מה לעשות?

מה לעשות?

אני נשואה 8 שנים. לפני שנה וארבעה חודשים נולד בנינו לאחר מסכת טיפולים. מרגע הלידה פרץ המשבר ומאז אנחנו לא מקיימים יחסי מין( הוא לא מעונין). אני מנסה בכל מיני דרכים לגרום לו לרצות אותי אבל אף אחת מהן לא הצליחה. יש לכם רעיונות ( דיבורים לא עוזרים כי זה תמיד מתפתח למריבה) תודה

chickensoup

New member
אין רעיונות

הוא פשוט לא מעונין לא נעים להגיד,אבל כנראה הוא לא נמשך אלייך יותר תמצאי לך מישהוא שכן,למה לסבול??

את לא יכולה "לגרום לו לרצות"

כי הוא איש אוטונומי עם רצונות משלו, גם עם חולשות משלו ועם כוחות מוגבלים. משבר בנסיבות שתיארת איננו נדיר. כל כך הרבה משאבי נפש השקעתם ב"פרוייקט" שכעת לאחר שהושלם נותרה ריקנות שהילד לבדו לא יכול למלא. יש צורך "לטעון מצברים" ולהתרענן כדי להמשיך הלאה אבל עם ילד קטן הדבר קשה מאד, אתם מרגישים כמו גלגל קטן במכונה ענקית ולפעמים התחושה היא שאין לכם שליטה בחייכם - לפעמים רוצים לברוח ממצב כזה וזה אולי מה שעובר על בעלך. הטוב ביותר שתוכלו לעשות הוא לפנות לייעוץ, כדי ללבן עם עצמכם בכנות מה אתם רוצים מחייכם (כל אחד לחוד ושניכם יחד) וכדי למצוא את הפתרונות המתאימים לטעינת מצברים בנסיבות חייכם החדשות. בהצלחה

מהותו של הרצון

הרצון מעצם מהותו, איננו בשליטה אפילו לא של זה אשר בתוכו הוא מתהווה, ועל אחת כמה וכמה של זו הנמצאת על ידו, אישתו. כך שלהביאו "לרצות" זוהי אוטופיה קלאסית, וחבל להשקיע אנרגיות. עניין זה של אי קיום יחסי מין, כבר נדון במאות הקודמות, ואפילו בגמרא מדגישים זאת כך- אם גבר לא ידע את אישתו עשר שנים, זו עילה לגירושין כפויים ואפילו אינו מסכים, מחייבים אותו בגט. המשמעות היא שמין הוא אלמנט אשר גם חובשי הכיפות מכירים בחשיבותו בקיום הזוגיות. אם את רוצה לעורר אני מניח כי "אדישות" מצידך היא צעד ראשון, וצעד אחר הוא קיצוני יותר, כלומר- "אם לא אתה אזי אחר ימלא את רצוני". ואני מדגיש שאין בזאת טעם של "איום" אלא של נביעה טבעית של חסר. בהצלחה.

domdom1

New member
לעשות!../images/Emo140.gif

בדרך כלל שלא טוב במיטה (לא מקיימים יחסי מין ) לא טוב בבית זה שני דברים הולכים ביחד . לכו לטיפול זוגיות אולי יש לו משהיא ? אולי ואולי .....? בהצלחה דום

../images/Emo140.gif

את זה כל אחת עוברת בשל מוקדם או מאוחר נכון הדיבורים לא עוזרים אך המעשים לדוגמא תתחילי את להיות אדישה אליו באותו זמן תשני את הLOOK שלך תתחילי להתלבש כך שיעמוד לו רק מלהביט בך, אני יודעת שזה קשה אך זה שווה. יש לי 2 ילדים ואני יודעת מה אני אומרת תני לו זמן, כל תינוק חדש בבית זה המון אהבה וגם פחד מהצד שלהם, הם חושבים שפתאום כל האהבה מופנת לילד. תני לו יותר יחס ארי הם בעצמם ילדים. בהצלחה אחותי.

למעלה