מה לעשות????????? היום יום שישי ואני ממש ממש ממש לא יודעת מה לעשות תעזרו לי כי אני שונאת להשתעמם((:
O ofrikit New member 13/6/03 #1 מה לעשות????????? היום יום שישי ואני ממש ממש ממש לא יודעת מה לעשות תעזרו לי כי אני שונאת להשתעמם(
N NiKi†a New member 13/6/03 #3 הי זאת עופרי../images/Emo70.gif מה קורה בובה?...כמה זמן לא ראיתי אותך ולא דיברתי איתך
O ofrikit New member 14/6/03 #7 בסידררר../images/Emo39.gif מה שלומך?? פעם ראשונה שאני בפורום כזה סליחה אם אני לא משרשרת או אייך שלא אומרים את זה! והכול סבבה,באמת הרבה זמן לא דיברנו!
בסידררר../images/Emo39.gif מה שלומך?? פעם ראשונה שאני בפורום כזה סליחה אם אני לא משרשרת או אייך שלא אומרים את זה! והכול סבבה,באמת הרבה זמן לא דיברנו!
B Bitca New member 13/6/03 #5 חחחחח כן הא..איזה חור אנחנו ../images/Emo3.gif אין לאן ללכת... לא יודעת נראה..
מ מ כ ו ש פ ת New member 14/6/03 #9 לפחות אלינו לא יבוא מחבל ויקרו דברים. נא לא להחשיב את מה שקרה בכפר-הס שנה שעברה.
Y YaLdoNet 4 EveR New member 14/6/03 #10 סליחה?! מה זה לא להחשיב?? ../images/Emo176.gif בא'נה זה אחד מהדברים הכי דפוקים שאי פעם נפלטו מהמקלדת שלך. מה שהיה בכפר הס היה פיגוע, והוא נחשב למרות שאת טוענת שהם לא מגיעים למושבים. אמן יעשו אצליכם פיגוע יום אחד
סליחה?! מה זה לא להחשיב?? ../images/Emo176.gif בא'נה זה אחד מהדברים הכי דפוקים שאי פעם נפלטו מהמקלדת שלך. מה שהיה בכפר הס היה פיגוע, והוא נחשב למרות שאת טוענת שהם לא מגיעים למושבים. אמן יעשו אצליכם פיגוע יום אחד
M Mister Man New member 14/6/03 #13 דווקא כן! האיש בא בכוונה תחילה להרוג איזה בחור שיש לו תפקיד בכיר בחיל הים שבמקרה גר בכפר הס (או לפחות ככה המשטרה אומרת)
דווקא כן! האיש בא בכוונה תחילה להרוג איזה בחור שיש לו תפקיד בכיר בחיל הים שבמקרה גר בכפר הס (או לפחות ככה המשטרה אומרת)
מ מ כ ו ש פ ת New member 14/6/03 #14 באמת../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif את זה לא שמעתי.. מצטערת.
M Mister Man New member 14/6/03 #15 ../images/Emo46.gif אז אולי פעם הבאה תבדקי משו לפני שאת אומרת אותו!!!
Y YaLdoNet 4 EveR New member 14/6/03 #16 גיא, את אבא של תמר רייניץ.. ../images/Emo176.gif הוא משו ממש ממש בכיר בצבא.. ותחשוב, הוא שכן שלי... וכן, בטח, מחבל בא לכפר הס כדי לגנוב מכונית. רייט.
גיא, את אבא של תמר רייניץ.. ../images/Emo176.gif הוא משו ממש ממש בכיר בצבא.. ותחשוב, הוא שכן שלי... וכן, בטח, מחבל בא לכפר הס כדי לגנוב מכונית. רייט.
M Mister Man New member 14/6/03 #18 נופ... זה לא רייניץ זה איזה מישו שגר בהרחבה שהוא איזה מפקד מאוד בכיר בחיל הים.
מ מ כ ו ש פ ת New member 14/6/03 #17 כן, פעם באה אני אלך אל כל האנשים האלה ואשאל אותם "היי, רוצים להרוג אתכם?".