מה לעשות?

מה לעשות?

אני והחבר שלי כבר שנה ביחד היו לנו המון בעיות וימים טובים ותמיד התגברנו על הכל. רב הבעיות היו בעיות כלליות - ואני לא יכולה לפרט אבל לא היו בעיות בזוגיות. הוא נותן לי להרגיש שהוא אוהב אותי מאד וכך הוא גם אומר בפני כולם ואני באמת חושבת שהוא אוהב אותי. טוב לנו ביחד והכל בסדר. הבעיה שלי היא שלאחרונה גיליתי כל מיניי דברים שהוא לא טרח לספר לי. גיליתי אותם בצורה מאד תמימה ולא בגלל שעקבתי אחריו או משהו כזה ואני לא יודעת מה עושים עכשיו לספר לו לא לספר לו. זה לא שהוא בוגד בי אבל הוא תמיד אמר שהוא לא מסתיר ממני כלום והנה עכשיו אני רואה שהוא כן. וזה מאד מפריע לי. מה לעשות?

seeyou

New member
מה עושים עכשיו?../images/Emo140.gif

It is easier to FORGIVE than to forget. אם הדברים שגילית הם "חמורים" אז את חייבת לבדוק טוב לפני שאת מאשימה אותו! Don't judge a book by its cover מאותו רגע שאת מגלה מה שידוע לך היחסים לא יחזרו כפי שהיו ! כולנו "שקרנים"-הפיתגם אומר העולם במה והאנשים הם השחקנים... לכולנו יש מספר מסכות לא רק בפורים! את אומרת :" הוא נותן לי להרגיש שהוא אוהב אותי מאד וכך הוא גם אומר בפני כולם ואני באמת חושבת שהוא אוהב אותי. טוב לנו ביחד והכל בסדר. " זה מה שחשוב! מה שאת מרגישה! ייתכן שזאת רק הצגה? אז מה-בינתיים את נהנת מהחיים!

galit32

New member
להסתיר...

להסתיר זו מין מילה שבעצם הקונוטציה שלה היא שלילית יש לומר פרטיות יש לא לספר להסתיר זה כאילו אתה עושה משהו רע ושאסור לבת זוגתך לדעת אני מקבל את המילה כפי שהגדרת אותה כעת כי בעצם מה שגילית הוא דבר מסעיר שמעיב על קשרייך איתו בעצם את רואה שיש דברים שיובילו לפגיעה מהותית בזוגיות שלכם ולו בגלל שהוא לא סיפר לך ולכן אני היתי שוקל מצד אחד אם היתי מספר אוליי הוא היה מפסיק מצד שני אם לא היתי מספר אוליי אני בעצם כורה לעצמי את הסוף המוכר ולכן בכל זאת לדבר מסביב בעדינות ולראות לאן זה מוביל האם הוא דואג להסתיר עכבות או שבאמת הוא מתקן את עצמו רק שתגדירי מה גילית לעצמך האם זה שהוא מחטט באף בשרותים או שהוא שומר על קשרים עם בנות זוג במקביל רק את יודעת את התשובה...

30oldy

New member
את יודעת למה לא עונים לך???.

כי את לא כתבת כלום תשתפי את האנשים כאן תספרי מה גילית ותקבלי תשובות למכביר. זו לא סתם סקרנות אלא רצון להבין. אני בטוחה שרובם חושבים ככה.

למעלה