מה לעשות???

redone2

New member
מה לעשות???

היי אני (23) נשואה כבר שנתיים יש לי בעל (24)הכי הכי ...אבל בזמן האחרון חלק מהחברים שלי אומרים שמשהו קורה בינו לבין עוד ידידה (30) משותפת שלנו...היא מבוגרת ממנו בכמה שנים והיא רווקה .. אני גם שמתי לב..אבל הוא אומר שלא קורהה כלום והוא מצטער אם אני חושבת שמשהו אחר קורה...פשוט כשאנחנו יוצאים לטייל ואם היא גם תהייה הוא ישר כאילו שמח...כמה פעמים הוא יצא לטייל איתה לבד ועם הכלב שלה..הוא ממש מקשיב לכל מילה שהיא אומרת ותמיד מסכים איתה ולי הוא כאילו מקשיב מתוך נימוס ללא כל תגובה בחזרה...נותנן יותר תשומת לב ויוצא לטייל אחרי עבודה גם עם הוא מאוד עייף...אבל אם אני אבקש ממנו לעשות איתי סיבוב בחוץ הוא ישר אומר שהוא עייף טילים וכואבות לו ההרגליים...

אז אני לא יודעת אם באמת קורה משהו או שזה פשוט חברה שלו וככה הוא מתנהג..

מריוס זכריה

Member
מנהל
לדעתי זה השני

בכלל, גברים ונשים כאחד מגיבים לאנרגיה פלירטוטים שמשודרת אליהם, גם בלי שהם בעצם יענו לה ממש. זה משהו כמו עישון פאסיבי למי שנגמל מעישון: יש כאלה ששונאים את זה, ויש כאלה שדווקא אומרים: נעים לי להריח את הסיגריה בלי שאני בעצם מעשן.

במצב הזה ה"מפלורטטים הפסיבייים" בסך הכל נהנים מהמצב, תוך כדי תחושה שאף אחד לא נפגע. כדי שהכיפ הקטן הזה ימשך הם צריכים בעצם להישאר "לא מודעים", וזה מה שבעצם קורה: מעין "אל תגידו לי שהיא מפלרטטת איתי, יותר נעים לא לדעת שזה קורה".

מה לעשות? אם את יכולה לפרגן לו קצת עישון פסיבי, פרגני.
אם לא, תגידי לו: מותק, תתעורר. הבחורה מםלרטטת איתך וזה בא לי ממש רע, אז אנא קח אחריות ושנה כיוון.

אם הוא טיפה מבין עניין\ הוא יתעשת. אם הוא יכנס לסרבנות יש בעיה.
מצד שני, אם אתם ממילא נמצאים במאבק זוגי כזה או אחר (כמו שרוב הזוגות), יש סיוכי שהוא דווקא לא יבין מה את מדברת. אם זה מה שיקרה - עדיף לא להחריף את העימות על הנושא של הידידיה וללכת ישר ללב העניין: איפה אתה לא מרוצה, ואיפה אני לא מרוצה, ובוא ננסה למצוא פתרונות לדברים האלה לפני שהעסק מיתדרדר.

redone2

New member
מממ....

איתו אני יכולה לדבר (ואני אדבר) ואני גם במאה אחוז סומכת עליו..אני מכירהה אותו מכיתה י' אבל אותה אנחנו מכירים רק איזה שנה ואני לא סומכת עליה...

סטנגה Joe

New member
כל מה שתעשי

על מנת להיכנס בין שניהם ייצור רק תגובת נגד שלילית.
את צריכה להיות אדישה לעניין ואולי לדאוג שיהיו לך ידיד או שניים גברים.
אולי זה יפתח לו את העיניים.

seeyou

New member
מצד אחד אומרים:"אין עשן בלי אש" מצד שני

אומרים ש:"לא חשוב באיזה צד תשכיבי אדם עם כאבי שיניים ,זה לא מקל עליו"

לדעתי לא חשוב מה תעשי את תפכעי בגלל שלפי הבנתי יש "בעיה" בנשואים שלכם (יחס שלו כלפיך)

גם אם הבחורה הזאת "תיעלם" יופיעו אחרות אשר יקבלו יותר "תשומת לב" ממך

מה עושים?

כפי שכתבתי כול החלטה זה הימור מצדך(רק שתביני-את לא היחידה במצב הזה-זאת בעיה כללית ברוב מערכות נשואים)

יוסי

למעלה