מה לעשות??

Pini1

New member
מה לעשות??

במחשב שלי הותקן Win98 מחדש ע"י חב´ IBM , זה למעשה פירמט את כל המידע הקודם , אוקיי. שכהחזרתי את כל הנתונים (שגובו לפני כן) והתחלתי לעבוד , שני דברים קרו: 1. ספר הכתובות שלי באאוטלוק אקספרס נעלם! 2. חמור יותר , המחשב עצל בפעולות אלמנטריות ומשתהה זמן רב כדי לפתוח פולדרים וקבצים טרוויאלים ב- My Documents למשל. מה ההסבר לכך? ומה הפתרון המומלץ?
פיני

ST

New member
בקשר לספר כתובות...

אם יש לך את הקובץ הישן של ספר הכתובות, ואתה יודע איפה הוא נמצא (תחפש קבצים עם סיומת Wab) ואז תיכנס ל-Outlook Express, ואז לספר הכתובות. ושם (משמאל לימין) - File --> Import --> Address Book (Wab) תגיע לתיקיה שהקובץ של ספר הכתובות נמצא בה, תבחר את הקובץ, ותלחץ על Open... זה אמור לעבוד... אם לא - אתה תמיד יכול להכנס לקובץ הזה ´מבחוץ´ (דרך הסייר הרגיל של windows, או דרך המחשב שלי - איך שנוח לך), ולסמן את כל התיקיה שיש לך - לעשות ´העתק´, ואז ´הדבק´ בספר החדש... אבל זה יותר מסורבל, במיוחד אם יש לך כמה תיקיות, וחוץ מזה, צריך ללחוץ על ok בכל שם שאתה מעביר.. זה בכל אופן מה שאני עשיתי, לפני שראיתי שיש אפשרות לייבא את הקובץ... מקווה שעזרתי.. יום טוב, ושנשמע בשורות טובות! אסתי.

למעלה