מה לעשות?

מה לעשות?

אוקי יש מישהו שמציף אותי כל כמה ימים בICQ יש לי את מספר הIP בכל הצפה ושלחתי לספקית האינטרנט שלו (נטוויז`ן) הם מצידם לא עושים כלום והוא עדיין מציף אותי. מה אני עוד יכול לעשות חוץ מלהגיש תלונה במשטרה (במשטרה הם לא יודעים להתעסק עדיין עם כאלה דברים) למישהו יש עצות?

K]Alamar]

New member
קודם כל...

1) כל פעם שהוא שולח לך הודעה אתה לא חייב לפתוח את ההודעה שלו 2) אתה יכול להוריד תוכנה מאיזה אגף בהאקינג שמציפה ולדפוק אותו בחזרה אני לא יודע מה עוד להגיע לך מקווה שעזרתי לך K......

mmm

New member
אולי...

נסה להיכנס לSECURUTY Privacy שם הכנס ל IGNORE שם יהיו לך אפשרויות בחר את אלה שיעזרו לך. בקשר למשטרה, הא, אולי באמריקה...

Termin-X

New member
אתה פשוט דפוק

אתה יכול לשים אותו על מצב התעלם!!! גם אמרת שיש לך את האיפי של כל הצפה אז אתה יכול פשוט לעשות לו ניוק פשוט כל פעם שהוא מציף אותך

S-G-T

New member
אם אין לך יותר מה לעשות ...

יש תוכנה שניקראת :icq toolz y2k s.e. תחפש אותה ... תעשה (רק אם ממש משעמם לך) פורט סקאן לאי פי - אני אוהב את : port pro ואת port search 4 . דרך התוכנה שציינתי למעלה תיבדוק כל פורט פתוח אם זה פורט האי סי קיו ... לרוב זה מספר בעל 5 ספרות או 4 ... תתחיל לחגוג עליו אם התוכנה שציינתי למעלה ... *זה יהיה טיפשי אם יש לו כל מיני הגנות טובות .... ואם יש לך מספיק שכל תוכל לחשוב אל עוד דירכי נקמה :) - אני לא יודע למה אני עונה לזה ... בדרך כלל הייתי צוחק או מיתעלם ... אבל היום אני במצב רוח ממש אבל ממש טוב אז ...............................................................

אני לא בקטע של נקמה.

אני יותר בקטע של זה שנטוויז`ן יסגרו לו את החשבון. ככה זה ירתיע אותו (אני מקווה) בעתיד.

N0

New member
נטוויזיון...

תמשיך להציק לנטוויזיון... אבל לא באי מיילים איך שאתה מקבל ממנו הצפה ויש לך את הכתובת IP שלו (שיכולה להיות דינמית) תתקשר לנטוויזיון ( 04-8560600 ) ותצעק עליהם שיטפלו בזה ופה ושם ותוסיף את השם הטוב שלהם ותזכיר אתה מילה שהוא האקר , כן אני יודע רוב אנשי הפורום כרגיל לא יהיו מרוצים מהדבר אבל הדבר האחרון שחסר לנטוויזיון זה שעוד יומיים תתפרסם כתבה שתגיד שהאקרים פרצו למחשב של מישהו כשהם התחברו דרכם ושהם ידעו על הפירצה ולא עשו כלום (כן כן אז מה עם זה הצפה ולא פרצה צריך להדליק כמה שיותר נורות אדומות). גם זה בטח מאוחר בלילה אז תבקש שלפחות ירשמו את הפרטים שלו ושלך את השעה והכל ותתקשר בשעות הבוקר (עד ארבע אחה``צ ) ותבקש לדבר עם מישהו שהוא יותר מאשר טלפנית מסכנה , ותבקש מכל אדם שאתה מדר איתו שם ותחזור עליו ככה שהוא ידע שאתה זוכר אותו ויכול לדפוק אותו . החוכמה זה להראות להם שהם יכולים להדפק מזה כי אחרת הם לא ישימו עליך זין ( כמו שהם אמרו לN0 פעם ``עשו לך ניוק... למה לא עשית ניוק חזרה ?`` ( N0

למעלה