מה לעשות??

מה לעשות??

היום באה אלי השכנה ואמרה "שמעון, תבוא דחוף יש חתולה שהמליטה בחצר שלי ואני רוצה שתעיף את הגור שלה.... ובעלי בחו"ל, אני מפחדת!!" ואז ראיתי גור קטן ומסכן, והחלטתי לקחת אותו לבית שלי... בקיצור, בחיים לא היה לי שמץ בקשר לחתולים, ועכשיו אני חייב לדעת מה לעשות... חוץ מזה שאמא שלי לא ממש מרוצה מהעניין אבל די קבעתי לה עובדה....

faith2

New member
מה לעשות מבחינת מה?

להשאיר? ברור להשאיר זה יצור קטן. וחוץ מזה שאתה מודע לזה שהפרדת את הגור מאימו- שזה מעשה ממש לא רצוי! הסיכויים שלו לשרוד קטנים מאוד. דבר שני אתה צריך להעביר לשכנה המ-^#%^@ שלך שהיא פשוט בורה. אז מה עם היא ילדה גור! דבר שלישי, כנראה שהגור פשוט ננטש ע"י האם, כי גור יחיד זה די נדיר. טוב בכל אופן יש טיפול מאוד בסיסי, דרכי אכילה וכדומה. עצות בדבר הטיפול בגור בפורום חתולים

faith2

New member
שהתכוונתי להשאיר התכוונתי אצלך...

גם אם האמא לא נטשה אותו- היא בחיים לא תקבל אותו בחזרה כי נגעתם בו כבר

faith2

New member
הבעיה שזה מוזר שהיה גור בודד

אני חושבת שהאם פשוט נטשה אותו ושאר הגורים נמצאים במקוום אחר בטיפול שלה. זה ידוע שגורים שהם "חלשים" יותר ננטשים ע"י האם

faith2

New member
אמממ...

חתולה? או כלבה? שמע בדר"כ עם ממליטים 2-4....

היא לא מוכנה לאכול!

נתתי לה חלב, גבינה כל מה שיש..... היא לא מוכנה לאכול.. אני יושב איתה מלטף אותה והכל... היא ממש קטנה, והיא באמת נמצאה לבד... בכל מקרה, אם מישהו רוצה... אני מוכן להביא לו אותה... מיצי!

tinki stinki

New member
תקשיב מותק....

בתור אחת שאימצה לא פעם ולא פעמיים חתולים פיציים אתה צריך להאכיל אותה במזרק... כן כן מזרק קטן פשוט ללחוץ לה קצת על הלחיים שהפה שלה יפתח וככה להזריק לה לפה חלב.... ככה רק היא תוכל!!

אַמִיר

New member
ווייי איזה עיוור אתה!!!

למי איכפת מהחתול!! בעלה בחו"ל!!! תנצל!!! סתם סתם... אני חושב שרותם צודקת, ובאמת כדאי שתכנס לפורום חתולים או שתפנה לאחת המרפאות באזור לקבלת עזרה

אַמִיר

New member
אההה וגם....

אתה יכול לפנות למרפאות של בעלי חיים ולעזור גם לחתול....

ואי...

קודם כל, כל הכבוד לך שלקחת אותו... דבר שני... אני ממש מקווה שהוא ישרוד בלי אמא שלו... דבר שלישי... תאמת אני לא ממ יודעת איך מטפלים בגורים.... כשלי הייתה חתולה אז היינו נותנים לה בעיקר חלב... גבינות וכאלה.... אני ממש מקווה שתצליח..... בהצלחה...

faith2

New member
זה יותר מלתת להם חלב...

צריך לשפשף להם את אזור הבטן אחריי האוכל, כמו לתינוק ישעה את ה"גראפס" שלו. זה טיפול לא על רגל אחת. בגלל זה אתה חייב לפנות לפורום חתולים- ואם גונזלה שם תשלח לה מסר פרטי, היא אמא של הטיפול בחתולים. *אם היא לא שם תחפש בפורום בעלי חיים וחיות מחמד*

MS6

New member
פעם מצאתי גורה בת שבועיים

והצלחתי לגדל אותה עד גיל שנתיים... ואז היא פשוט יצאה החוצה וחיה בחוץ. אבל זה הרבה טיפול!

../images/Emo7.gif../images/Emo108.gif../images/Emo16.gif

אני לא מאמין, חזרתי מהבית ספר, ואני שואל "מה עם מיצי?!" ואמרו לי שהיא נעלמה, אחותי טוענת שבאה חתולה ולקחה אותה... את האמת היא היחידה שהייתה באיזור..... בכל מקרה, היה כיף לאמץ מיצי קטן משלי...

MS6

New member
צאו מהסרט...

שמעון אין סיכוי שהאמא באה לקחת את הגורה אחרי שהיא הייתה יום שלם אצלך.. היא כבר לא מכירה אותה וכנראה שמישהו אחר העביר אותה למקום אחר...

למעלה