מה לעשות?

G o z a l

New member
מה לעשות?

עבר שבוע מאז שהיינו אמורות לשאוב ביציות.עוד 27 ימים היינו אמורות לערוך את ההפרייה, האשה לא רוצה! נושקת לגיל 33 ורוצה ילדים רק עוד עשר שנים. כבר שבוע שאני לא מוצאת את עצמי,ומסתובבת בבית בלב שבור. מבחינה כלכלית אני יכולה לממן כל טיפול בעצמי.לאחרונה מחשבות על הורות משותפת עם גבר לא נותנות לי מנוחה. אשמח לקבל עצות ולשמוע דעות בנידון. דנה

באמת התפלאתי לאן נעלמת לנו...

נשמע שהענינים אצלכן מסתבכים... איכשהו האשה שלך הולכת איתך לכל אורך הדרך - כל עוד מדברים... אבל כשזה מגיע לביצוע - היא כל פעם שולפת לך שפן חדש מהכובע. אולי הגיע הזמן לאיזה בירור רציני ביניכן? או שאת חוששת לדחוק אותה ל"פינה"?

G o z a l

New member
את כל כך צודקת

אמא שלי גם הזכירה את נושא שליפת השפנים מהכובע.אתמול במסיבת הלווין היא הכריזה קבל עם ועדה שהיא סטרייטית,כל הבוקר קיבלתי טלפונים מחברים שתוהים מה אני עושה בנידון?! אבל אני לא מסוגלת לפקוח את עיניה,מה גם שהיא ילדה גדולה. מה את היית עושה?

../images/Emo4.gif

אני לא דוגמא.. אני קשתית, ואצלי אם יש בעיות הן מהכיוון ההפוך... אבל האמת? אם היתה לי בתזוג ששולפת לי שפנים מהכובע, הייתי מטגנת אותם. כלומר: הייתי שמה הכל על השולחן, ומציעה לה לבחור: או שהיא רוצה אותי, חיים איתי וילדים שלנו- או שהיא רוצה ללכת לחפש את גורלה, ואני את שלי. אבל כאמור, זו רק אני, ואני ממש לא בטוחה שאת רוצה אותי בתור דוגמא. מה את חושבת שאת יכולה לעשות?

G o z a l

New member
זה בדיוק מה שאני חושבת לעשות

הבחירה שלה, לי נותר לאסוף את השברים.

פרח7

New member
אז אתן לך אותי בכמה...

שיר ששר דני ליטני לא בטוחה שצריך לתת במקרה זה מבחן אמריקאי לבת זוג ובו מספר תשובות (אופציות) מצומצם. יש אנשים שנלחצים ממחויבות (קניית דירה, ילדים, חתונה, חוזה ארוך טווח בעבודה..) אולי יש לה חרדת מחויבות? אם החרדה/לחץ הזה מופיע רק בהחלטות שקשורות אלייך, טיפול זוגי יכול לסיע. אם החרדה מופיעה בכל פעם שהיא צריכה להתחייב למשהו או למישהו, שתטפל בחרדה הזו כי היא יכולה לעצור אותה באופן כללי בחיים. את אוהבת אותה? את בטוחה באהבתה אלייך? טוב לכן ביחד? יהיה לכן טוב ביחד?

אבא גאה

New member
וואו, איזה בעסה זה גוזל ../images/Emo24.gif

אני עם ערבה בעיניין הטיגונים (אם כי אני מתנגד נחרצות לטיגון שפנים ובכלל למאכל בעלי חיים אבל זה כבר נושא אחר.).... גם אני הייתי מציע לה לבחור. ובלי שום קשר, בדיוק לפני כמה ימים כתבתי באיזה פורום שאני מקווה שגם אם הייתי רווק היה לי את האומץ ללכת ולאמץ ואני מקווה שהייתי מאמץ בדיוק את אותו הילד כי הוא מילא את חיי באושר כה רב ששום דבר אחר לא חשוב לי. ילדים הם כאן לעולם......ושלנו לתמיד. בני/ות זוג (לפעמים) באים והולכות......אני הייתי הולך על זה! אבל זה אני.

../images/Emo24.gif

באמת נראה שהיא לא יודעת מה היא רוצה. איזה בעסה. והאם היא גם שותפה להרהורים שלך על הורות משותפת? אולי זה גורם לה להיסוסים?

G o z a l

New member
אחרי סופשבוע עמוס ומיגע

שבו קנינו אוטו חדש,ערכנו ארוחת חג גדולה בבית,הוספנו בטוח נגד רעידות אדמה,ארחנו חברים מהארץ וכל זה על רקע עבודות שפוצים רעשניות במיוחד בבריכה ובחצר.שעת הכושר לשיחה נינוחה הגיעה אתמול בערב. דיברתי איתה על הכל;על השפנים, על עתיד משותף, על ציפיות, וכמובן על ההווה.המסקנות שהעלינו בעקבות השיחה הובילו אותנו לאותו מקום בו נעצרנו בתחילת שבוע שעבר רק שהפעם מצידה היא הבטיחה לא לקטוע את תהליך בעודו באיבו.למרות שלא בקשתי הסברים היה לה חשוב להגיד שלמרות שאין לה ספקות לגבינו,חשוב לה לערוך מדי פעם חשבון נפש עם עצמה. השתדלתי לא לנפנף בעובדה שיש תמיד אופציה להורות משותפת, רק ציטטתי מדברי "אבא";ילדים הם שלנו לתמיד ובת זוג לפעמים באה והולכת. מה שחשוב הוא שהתחושה בסיום השיחה הייתה טובה,ואנחנו מתכוונות להמשיך מהנקודה שבה הפסקנו.

אבא גאה

New member
אמאל'ה ../images/Emo5.gif

דווקא את המשפט הזה שלי בחרת לצטט? אפילו אני הייתי מפחד לצטט את המשפט הזה בשיחה כזו..... בכל מקרה, הנה
ומקווה שההרגשה טובה יותר ובכלל שיהיה רק טוב.

G o z a l

New member
דווקא המשפט הזה דרבן אותה

וידעתי שכך יהיה
מתי אתם באים ל
?

למעלה