מה לעשות??

מה לעשות??

שלום אנשים!! אני לא יודעת אם הבעיהשלי מתאימה לפורום הזה או לא אבל אני ינסה בכול זאת אז ככה: אני עתודאית במגמת חשבונאות עד עכשיו הייתי בטוחה בעצמי שאני רוצה להתגייס ויש לי כבר תאריך גיוס אבל כעת יש התלבטיות אני לא יודעת אם אני רוצה להתגייס או לעשות שירות לאומי מכמה סיבות: 1-מה שאני יעשה בצבא אני יעשה בשירות לאומי (הרי אני במגמת חשבונאות ו-99.99% אני פקידה) 2- בכול אפשרות אני יחזור כול יום הבית (בעיות ת"ש) 3- האפשרות שאני ישתנה לרעה (ז"א יהיה פתוחה עם בנים אם אתה מבינים) למרות שאני מציגה דברים שלילים יש גם דברים טובים לצבא למשל שזו חוויה שאני יתבגר (למרות שאני בוגרת אבל תמיד יש מקום לשינוי) וכדומה אני מקווה שיש אנשים שמבינים בזה ויוכלו להמליץ לי כי אני כבר לא יודעת מה לעשות חלק ממי ששאלתי לדעתו אומר שכדאי להתגייס וחלקם לא אז אני ממש יודה למי שיעזור לי בתודה שני!!!

marysia

New member
לא הבנתי מה קשור פתוחה עם בנים?

במידה ולא תרצי אף אחד לא יכריח אותך . לדעתי האישית אני בעד הצבא הוא נותן הרבה יותר לשירות לאומי. חוץ מזה אם את עתודאית אז אמורה לעשות קורס קצינות אז יהיה ניסיון פיקודי וניהול של לשכה או משהו בסגנון כי את לא תהיהי סתם פקידה.

יש פה כמה דברים שממש לא ברורים לי

דבר ראשון, האם נתנו לך אופציה של בחירה בין שירות לאומי לשירות צבאי? דבר שני ,להיות פתוחה עם בנים ? במובן המיני? או במובן של להכיר ידידים רבים? ומנסיון ( אני עתודאית בעצמי) הרבה פעמים המקצוע שלמדת באזרחות ממש לא קובע את התפקיד שאת יכולה לקבל בצבא. מכיתה שלמה של בנות שלמדו איתי עתודה רובם בכלל לא היו פקידות. הדבר היחיד שיכול לקבוע ולהשפיע בתפקיד הצבאי שלך זה בעיות ת"ש ופרופיל רפואי. אני אכן הייתי רלש"ית לשכה (במילים אחרות פקידה ) ואני יכולה לומר לך שאני לא מצטערת לשנייה על הרגע ששירתתי בתור פקידה בצבא. אין לך מושג איך התפקיד הזה בצבא פותח לך דלתות לעבודה כשתשתחררי לאזרחות. אני חיילת משוחררת ומצאתי עבודה נהדרת בחברת ספנות בתור מנהלת משרד וכמובן חלק גדול מהעבודה היא בזכות הנסיון המשרדי שרכשתי בצבא. המון בהצלחה,

למעלה