מה לעשות?

yam29

New member
מה לעשות?../images/Emo5.gif

לפני שבועעים הכרתי מישהו במפגש אצל חברים שלי, שוחחנו והיה סבבה, אח"כ החלפנו טלפונים ביוזמתו והוא לקח אותי עד לאוטו שלי. מאז לא שמעתי ממנו שבוע ואז הוא טרח להתקשר, דיברנו איזה שעתיים בטלפון והיה נחמד מאוד + והוא הציע שניפגש שהוא יבוא או משהו כזה וכו´. מאז לא שמעתי ממנו, אתמול התברר לי שהוא היה מאוד קרוב אליי אצל חברים אחרים והוא אפילו לא אמר לי. האמת שאני די מעוננינת בו.....
וגם הוא רמז ואפילו אמר שהיה רוצה שמשהו יקרה בינינו אבל חוץ מלדבר על זה הוא לא עושה כלום. מה אני עושה איתו? האם להרים ידיים ולהמשיך הלאה? תודה מראש על העצות

orit74

New member
אל תעשי כלום

הבחור לא נראה לי רציני , אם הוא היה רוצה כמו שהוא אומר , הוא היה עושה משהו . תני לדברים לקרות מעצמם , אם הוא מעוניין הוא יעשה משהו . לא נראה לי רציני כל הקטע שלו , הוא יתקשר ומתאים לך , סבבה , לא , אז לא !

dianah

New member
חשבת אולי...

להתקשר אלין בעצמך? אם הוא עדיין מהסס, זה לא הופך אותו ללא רציני, אלא למהסס - לא יותר ולא פחות ממך. שניכם נשמעים מעוניינים, אבל אם את לא עושה שום צעד כלפיו, אולי הוא חושש את לא מעוניינת ממש.... זה נשמע כאילו שניכם רוצים וכל אחד מחכה שהשני יעשה את הצעד הראשון...לא חבל? תנסי את ליזום, להתקשר ולהציע להיפגש ולהמשיך משם
המון המון בהצלחה

deyulia

New member
אני מסכימה עם דיאנה

ורק רוצה להוסיף משהו,גם אם את מתקשרת והוא נשמע נחמד והשיחה זורמת, ואחר כך הוא מבטיח להתקשר ולא מתקשר, אז עזבי אל תנסי ליצור קשר יותר, כי כנראה שהבחור לא סגור על עצמו.

yam29

New member
בנות מקסימות תודה../images/Emo140.gif

עכשיו אני צריכה אומץ להתקשר , אני אעדכן מה היה ומה לא היה

למעלה