מה לעשות ?????

רז 68

New member
מה לעשות ?????

אז ככה... זה הסיפור שלי ! :)- בן 35 , נ+2 , כרגע מתגורר באשדוד. האשה עובדת בת"א. עד לפני חודש, עבדתי במשך 13 שנה כנהג חלוקה בחברה בת"א (משכורת בסדר+רכב, פלא). כעת מובטל. ידע מקצועי: צלם,נהג,מתופף, חשמלאי,ו..טכנאי מחשבים. הדירה באשדוד שווה כ 70000$ וניתנת להשכרה בכ 400$. לקנות דירה לצרכינו צריך להוסיף 60000 ולשכירות להוסיף עוד 100$ וזאת כדי לעבור לגור בדרום ת"א (היכן שאשתי רוצה) או בבת ים (היכן שאני רוצה. עם הפיצויים והחסכונות יש בערך 230000 ש"ח. ואז , מה שזה אומר , שאם קונים וקונים... אין יותר כלום בצד.. ואי אפשר לפתוח עסק. על הפרק עומדות התוכניות האילו: 1. לקנות מונית ולעבוד כנהג מונית , ותוך כדי כך לשים על הדה שבורט כרטיסי ביקור של טכנאי מחשבים ולאט לאט לצבור לקוחות כטכנאי מחשבים בנוסף למונית 2.לקנות טנדר קטן , ולהתחיל לעבוד איתו בין האנשים שעבדתי איתם כל השנים כטכנאי מחשבים , ושאת מבלי לשכור חנות כדי להקטין עלויות בתחילה. 3. לפתוח חנות מעבדה למחשבים באיזור בו גדלתי מתוך תקווה לזכות בלקוחות תושבי האיזור ןלהתפתח משם. 4. לשכור מקום קטן ולפתוח פלאפליה (אוהב ויודע לבשל) 5. לפתוח חנות צלום. מכירים את המשפט "תפסת מרובה לא תפסת ? :)- . זו הדוגמא הקלאסית לבחור שמרוב יכולות... לא יודע מה לעשות עם עצמו !! :) אשמח לשמוע את דעתכם. ולבייניתים... חיים מהאבטלה... ולך תסביר לכל העולם ואשתו...שחופש כזה... הלוואי על שונאיי :) תודה לכולם

מט"י

נראה לי שכדאי לך לפנות ליעוץ במט"י- מרכז טיפוח יזמות שיכול לעזור לך להעריך את התוכניות העסקיות שלך: 08/8666026 ת.ד. 254 שד' מנחם בגין 88102 מט"י, מרכז טיפוח יזמות, אשדוד

למעלה