מה לעשות?

• פותח הנושא riva2
  • פורסם בתאריך

riva2

New member
מה לעשות?

בעלי בן אדם אלים. הוא לא מרביץ לי אבל מקלל ומעליב. לפעמים כשילד שלנו דורש ממנו תשומת לב והוא עייף הוא דוחף את הילד חזק עד שהוא נופל על הריצפה. אני צועקת עליו שאסור לעשות כך,אבל הוא לא מקשיב. מזמן אמרתי לו שאני רוצה להתגרש שיקח את הדברים שלו וילך להורים(הם גרים באותו עיר) אבל הוא לא עוזב. מה לעשות? איך לגרום לו לעזוב,זה לא חיים, אני כבר לא יודעת מה לעשות,איך לגרום לו לעזוב אותנו בשקט סוף סוף? אתמול הוא דחף את הילד חזק שהוא נפל עלי(הינו במיטה) עם הראש על הפה שלי שגרם לי לדימום וסדק בספתיים.

adam33

New member
ללא פשרות

בשיקול דעת לפנות לאגף הרווחה ולגורמי סיוע לנשים בעלך אלים מכל הבחינות קחי את עצמך בידיים. אבל אל תעשי משהו דרסטי ללא מחשבה..

seeyou

New member
" לעזוב אותנו בשקט "??-../images/Emo22.gif

אין סיכוי!!! תפני לעורך דין טוב!!!

neshem1

New member
לעשות

ויפה שעה אחת קודם. אם הוא לא עוזב תעזבי את. פאום הוא יראה שהוא לא כזה חזק ויתקפל מהר מאוד תאמיני לי - כמו כולם.

kinley

New member
את רוצה/מוכנה/יכולה לעזוב!?

תחשבי על הילדים שלך את מוכנה שכך הם יגדלו!? ראשית, את חייבת לקבל החלטה עם עצמך- האם את מוכנה להבליג או שזה קצה הגבול עבורך. דבר שני, את יכולה לפעול בכמה מישורים (אבל כמובן שקודם לכן לברר אם את מוכנה לקראת צעד כזה) 1. לנסות לדבר איתו ברוגע על מה שקורה - אולי יהיה מוכן ללכת לטיפול שבו ילמד כיצד לשלוט בתגובותיו 2. לפנות לתחנה ליעוץ משפחתי- שבו יוכלו להפנות אותך ליעוץ משפטי וכו 3. במקרה כפי שציינת - פשוט להגיש נגדו תלונה במשטרה זו תקיפה אין לזה הגדרה אחרת והמשטרה היום מתייחסת לזה ברצינות ומכאן אפשר להמשיך לכיון של הוצאת צו הרחקה וכו'.... החיים שלך ושל ילדיך אינם הפקר את רק צריכה להחליט אם את מוכנה להתמודד עם זה על כל ההשלכות הכרוכות בזה. שיהיה לך המון הצלחה תחשבי על הילדים שלך

גבר אלים ישאר תמיד אלים!!!

גבר אלים נישאר אלים ויש לי חברה שסובלת מאותה בעיה... קחי אותו לשיחה ותאמרי לו, תישמע נכון יש ילדים יש עבר, אבל אני לא מעונינת להמשיך איתך את החיים שלי. אני לא מרגישה אליך כלום וכו'. לדבר אליו ולא לעשות מהומות-ככה זה יכול להגמר יותר יפה. כי הוא אלים ומן הסתם יהיה מסוגל לעשות דברים שבטח את לא רוצה לחשוב עליהם. אגב דברים נוראיים כל גבר יכול לעשות אם לא משתדלים ליגמור את זה מכובד.

iztak12

New member
אלימות זו לא דרך

איני מבין את הנשים השותקות על כך שבעליהן מרימים ידיים. זה דבר העובר את גבולות החוק ומעבר לכך משאיר צלקות עמוקות בלב כל אישה מוכה. הכיצד יתכן שגבר המפעיל כוח פיזי , מצליח להשליט סדר באמצעות שריריו ולא באמצעות יחס הדדי וכבוד כלפי אישה. כגבר אני רואה בחומרה רבה אלימות כל שהיא וזה בלתי נסבל הן בחברה והן כרקע אישי לכל אישה

ani2003

New member
נמצאת במקום דומה

אך עדיין חושבת שיש מה לעשות יש שאומרים שגבר אלים נשאר גבר אלים אנחנו פנינו לייעוץ וכעת "תוקפים" גם מעוד כיוונים. הדבר הראשון שאת צריכה לעשות - ולי לקח הרבה זמן להצליח בזה, זה להביא אותו לידי ההכרה בבעיה שלו.... אני פה בשבילך... את לא לבד. אני כותבת בלוג שתוכנו סביב הנושא הזה, את מוזמנת לבקר...ישנם שם אנשים רבים שתומכים, כאלה שנמצאים במצב דומה וגם כאלה שפשוט אכפת להם...

למעלה