מה לעשות..........?

black ross

New member
מה לעשות..........?

מה עושים כשמן תחושה מעיקה משתלטת על הוויתך? מה עושים שהחיוך שאתם מעלים על פניכם עולה רק בעזרת מנוף אפילו שאתם ממש מתאמצים? אוף ...... אני ממש לא אוהבת ימים שכאלו..... כרגע הדבר היחידי שאני רוצה זה אמבטיה חמה כוס, נס קפה וסיגריה ....... נשמע לי כדבר הכי מושלם עכשיו ......... אבל ........ כמו תמיד יש את האבל הזה........... יש לי בעיה עם הדירה ואני לא יכולה להיכנס אליה בשבוע הקרוב מה שגורם לי לישון אצל חברות וככה נשללת ממני האופציה למקלחת רגועה ללא הפרעות... לא נורא ...... אני אופטימית.......... או לפחות משכנעת את עצמי להיות אופטימית..... מחכה כבר שהשבוע יגמר......

מאו יין

New member
מתוקה....../images/Emo24.gif

כן...יש ימים שכאלה....נראה לי שלא רק המקלחת החמה שאינך יכולה "לבצע" כרגע מטרידה אותך אבל בנתיים אני הכנתי לך
חם ומתוק והוצאתי קופסאת סיגריות חדשה בשבילך והנה
להדליק איתי ביחד סיגריה ואולי תספרי קצת מה גרם להרגשה הנאחסית??

black ross

New member
כמו תמיד........

אהבה
אהבה וכל הסיבוכים שבה.......... יותר מדי סיבוכים יותר מדי מחשבות מטרידות........ פשוט יותר מדי... מטריד אותי שאני לא מגיעה לפיתרון .........

מאו יין

New member
לפעמים פשוט אין פתרון,

אבל כל עוד אינני יודעת בדיוק מה הבעיה על כל סיבוכיה אני לא רוצה לתת סתם עצות... אבל אם יש לך "פשוט" יותר מידי על הלב לפעמים כדאי להוריד קצת מהלב לדף...או לפורום.

black ross

New member
זה לא כזה פשוט......

יש יותר מדי גורמים מעורבים שעלולים להיתקל בהודעה הזו אז לא כדי...... חוץ מזה את ההחלטה הזו אני צריכה לעשות בעצמי ..........

Queen Of Love

New member
black ross

i dont know who you are but you seem very nice so would you talk to me... אני לא יודעת את ההמשך
אבל אנחנו פה תמיד

lilush1

New member
את בעצמך אמרת לי פעם...

שאנחנו המבוגרים נוטים לסבך את המושג אהבה..... אז אל תסבכי אותה...לכי על זה. אוהבת, לילוש.

מאו יין

New member
אם זו הבעיה אז ...

א) יש לך כינוי שאף אחד ממכריך לא אמור להכיר ואם מכירים אז תחליפי שם משתמש ותוכלי לכתוב בחופשיות(הרי זה כל הקטע בפורומים...) ב) יש דבר שנקרא מסרים אישיים את לוחצת בפורום על השפ של מי שאת רוצה לכתוב לו מסר אישי שרק הוא רואה וכשאת לוחצת על השם נפתח חלון-כרטיס אישי ושם בצד ימין למעלה כתוב מסר אישי -את לוחצת וכותבת....חופשי...

black ross

New member
זה טיפה יותר מסובך.....

אני חושבת שהם יזהו עפ"י הסיפור לא עפ"י שם המשתמש..........

מאו יין

New member
אז במסר אישי!!!!!!!!!11

אף אחד לא יכול לקרוא!!! אבל אני חייבת לטוס הביתוש אז עד מחר.....ערב טוב לך(אני ממש מקווה שתנסי שיהיה טוב!

Queen Of Love

New member
היא פשוט..

לא רוצה לשתף עדיין, אם היא הייתה רוצה זו לא בעיה. אבל זה בסדר, קחי את הזמן, את גם יכולה להיות פה איתנו גם בלי לשתף את כולם באכזבה שלך מתוקה. שיהיה לך יום מקסים, ושבוע קצת יותר מוצלח מהקודם

black ross

New member
אני מודה לך ......

על ההבנה...... באמת שזה משהו שאני צריכה להחליט עליו לבד......... במיוחד כי זה משהו שיכול להשפיע לי על שארית חיי.........

למעלה