מה לעשות??

m14590

New member
מה לעשות??

קרה לכם פעם שנדלקתם על מישהו/מישהי...או שאהבתם מישהו/מישהי..אך כיוון שלא יצא מזה כלום....החלטתם להוציא אותו/אותה מהראש.... האם הצלחתם??באילו דרכים???

seeyou

New member
כן-זה קרה לא פעם-זה לא פשוט אבל

אפשרי... הסוד(שלי לפחות) להבין שהחיים חשובים יותר ! לאהבה יש הרבה צורות ישנם מבחר עצום של הזדמנויות מי שלא מצליח להתאים את עצמו לסביבה-מציאות המציאות משמידה אותו. להמשיך?
יוסי

Limori 1

New member
כה ../images/Emo4.gif

אני מניחה שהזמן עושה את שלו.. אין כל כך מה לעשות..

לי קרהההה

והצלחתי....איך? פשוט חיפשתי לא לראות אותו...לי יצא לשכוח אותו בזמן טוב,בחופש הגדול...למרות שיכולתי לראות אותו נמנעתי. תוך כדי ה"תהליך" גם השתדלתי לצאת למסיבות וכאלה כדי להכיר אנשים חדשים! זה עזרר!!

בשלולית

New member
זה קורה כל הזמן אחרי פרידה למשל..

אין מה לעשות.. זה מה שאמרתי לעצמי... בפעם האחרונה שזה קרה לי.. והייתי צריכה לשכוח את האקס... היה לי איזה שבוע קשה כזה של בכי ואיכסה כאלה... אבל אחרי שבוע קמתי בבוקר ופשוט אמרתי לעצמי "למה אני בוכה?! אני רק בת 17 ויבוא מישהו אחר!" (זה היה מזמן אני כבר בת 17 וחצי
) אבל בתכלס... זה ממש נכון... כי זה הגיל שלנו בשביל כל המערכות יחסים האלה... או רק הקטעים שמתחילים... התאהבויות והדלקויות... ואם לא עכשיו, אז מתי? טוב שזה קרה וטוב שזה ממשיך לקרות
מה שלא הורג אותך מחשל אותך

כל החיים...

יש לי אחת בראש שנראה לי כבר קיבלה מעמד של אזרחות.... משלמת מיסים לראש על המקום שהיא נמצאת ארנונה והכל.... אין מצב להוציא אותה... צריך לעשות לה התנתקות...... וגם בשביל זה צריך משאל עם... עם עצמי... ולא נראה לי שאני יסכים להוציא אותה.... חחחחח

אבל...

שמתי לב שאני נזכר בה רק כשאני לבד... כאילו כשאני עם בנות אחרות היא לוקחת חופשה מהראש שלי... בזמן האחרון היא מופיעה פחות ופחות... אבל עדיין..... נו אני מקווה שהיא עוד מעט תעוף ותיעלם סופית...

זכוכיות

New member
כנ"ל

יש מישהו שתקוע שם כבר שנים, אני מסוגלת לרצות ולהתאהב באנשים חדשים, אבל הוא עדין גר איפשהו בתוך הראש שלי. לומדים לחיות עם אדם נוסף בפנים, זה לא כזה נורא, הוא יכול לייעץ כשצריך

למעלה