מה לעשות ??

מה לעשות ??

אני מובטלת כבר יותר משנה . האמת היא שרק לפני כחודשיים התחלתי לחפש עבודה במלוא המרץ אבל מה...כל שבוע אני שולחת 40-50 קורות חיים ותגובות?? כמעט כלום. סה"כ הוזמנתי בינתיים לשלושה ראיונות מתוכם באחד נכשלתי בשלב הסופי של המיון(והאמת זה היה לעבודה שלא מתאימה לי) השני אני עדיין לא בטוחה..יש סיכוי שכן וסיכוי שלא(ואני מאוד רוצה את התפקיד הזה) ובשלישי הודיעו לי היום שהתקבלתי...אלא מה..תפקיד סתמי לחלוטין וממש ירוד לעומת הכישורים והיכולות שלי...משרה מלאה כולל יום שישי ומשכורת דיי מינימלית... אז מה לעשות?? לקחת בכל זאת משהו שאני לא רוצה מההתחלה? ואיך אני אוכל להמשיך לחפש משהו מתאים אם לא יהיה לי זמן לראיונות? וזה גם לא פייר כלפי זה שלוקח אותי שאם אני אמצא אני אברח לו כי סה"כ למרות הכל הוא נותן לי יותר ממה שאחרים נתנו וזה עבודה... מה הייתם עושים? נתקעים במקום שאתם לא רוצים רק כי אתם רוצים לעבוד וצריכים את הכסף או ממשיכים לקוות ולנסות ולא מתפשרים???

ככה..

התקבלתי לעבודת פקידות\קלדנות עם ראש קטן כזה שגם צריך לנקות את המשרד ולשטוף כלים אחרי כולם . כעקרון כל עבודה מכבדת את בעליה אבל בפועל אני מנהלת חשבונות ומסיימת הסמסטר תואר עם ציונים לא רעים בכלל ובתכלס אני רוצה לעבוד במשהו שקשור לתואר שלי ושיוכל לקדם אותי בחיים ולא משהו ששולח אותי אחורה. התפקיד שהוצע לי יותר מתאים לבחורה צעירה שמתחילה את חייה המקצועיים אבל אני בשוק העבודה כבר 15 שנה ומרגיז אותי שבגלל המצב של המשק אני רק ברגרסיה כל הזמן...

צומיש

New member
אני הייתי מציעה...

לקבל מה שיש ולהמשיך לחפש במקביל "עדיף ציפור אחת ביד מאשר שתיים על העץ.." חוץ מזה מההכרות שלי עם מודעת הדרושים מחפשים הרבה עם הנהח"ש

לדעתי..

במצב של היום לא ניתן "להתפנק יתר על המידה",אם יש לך אפשרות ואת חושבת שתוכלי עדיין להחזיק מעמד בלי עבודה אז זה בסדר לוותר על עבודה כזו. תאמיני לי שאני מבינה אותך שעם נסיון עשיר כמו שלך קשה לך לקבל עבודה פקידותית זוטרית ולחזור לקו ההתחלה... אבל לפעמים אין ברירה,וחייבים לקבל מה שיש. הלוואי עליי שאמצא עבודה עם ראש קטן עכשיו..וואלה מוכנה גם לשטוף את המשרד בסוף היום..העיקר שאמצא כבר עבודה... והלוואי שתמצאי גם את משהו שבהחלט יספק את רצונותייך..בהצלחה מכל הלב.

ritarita

New member
דווקא מצויין..ואני אגיד לך למה..

זה לצאת מן הבית ולעבוד. וזאת עבודה של ראש קטן..ויש המון ביקוש אפילו אליה.. כך שאת יכולה להתחיל משם..וברגע שאת מוצאת משהו יותר טוב..לעזוב בלי יותר מדי יסורי מצפון..הם תמיד ימצאו עוד עשרים שיקפצו על המציאה.. ואני אחת מהן..אם במקרה זה באיזור הצפון..ואת מחליטה שלא מתאים לך..:)

...

אני אקח את העבודה כנראה כי אין לי ממש ברירה...חשבון הבנק דורש כסף ..גם לפעמים כשכבר נמצאים בשוק העבודה יותר קל למצוא משהו מאשר כשרואים ברזומה שאנחנו כבר שנה בבית. אני מקווה שאני אצליח למצוא זמן לראיונות כשאני אסיים ב 5 כל יום ו...אני עוד יותר מקווה שאולי הראיון השני שהייתי בו יתקשרו אליי לפני שאני אתחיל לעבוד..שם זו עבודה כלבבי...שם אני אתפשר על שעות ועל שכר העיקר לקבל נסיון ושם זה גם חברה גדולה שאפשר להתקדם...הקיצר..תחזיקו לי אצבעות(כן..כן..גם ברגליים...)

orom

New member
קודם כל בהצלחה

השאלה היא גם כלכלית וגם אישית האם את יכולה לשבת עוד תקופה מה בבית בלי משכורת? מהבחינה האישית- האם את לא "משתגעת" ללא העבודה?- יש את כל השאלות הנחמדות בנושא חיפושי העבודה שלך וגם רוב האנשים מסביבך עובדים ואת נשארת בבית וזה לא קל. ותמיד עדיף לחפש עבודה מתוך מקום עבודה ולא מהבית כי ככה פחות מתפשרים.

למעלה