מה לעשות ?

crackerz

New member
מה לעשות ?

אני עבדתי זמן מסוים עם תוכנית אימונים , ובאמת יצאו תוצאות די מרשימות . המשכי לעבוד עם התוכנית הזאת , אבל הרגשתי שאני לא גדל ומתנפח וכאילו נתקעתי באותו מקום . בדרך כלל הייתי חושב שצריך להחליף את תכנית האימונים , אבל הבעיה היא שאני עדיין מרגיש שכל התרגילים בתוכנית שלי נותנים לי גירוי לשריר , ולפי מה שאני מרגיש זה גירוי די גדול . מה אני צריך לעשות ?

לא ברור מספיק !

כמה זמן אתה עובד עם אותה תוכנית ? איך אתה מודד את ההתפתחות שלך ? האם אתה משתפר במשקלים ? גם תרגילים אחרים יכולים לתת הרגשה של גירוי !

crackerz

New member
אני ינסה להסביר ....

קודם כל כרגע אני לא יכול ללכת למכון כושר , ואני מתאמן רק בבית , אז בכלל אין שאלה של משקלים . עכשו בקשר לכמה זמן , הייתה לי תוכנית מסוימת שעבדתי איתה די הרבה זמן ובדיוק מתי שהייתי צריך להחילף תוכנית , היו לי כל מיני בעיות ולא יכולתי להתאמן לכמה זמן . כשחזרתי להתאמן , רציתי לחזור לעצמי , אז לקחתי את התוכנית הקודמת , שיניתי בה תרגיל או שניים , ושיניתי את מספר החזרות בחלק מהתרגילים. בקשר לזה שאיך אני רואה את ההתפתחות שלי , אז אני פשוט רואה ! בבטן כרגע לא נראה לי שאני יכול או צריך עוד לשפר , אבל בוא נגיד בידיים ובחזה יש לי עוד הרבה מאוד לשפר ולמרות שאני מתאמן כבר כמה זמן עם התכנית הזאת , אני עוד לא רואה שיפור מהתוכנית הקודמת , כאילו נעצרתי במקום בגדילה .

אנסה להסביר גם

יכול להיות מספר סיבות: 1. קבעון בתוכנית הנוכחית 2. עבודה כנגד משקל גוף (אין מספיק התנגדות) 3. עבודה לא נכונה 4. תוכנית לא מתאימה 5. עבודה לא רציפה 6. חוסר השקעה באימון יכול להיות שהתוכנית שבצעת התאימה לך בתור מתחיל ועכשיו הגוף צריך התנגדות גדולה יותר או תוכנית אחרת ואתה עדין תקוע בתוכנית ההתחלתית.

crackerz

New member
אז מה אני צריך בעצם לעשות ?

תזכור שכרגע אני לא יכול ללכת למכון כושר , ובינתיים אני יכול לעשות תרגילים עם התנגדת רק של משקל הגוף . אז יש משהו שאני יכול לעשות , או שאני לא יכול לעשות כלום עד שאני ילך למכון הכושר ? נ.ב יש לי שאלה נוספת : לפי מה שהבנתי המטרה העיקרית של אירובי הוא להוריד שומנים . נגיד אין לך בעיה של שומנים , האם אירובי חשוב גם לגדילה או שמי שאין לו את בעיה זו פשוט יכול להתאמן בלי אירובי מיוחד ?

פתרונות

מה הבעיה אפשר לקנות משקולות ולעבוד איתם ! ארובי מומלץ מאוד גם לאנשים שאין להם אחוזי שומן גבוהים !

למעלה