מה לעשות?

glayzmer

New member
מה לעשות?

אני בדילמות קשות מאוד, הדילמה הראשונה היא ככה: אני גאלי, יש לי 2 כפרים האחד רגיל והשני קרופר 9. אני חושב לעשות : או כפר טיט הוא די קרוב לשני הכפרים שיש לי, 7 דקות שליחת סוחרים והוא יהיה הכפר השלישי שלי או לעשות קרופר 15, הוא רחוק איזה 15 דקות שליחת סוחרים והוא יהיה הכפר השלישי שלי. מה לעשות? הדילמה השניה שלי היא: אחרי שאני בוחר כפר אחד ממה שאמרתם למעלה איזה כפר לעשות בירה? הראשי {הראשון} או הקרופר 9 {קיים} או לעשות את הכפר שאתם מציעים לי? { כפר טיט או קרופר 15}. תודה לעונים.

InterCept

New member
נושא:

בדרך כלל זה הולך על כל 3 כפרים רגילים - קרופר אחד, זה כדי שיהיה לך מספיק משאבים להחזיק את הקרופר. במצבך הייתי פותח כפר רגיל קרוב לבירה. לדילמה השנייה שלך, יש לך שני אפשרויות- להעביר את הבירה למיני קרופר שיש לך עכשיו ולהמשיך לפתוח כפרים צמודים. או לחכות ולתפוס את הקרופר ובזמן המתאים להעביר את הבירה לשם. בכל מקרה אל תמהר להעביר בירה, תסיים קודם את השדות שלך ואז תעשה הערכת מצב.

glayzmer

New member
תודה, יש עוד דעות?

אתה אומר כפר רגיל, 4 טיט,עצים וברזל ו- 6 יבול? שקרוב לבירה שלי? יש עוד דעות?! אפשר לעביר את הבירה שלי מכפר לכפר לדוגמא: נגיד אני העברתי את הבירה לכפר השני שלי ועכשיו אני רוצה לעביר לכפר השלישי שלי אני יכול?

InterCept

New member
נושא:

בעקרון כן, אבל תסתכל סביבך על האואזוסים אם יש למשל הרבה אואזוסים של טיט אז באמת יותר משתלם לך לפתוח כפר עם 5 שדות של טיט. כדי להעביר את הבירה מכפר לכפר, מה שאתה צריך לעשות זה לבנות בכפר שבחרת ארמון, ואז בארמון תהיה לך את האפשרות להעביר את הבירה לשם. כמובן שאתה לא יכול להחזיק בכפר גם ארמון וגם מגורים מלכותיים, לכן לא משתלם כל כך להעביר בירה כל כך הרבה פעמים.

glayzmer

New member
אהה סבבה

עכשיו עוד שאלה: יש לי עכשיו 2 כפרים בראשי יש לי מגורים ובשני יש לי ארמון, כמובן בשביל הארמון בכפר השני האיתי חייב לעשות שגרירות, כשיהיה לי ארמון {נגיד שלב 1 או כל שלב} אני יכול למחוק את השגרירות בכפר השני שיש בו ארמון ובכפר הראשי שלי יש השגרירות בלי שזה הפגע לי בברית שאני נמצא כיום ובמבנים כי לדוגמא: שוק דורש שגרירות. לסיכום השאלה היא: אם אני יכול למחוק את השגרירות שיש לי בכפר השני שיש בו ארמון וזה לא יפגע לי בארמון? ויש לי שגרירות כבר בכפר הראשון. מקווה מאוד שהשאלה מובנת תודה לעונים.

The Farmer1

New member
לא יפגע

וכדאי להחזיק שגרירות שלב 20 בכל כפר...אלא אם אתה חייב את המקום.

The Farmer1

New member
שגרירות

הוא מקור זול להרבה נקודות תרבות, שזה המלך של המשחק. אני תמיד אומר נקודות תרבות = עוד כפרים = עוד משאבים = עוד צבא.

למעלה