מה לעשות

איצ36

New member
מה לעשות

אשתי ואני פרודים וגרים באותו בית יש 3 ילדים ואני רוצה להתגרש היא פוחדת.בחג בילנו בנפרד. מה עושים?

יאצפן

New member
מה לעשות?

ראשית לנסות ולתקן היחסים, כי יש לכם 3 ילדים, אם זה לא הולך, ואני מבין שזה מצדך, וחבל, אזי , פנה הבית, תן לאשתך אפשרויות קיום נאותות, ותהיה אבא טוב לילדים, אבל!! זכור מי שסוגר הדלת בבית, שלא יחשוב שאם לא יהיה לו טוב בחוץ, יוכל לחזור, כי עלול להיוצר מצב שבו לזוגתך, תפתח דלת ובגדול, מציע לך לראות את הסרט של ברגמן, תמונות מחיי נישואין, חג שמח לשניכם.

seeyou

New member
פרודים וגרים באותו בית?

בגלל שיש 3 ילדים המצבך יחסית הוא יותר טוב מאשר להתגרש... יעלה לך ביוקר. עד שלא תפגשי אישה מועמדת לחיים אחרים ,משותפים אין צורך לעזוב את הבית זה לא נעים לגור ביחד במצב הזה. אתה גם מבשל,מכבס...בנפרד?

קשה, קשה

אתם במצב לא כל כך בריא והגדרתך שאתם פרודים איננה נכונה לטעמי. אתה "רוצה" להתגרש אבל אפילו להפרד פרידה של ממש אינך מעז. אתה פוחד לא פחות מאשר אשתך אבל היא לפחות מודה שהיא פוחדת. יכול להיות שבעצם אתם משחקים מין משחק של מאבק כוחות בו אתה מכריז על היותכם "פרודים", "מאיים" שתעזוב, מצהיר שאתה רוצה להתגרש ומתמרן את אשתך למקום בו תהיה מפוחדת ותרגיש חסרת אונים. כל זאת למה? עליך להחליט מה אתה רוצה. אני לא בטוח שאתה באמת רוצה להתגרש. לדעתי אתה רוצה ליצור שינוי ולא יודע איך לעשות זאת, או שאתה נושא כעס קדמון על אשתך ונהנה "להעניש" אותה. לכו לייעוץ או לך אתה בנפרד לייעוץ. תגיע להחלטה ולביצוע של מה שאתה רוצה - לכאן או לכאן. להשאר במצב הנוכחי זה הדבר הרע ביותר, לכם ובעיקר לילדים. אגב - לדעתי אם אשתך היתה מביאה את מה שכתבת לתכנית של ורדה רזיאל ז'קונט, היא היתה כנראה אומרת לה "תזרקי אותו".

adam33

New member
הפניה אליך!

בעוד היא מפעילה שיקול דעת בכל שהיא אומרת מדוע כעת ולמה ואיך ניתן לעשות משהו שיגרום לנו לא להפרד אצלך זה חתום וגמור ואתה מציג את הכל בצורה מאוד טכנית וסטטית היתי בעצם פונה אליך מה רע לך לך איתה לייעוץ אוליי בזה שתלכו יחד תבינו הרבה יותר דברים שלא הבנתם עד היום אז נכון " שלהיות גרוש" זה קורץ לך אבל תחשוב שוב אם אתה הולך לייעוץ אתה רק מרוויח!! אם זה לא הולך...תמיד תוכל לומר ניסינו וכעת היא גם מפנימה שזה לא הלך וצריך להפרד ולהתגרש וזה בעצם מה שאתה רוצה כעת רק שבצורה כזו אתה גם נפרד כחבר ולא כאוייב שצד אחד מרגיש שהוא נפגע ומלא טינה אליך בלב מצד שני אם זה מצליח אז זכית!!! זכית במשפחה ואוליי בראייה אחרת של המציאות הקורצץ בחוץ.. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה לבחור את הדרך הנכונה בשבילך..

מה לעשות????

ידידי היקר,נראה לי שאתה פשוט אינך מבין איזה מזל יש לך ולמרות שאינך כותב את נסיבות המקרה שבגינו אתה מוכן לעזוב עם ילדים שלא ישכחו במהרה לך את המקרה הזה ולדעתי אינך ממצה את מלא הפוטנציאל של קיום מערכת יחסים תקינה וכאדם הנשוי כבר 25 שנה (לאותה אשה)וכיועץ זוגיות אני יכול להגיד לך שלדעתי אתה תפסיד ובגדול,עצתי,"לפתוח את הקלפים" ואולי דרך יועץ זוגיות לתקן את התקשורת ויחד אתה את חיי הילדים שלך..... בהצלחה

התשובה ברורה

לשקם את הנשואין כמובן אם לא הייתה בגידה המצב שלכם הכי קשה אתם סוגרים לשניכם את החים תגיעו להחלטה לכאן או לכאן רק שקלו זאת בכובד ראש עם כל ההשלכות לכאן ולכאן זאת החלטה קשה ואף אחד לא יוכל להגיד לך מה לעשות רק אתה ובת זוגתך תשבו תדברו ותגיעו להחלטות יחד ממני הצעיר אייל

למעלה