מה לעשות SOS ?

iris00

New member
מה לעשות SOS ?

אני בת 43. בחודשים האחרונים אני סובלת מחולשה ומכאבי ראש קיצוניים עשיתי בדיקות דם כלליות וגילו אצלי חוסר ברזל באופן חריף קיבלתי כ20 מנות של וונופר דרך הווריד מה שפתר ומהר את בעיית הברזל שכניראה נגרמה מדימום מוגבר במחזור החודשי(לאחר בירור) טופלתי גם בכדורים B12 . במקביל לכך יש לי קנדידה בנרתיק ואני מטופלת באגיסטן(משחה ופתילות) מה שגורם למצב להעלם ושוב לחזור על עצמו. אני סובלת מנפיחות בבטן פיטרייה בחלק מהציפורניים היו לי אפתות קשות בפה שנעלמו עם שימוש בניסטטין סובלת מעצירויות או שלשולים לסירוגין על הלשון יש לי שכבה לבנה צהובה בקיצור מצוקה אמיתית. מישהוא יכול להציע לי מה לעשות במיידית? לגשת לרופא ומה לבקש? תודה מראש

ינוקא1

New member
המצב שלך

לפי רפואה סינית צועק "ליחה" ! זאת ג'יפה שנשארת בגוף כתוצאה מתפקוד לא טוב של מערכת העיכול. זה קשור לפטריה , זה קשור לנפיחות , לציפורניים , לשכבה על הלשון , לעצירויות ולשלשולים. המומלץ זה ללכת לטיפול טוב ברפואה סינית ויפה שעה אחת קודם. כנ"ל טיפול דרך תזונה יכול להיות טוב. המלצה נוספת שלפחות תסדיר את העצירות בשלב ראשון ולא עולה כסף , זה לשתות בכל בוקר 3 כוסות מיים לפחות על בטן ריקה. יש כאן פירוט של זה : http://www.cancerhelp.org.il/treatment/Alternative-Medicine-For-Cancer/Healing-me/Healing-With-Water בהצלחה.

אסתר84

New member
הי איריס

אגיסטן או כל משחה או תרופה אינה יכולה לפתור באמת את בעיית הקנדידה כשזאת מתפרצת. אגב זה שזה הופיע אצלך בוגינה זה רק אחד מהמקומות בהם הקנדידה מופיעה. הרבה פעמים עייפות וחולשה הם סימן מובהק להתפרצות ביתר שאת שלה (היא קיימת בכל גוף ). בכל אופן קנדידה דורשת התייחסות לתזונה שזה אומר להמנע ממוצרי חלב למינהם, להימנע מחיטה לבנה, להמנע משמרים, להמנע מעגבניות וכמובן בסוכרים ממתקים מזון מעובד והרשימה עוד ארוכה. פרט לכך חשוב להבין מדוע נגרם חוסר ברזל אני מכירה את התיאוריה שבה מחזור מוגבר עשוי לגרום לחוסר ברזל.. להגיד לך את האמת לדעתי זה עוד אחד מהמקרים שאין לרפואה הסבר אז היא מנחשת..אפתות מקורם בקיבה. חום פנימי רב. אך מעל הכל זה קשר גופנפש!. הכל כולל העצירות (עצירות של הנשמה) פרט לביטוי הפיזי יש לזה ביטוי רגשי/נפשי פרופר. אני מסכימה עם ינוקא שזה לחות בגוף. אני הייתי ממליצה לך דווקא לחתוך מהרפואה הקונבנציונלית (ואני דווקא מהמטפלים שמאמינה באינטגרציה, אך לא במקרה זה). אין להם מה להציע לך פרט לתרופות שיחריפו את מצבך ומצוקתך. אני אישית רפלקסולוגית אני מאמינה באינטגרציה בין טיפול רפלקסולוגי טוב לבין שילוב תזונה נכון ע"י נטורופת או תזונאית קלינית טבעית. כל טוב אסתר

iris00

New member
לחות בגוף?

תודה רבה וגדולה לכולכם לא הבנתי מה זאת אומרת לחות בגוף? שאלות נוספות בבקשה? ללכת לרופא? לבקש לעשות בדיקת דם? יש לציין שיש ברשותי רשימה מה מותר ומה אסור לאכול ואני יעשה כנדרש אני אדם מאד נחוש ואין לי בעייה עם זה כמה זמן אני ייצטרך לעשות את הדייאטה הזאת? אחרי כמה זמן אני יחוש בשיפור לפחות קל? אני באמת סובלת מאד. ושוב תודה רבה

אסתר84

New member
הי איריס

איני אתן לך דוגמאות על מנת שתביני: ליחה, נזלת, הפרשות ואגינאליות אפילו דלקת זה לחות. זה נוצר בכל גוף (למשל נזלת יכול להיות תגובת הגנה של הגוף כנגד פתוגנים וכל מיני שמנסים להכנס למערכת הנשימה) אך ישנם מצבים שבהם הגוף יוצא מאיזון ואז יש לחות מרובה שמשפיעה לרעה על המערכות ועל הנשמה. יש לזה קשר הדוק לתזונה אך גם ייתכן כי יש גוף שמייצר יותר לחות (בד"כ זה קשור לטחול). תראי אף פעם לא מזיק לקבל גם מבט פנימה דרך בדיקות דם אבל אני ממש הרגשתי מחוייבות לציין בפנייך שדווקא לרפואה הטבעית יש פתרונות יעילים הרבה יותר והרבה פחות רעילים. התזונה שציינתי בפנייך זה רק לשם דוגמא את צריכה להפגש עם איש מקצוע. כל גוף והתזונה המתאימה לו. כנ"ל גם לגבי על סמפטום. כולל גם לגבי סוגיית הברזל והB12 ..חשוב לבדוק את זה מבחינת ערכים בדם.. גם לא הייתי מזלזלת אם זה יחמיר חלילה אך חשוב להבין שהגוף לא סתם מגיע לחוסרים אלה יש סיבה והקטע של דימום מוגבר זה קצת לחפף.. שכן הרבה נשים סובלות מדימום מוגבר בזמן מחזור ולא לוקות בחסרים אלה. בשורה התחתונה בהחלט ניתן לטפל בזה ברפואה הטבעית ובהחלט ניתן שתוך פרק זמן זה יהיה מאחורייך. בהצלחה אסתר

אסתר84

New member
אגב

הדוגמאות שנתתי לך לגבי לחות זה רק להמחיש לך מה זה... בפועל בגוף עצמו ישנה לחות זאת ובמקרים קשים היא פשוט פוגעת בתפקוד התקין. גורמת לעייפות, מצבי רוח, חוסר חשק מיני, חוסר חשק למזון או יתר חשק למתוקים וכל מיני .. אסתר

iris00

New member
לאסתר

אסתר את נהדרת. לא חושבת שמישהוא יכל להסביר יותר טוב ממך תודה רבה אני יעשה את הנדרש ומאד אשמח לספר על שינויים לטובה שוב תודה

0 אור 0

New member
במיידית

לגשת לנטורופת טוב, ובהנחיתו להתחיל לעשות שינוי מהותי של אורח החיים, חשוב מאד לעשות זאת דחוף, לפני שהחוסרים והבעיות יגרמו להחמרה ולנזקים שיהיה קשה לצאת מהם.

iris00

New member
איזה פחד !!!

יש נטורופת בקופת חולים? אל תילחצי מהתגובה שלי רק רציתי לשאול איזה עוד החמרה ונזקים יכולים להגרם לי יותר ממה שאני עוברת עכשיו? לא לקחת כדורי ניסטטין? תודה לך

0 אור 0

New member
החמרה

כרגע את במצב זמני שהגוף צועק שיש בעיה וסובל מחוסרים, החמרה אומרת שחלק מהמערכות יתקשו לחזור לתפקוד תקין, גם אחרי שתשפרי את התזונה ואורח החיים. כרגע, אני מקוה שאין פגיעה קבועה בשום מערכת בגוף, אבל יקח זמן והשקעה מצדך לשקם את הבריאות. אני לא בטוחה אם יש נטורופת טוב בקופת חולים - ברוב קופות החולים לא נותנים לנטורופתים לעבוד, כי הם מתחרים בתזונאים. לגבי הפסקת כדורים ותרופות - אך ורק בתיאום עם רופא המטפל

iris00

New member
תודה אור אני מפנימה ובטוח יעשה שינויים תודה

SOS להתחיל טיפול

לא כ"כ חשוב איזה טיפול העיקר שתתחילי במשהו כי המצב שלך דורש את זה. הומאופתיה שזה תחום מומחיותי, הוא טיפול שיכול לגעת בכל הבעיות אותן תארת ולאתר את המצב הנפשי העמוק שגרם לזה. כל שילוב עם תחומים אחרים כמו נטורופתיה למשל יעשה את העבודה יותר טוב. כל טוב עירית

irita6

New member
היי איריס

ממה שאת מתארת יש לך פטריה שיושבת במעי ובאה לידי ביטוי גם בנרתיק שוב ושוב- את רואה את הפטריה גם בציפורניים ועל הלשון כך שמדובר בפטריה מערכתית ולא מקומית בנרתיק. טיפול מקומי עם אגיסטן לא יעזור במקרה זה. תתייעצי עם רופא (שירשום לך תרופה אנטיפטרייתית לבליעה) או נטורופטית/תזונאית באחת מרשתות הטבע כמו עדן טבע למשל אם את רוצה לטפל בדרכים טבעיות ויעילות לא פחות מניסיוני. 2 הדרכים טובות אך מחייבות אותך להקפיד גם על תזונה נכונה במשך לפחות חודש-חודשיים! יש מלא מידע באינטרנט לגבי זה, תקישי בגוגל "קנדידה מערכתית". בהצלחה!!!

0 אור 0

New member
בעיה של קנדידה מערכתית

דורשת טיפול שהוא מאד קשה ותובעני, לכן לא הייתי ממליצה לעשות אותו ללא ליווי אישי של מטפל - רופא ויועצת בחנות טבע שמנסה למכור מוצרים זה לא ממש מה שהייתי ממליצה במקרה הזה. אפשר למצוא בקלות באיטרנט עשרות דיאטות נגד קנדידה, והמלצות לתוספים אין ספור שעוזרים במצבים מהם היא סובלת - אבל מנסיוני ללא תמיכה וחיזוקים שמאפשר הטיפול הוליסטי, כמעט אף אחד לא עומד בדיאטה המטורפת הזאת. בנוסף, ואולי יותר חשוב: טיפולי העומק גם יפתרו את מקור הבעיה, במקום טיפול סימפטומטי בקנדידה עצמה, וגם יחזקו את המערכות כך שהגוף עצמו יאבק בטפיל. ועוד שיקול: התאמה מדויקת של תוספים ר לפי הנחוץ, גם תדייק את הטיפול וגם תחסוך ךכסף רב על תוספים מייותרים.

יעל ND

New member
מיד

תתחילי לטפל בקנדידה. אני מתכוונת בצורה יסודית. תמשיכי לקחת B12. ותגשי לטיפול הומאופתי, נטורופאתי, דיקור, צמחי מרפה - לבחירתך, כל אחד מאלה גם לחוד וגם בשילוב אחד עם השני יעזרו לך! בהצלחה.

למעלה