מה לעשות?

Hoya Rose

New member
מה לעשות?

היי כולם, לפני חודש וחצי (26.12.10) הזמנתי מבחורה באטסי, שממוקמת בארה"ב, זוג עגילים שעלה לי 600 ש"ח.. העגילים טרם הגיעו. ניסיתי לוודא איתה, ואמרתי לה שאני מבינה שהיה לחץ בגלל החגים אבל בכל זאת כבר הגיעו אלי הרבה חבילות אחרות מאז. ביקשתי ממנה את המספר מעקב, וכשבדקתי בדואר אמרו לי שאין להם שום חבילה עם המספר הזה.. היא טוענת שהחבילה נשלחה באותו היום, ובאמת באתר של USPS נראה שהיא נשלחה. הבעיה שלי היא שכשביקשתי עוד פרטים מהUSPS המעקב נראה כהולך אחורה מה26.12 חזרה לנובמבר. ככה שאני קצת חושדת שאולי היא נתנה לי מספר של חבילה שהגיעה אליה או שהיא שלחה מוקדם יותר שאינה קשורה אלי.. שלחתי לה את המידע הנוסף אבל היא טענה שזה מוזר ושתנסה לדבר עם מנהל הדואר ביום שני. בנתיים כבר יום רביעי ולא שמעתי ממנה. אני לא יודעת מה לעשות, 600 ש"ח זה סכום נכבד שאני עלולה לאבד.. מה אתן הייתן עושות?

את יכולה לעשות צילום מסך של ההודעה

ב-USPS? זה יעזור אם נראה במה מדובר, לפחות נוכל לאמת או לנטרל את החשש שהיא נתנה לך מס' מעקב של חבילה אחרת... אם טרם עברו 45 ימים אז תפתחי despute. כנסי לחשבון פייפאל שלך, חפשי את ההעברה של הכסף, תלחצי על details ואז תרדי עד הסוף למטה, יש שם מסגרת שכתוב בה: You can report a transaction problem in the Resolution Center within 45 days of this payment. Have a problem with this transaction? ברגע שתגישי את הבקשה הם בודקים את זה מול המוכר וברוב המקרים מחזירים את הכסף אבל זה לוקח קצת זמן. אפילו אם המוכרת באמת שלחה וזה לא אשמתה, ההפסד אמור להיות על הגב שלה ולא על שלך...

Hoya Rose

New member
הנה

היא כתבה לי דבר כזה: ,The tracking # is LC********us Dec 22 2010 this is on the customs declaration form CN22. USPS search results it processed and left Jamaica, NY 11430 on Dec 26th 2010 at 11:38am (עשיתי כוכביות סתם ליתר ביטחון) וכשאני בדקתי היה רשום לי דבר כזה: Service Type: International Letter Shipment Activity Location Date & Time -------------------------------------------------------------------------------- Processed through Sort JAMAICA NY 11430 12/26/10 11:38am Facility Processed through Sort KEARNY NJ 07099 12/23/10 6:20pm Facility Processed through Sort CHICAGO IL 60688 12/02/10 12:48am Facility Acceptance MIDDLEBURG VA 20117 11/29/10 1:47pm -------------------------------------------------------------------------------- זה נורא נורא מוזר... ולצערי עברתי את ה45 ימים.. יש אופציה אחרת? בנתיים המוכרת לא ממש נאותה לעזור לי, היא לא כל כך מציעה לי פתרונות ופחות או יותר משאירה אותי לחפש פרטים.

efratjewelry

New member
לפי מה שכתוב כאן זה לא שלך! זה מעקב על

משהו שהיא קיבלה שיצא ממידלבורג, וירג'יניה ב29.11 דרך שיקגו ומשם לשני מרכזים בניו יורק (ג'מייקה וקנרי) זה לא תואם את מה שהיא כתבה לך. אז או שהיא שלחה לך מספר לא נכון של מעקב או שהיא מנסה לעבוד עליך!

shayque

New member
לפני הכל הייתי פותח dispute בpaypal

כדי לא לפספס את התאריך האחרון לתביעה (45 יום מיום ביצוע העסקה) אחרי פתיחת dispute אפשר לבטל אותו, במידה והעניין הסתדר. לא הבנתי את המשפט הזה "הבעיה שלי היא שכשביקשתי עוד פרטים מהUSPS המעקב נראה כהולך אחורה מה26.12 חזרה לנובמבר" באמת צילום מסך יעזור.

Hoya Rose

New member
כמו שהגבתי לתגובה הראשונה

יש אופציה לבקש מידע נוסף שהוא אוף ליין מUSPS

Hoya Rose

New member
כמו שהגבתי לתגובה הראשונה

יש אפשרות לבקש מידע נוסף שהוא אוף ליין מהUSPS, כשעשיתי את זה הםהחזירו לי תושבה כזו על המספר מעקב: Service Type: International Letter Shipment Activity Location Date & Time -------------------------------------------------------------------------------- Processed through Sort JAMAICA NY 11430 12/26/10 11:38am Facility Processed through Sort KEARNY NJ 07099 12/23/10 6:20pm Facility Processed through Sort CHICAGO IL 60688 12/02/10 12:48am Facility Acceptance MIDDLEBURG VA 20117 11/29/10 1:47pm --------------------------------------------------------------------------------

efiwarsh

New member
לפתוח במיידי דיספיוט בפיפאל...אחרי זה היא כבר

תחפש אותך...

Hoya Rose

New member
נראה לי

שעברו 45 ימים.. אין לי את האופציה של דיספיוט בפייפאל.. שילמתי לה ב-21.12.10 רעיונות אחרים? פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה באטסי...

chop007

New member
מבאס לקרוא שיש מוכרים כאלה גם אם הם מיעוט

הכי מבאס שהם לא עונים למיילים. מקווה שהכל ייפתר בשלום והעגילים יגיעו אלייך. אולי המכס עצר אותם? לי כבר קרה מקרה עם תכשיטים שלי שאחותי שלחה לי אותם חזרה מיפן והם היו יקרים אז המכס עצר לי אותם....

bartal4

New member
דבר ראשון באמת לפתוח דיספיוט

לפני שיעברו 45 יום . מעבר לזה , כמוכר , לא בטוח בכלל שהיא מנסה לעבוד עלייך (לדעתי) אני שלחתי חבילה שלושה ימים אחרי והיא הגיעה רק לפני כמה ימים ליעדה בפילדלפיה . כולנו יודעים שבתקוםה האמורה היו הרבה בעיות בדואר ... נקווה שיסתדר ...

nbrosh

New member
למה פנית אלינו רק עכשיו???

יש לחנות פידבקים? תני לנו קישור..

Hoya Rose

New member
פניתי רק עכשיו כי אני כבר די נואשת..

גם רק לאחרונה גיליתי שאפשר לרשום פידבקים רק בשלושה חודשים הראשונים לקניה.. יש לחנות 92 פידבקים, 100 אחוז חיובי.. למרות שהרוב שם זה זכוכויות צבעוניות (כמו בכנסיות) ופחות תכשיטים.. אני מעדיפה עדיין לא לתת קישור לחנות הספציפית מתוך חשש להשמיץ אותה שלא בצדק, חבל לי שלאנשים תהיה עליה דעה רעה על דבר שעלול להתגלות כטעות בתום לב..

nbrosh

New member
לא הבנתי 21.12 או 26.12 ?

לא מדברים שם עם שום מנהל דואר. הכל באינטנט. נשמע רע מאד.

lilo4

New member
תפני שוב למוכרת

תגידי שמספר המעקב שהיא נתנה לך לא נכון, ותבקשי את מספר המעקב שרלוונטי לרכישה שלך. במידה והיא תתחמק, תאיימי בפידבק שלילי ובפנייה לאטסי. במקביל, הייתי מציעה לך להתקשר לחברת האשראי שלך ולברר האם את יכולה לבטל את התשלום דרכם. במצבים מסוימים בהם הזמנת מוצר ולא קיבלת אותו יש אפשרות לבקש מחברת האשראי לבטל את התשלום, אבל אני לא יודעת מה הנהלים ואחרי כמה זמן אפשר לעשות את זה- הייתי מציעה לברר את זה במהירות כדי שלא יקרה אותו הדבר כמו הדיספיוט.

lilo4

New member
החיוב נעשה באשראי

למיטב ידיעתי כן אפשר לבטל את החיוב, אבל אני לא בטוחה לחלוטין מכיוון שמדובר בתשלום דרך המערכת של פייפאל ומדובר בהזמנה מחו"ל- בגלל זה אני חושבת שכדאי לבדוק את זה מול חברת האשראי.

RolyzCreations

New member
לא בהכרח

אם היא שילמה דרך פייפאל בכרטיס אשראי אולי יש טעם לפנות לחברת האשראי, אבל אם היא שילמה מהיתרה שיש לה בפייפאל כבר אין קשר לחברת האשראי.

למעלה