית שלי. צ'טערת לא יכולה להעיר סיבים אופטיים כעת. ומלבד זאת שאני מרגע זה נכנסת למועדון האקסקלוסיבי שמשלם ביד נדיבה הנקרא:"עבוד היום כי אין מחר". אחרת אאלץ לשבור את החזרזיר מהחרסינה שלי ולהשתמש במטבעות שחסכתי למען מטרה מאותגרת אחרת בעלת ראשי נפץ מסתובבים. יאללה עבודה, הבוקר בא.

אייייייייייייייייייייי!

נוטשת! לא! אל תלכי... "רווווווווני,אל תלכי, ה
לא תזרח עלי.."

למעלה