מה לעשות

• פותח הנושא l10
  • פורסם בתאריך

l10

New member
מה לעשות

הנה עוד אחת שמחפשת את תמיכתכם הכנה.זו אני. אנחנו נשואים רשמית כבר 3 שנים, וכל הזמן אני מרגישה לבד. הוא כל הזמן עסוק ואין לו זמן. לדבר בכנות קשה לו כי הוא תמיד במגננה.כשאני מדברת קשה לו להקשיב, קשה לו להרים את העיניים מהעתון ולהביט לי בעיניים. אין לו זמן. וגם אין לו כח אלי. יש משהו שאני יכולה לעשות?

א ו ר1

New member
ברוך הבא למועדון הרואים ואינם נראים

את לא היחידה שמדברת לקירות אצלי אין עיתון יש כדורגל וערוץ הספורט גם שלי "עסוק". אז באמת למי יש רעיון?

פלסטיק

New member
טוב זו לא רק צרה של נשים

אצל ילדים ממליצים למצוא סביבה "ללא הסחות דעת" אולי כדאי לקבוע אחת לאיזשהו זמן מין "זמן איכות" שבו אין טלויזיה עיתון כביסה ושאר עינייני חולין. לפחות אפשר לדעת אם ה"עסוק/ה" זה אמיתי או תירוץ אם זה אמיתי וימצא חן זמן האיכות התדירות תגבר, אם זה תירוץ לפחות אפשר לדעת היכן עומדים. פלסטיק מציע הצעות שהציעו לו ואצלו לא ממש עבדו....

ד ו ל ה

New member
תשאלי את עצמך..

בכנות... האם אני באמת אוהבת אותו והאם כך אני רוצה שיראו חיי הלאה.. ואם התשובות הן לא ולא, ואין לכם עדיין ילדים משותפים,לכי הלאה. נכון שאפשר לשנות דפוסי התנהגות ודפוסי יחסים אבל זו עבודה מאוד מאוד קשה ומתישה וצריכים הרבה אהבה ואמונה בכדי שזה יצליח ואם ברור לך מעכשיו ש"זה לא זה"...(למרות שלא אמרת זאת במפורש זה נשמע כך בין השורות) עדיף בעיני לקבל החלטה עכשיו ולא להתעורר בעוד 10 שנים וכמה ילדים כי אז הדברים קשים פי אלף. אני יודעת שזה נשמע נורא ואולי קצת אגרסיבי, אבל אני אישית מאמינה שכבר מהיום הראשון שלנו יחד אנחנו יודעים מה אנו לא אוהבים בבני זוגנו אבל מתעלמים מזה בתקווה שנצליח לשנות זאת. ואולי בכל זאת שווה לדבר איתו קודם...
, מי יודע?... אולי הוא יזרוק פתאום את העיתון ... דולה (שלא מאמינה בלשנות אנשים)

למעלה