מה לעשות?

מכבי32

New member
מה לעשות?

מה לעשות כשזה אף פעם לא עובד? אני פוגש, אבל מאוד נדיר שהבחורה מעוניינת להמשיך, ואני לא יודע למה :(

לדעתי....

פשוט תן ליודעי דבר שמכירים אותך, לבקר אותך, תרשה להם לומר עליך תכונות שהם לא אוהבים בך או מנהגים לא אינטלגנטים.... רק מהביקורת אתה תקבל אינדקציה על עצמך ומשם יהיה לך קל להמשיך עם זה הלאה לכיוון הבנות......

מכבי32

New member
כבר דברתי הרבה

עם הרב שלי וחבריי וכולם אומרים לי שאהיה בעל ואבא מצויין, שעד כאן פשוט לא פגשתי בחורה ברמה שלי.

שםאנילא

New member
הייתי הולך דוקא על מישהו ששונא אותך על מנת

הייתי הולך דוקא על מישהו ששונא אותך על מנת שיגיד לך דברים אמיתיים עליך... לפעמים אנשים מעדיפים לא לומר את האמת או שהם פשוט כבר מכירים אותך שאתה 10 לעומת זאת הבחורה בפגישה לא מכירה אותך וזו הפעם ה-1 שהיא רואה אותך אז לא בדיוק יש לה עליך הסתכלות חיובית... זה לא שהם רעים...הם אוהבים אותך וזו הבעייה

קליט

New member
תבקש מהשדכנית שתעביר לך רשמים מהבחורה

ותספר לה שלא הולך לך . . . אולי במשך הזמן תיפקדת פחות טוב כתוצאה מהחרדה מה יהיה כאן .

ארטיימר

New member
אממ

קח מישהי. לא מישהו. אחות. גיסה, מישהי שתענה בכנות, כי היא רוצה שתתחתן.. ולא חברים כי הם חברים.. הראיה שלהם שונה.. וזה לא סותר, אתה באמת יכול להיות אבא מדהים וחבר טוב לאשתך.. אלא שבפגישה הבחורה לא מצליחה לקלוט את זה.. ולכן.. דרך מישהי שאתה סומך עליה.. תעשה פגישת נסיון. שוב ושוב.. עד שהיא תאמר שאתה משדר את מי שאתה ושזה זורם יפה.. אם תרצה תוכל לעשות כאן פגישת נסיון , בשביל זה הפורום מיועד, ללמוד ולהתפתח לקראת הפגישות והחתונה.. תריץ כאן פגישה , וניתן לך התרשמות אמיתית... או שתכתוב איך מתנהלת אצלך פגישה.. על מה מדבר.. על מה מסתכל... תוכל לקחת מכאן הרבה.. נענה לך בכנות ובעז"ה שיצא מזה רק טוב

קליט

New member
אולי "ארטיימר" ו"מכבי" יעשו כאן פגישה בשידור חי ?

אולי אחרי החג . . .

ארטיימר

New member
חח הצעתי

שיעשה כאן פגישה.. שיכתוב מה הוא אומר בפגישות.. לא להסחף... אני לא הולכת להפגש עם אף אחד

עזוב אותך מביקורת עצמית

אם לא מצאת כלום אל תטריח את עצמך יותר מידי!! פשוט-תאמין!! זה תמיד עובד הכי טוב.

SOFTIS

New member
מה הבחורות אומרות?

מה הסיבה שהן לא רוצות להמשיך?תנסה לראות אם יש קשר. ואם לא, פשוט תתיעץ. הגיוני מאד גם שאין סיבה וזה פשוט לא שלך, אז אולי זה לא נעים שאומרים לך לא, אבל לפחות אתה לא זה שאמרת וגם לא נשארים ספקות.

עy הדעת

New member
מישהו צודק פה..

שאלתך מאד קשה וכללית כי אינך מספק פרטים על עצמך ובצדק. שאלות מהסוג הזה אתה יכול להפנות, כמו שמישהו חכם פה אמר- למישהי שאתה מכיר, ויכול לסמוך עליה שתאמר לך את הכל בפנים. יש דברים שאתה משדר בדיבורך ואינך מודע אליהם. יש כאלה שאינם מצוידים באינטואיציה הנכונה, מה לומר ומתי לשתוק. וכן הלאה והלאה. אני מתקשה לנחש. אם אתה מספיק נואש/ יש לך מספיק אומץ עליך למצא פרטנר חכם עם עין חדה ולערוך סימולציה של פגישה. אולי תגלה מהמורות שאף פעם לא החשבת אותם כמכשול?

למעלה