מה לעשות?

גיליה

New member
מה לעשות?../images/Emo5.gif

היי בנות, (סליחה מראש על האורך) הייתי שמחה לשמוע בעצתכן ביחס לבעיה שמטרידה אותי: ביום ראשון שעבר הייתי אמורה לקבל מהרופא פרוטוקול למחזור טיפול חדש, לאחר הזרעה נוספת שנכשלה (כמובן בתמיכת זריקות). התברר שהרופא בחו"ל, והוצעה לי האופציה שאחד הרופאים האחרים במרפאה (קליניקה פרטית) ירשום לי המשך טיפול כדי לא לפספס את החודש. הגעתי למחרת לאחד הרופאים שבחרתי כדי לקבל מרשם חדש וגם כדי לעשות U.S לפי בקשתו. מה אני אגיד לכן? כזה רופא מדהים, סבלני ונעים שיצאתי ממנו (לאחר 45 דקות ששוחנו) בהרגשה כ"כ טובה, שאני לא יכולה לומר שיצאתי אף פעם עם אותה הרגשה מהרופא שלי. וזה לא שהרופא שלי מגעיל, אלא פשוט לא נוצר אותו קליק חיובי שנותן תחושת ביטחון מלאה. ה"חדש"- נתן לי מרשם חדש ושיתף אותי בהחלטות לגבי המינון וכו´ - פשוט מדהים. מה לעשות? לעבור אליו? אני בדילמה נוראית כי זו אותה מרפאה, אותן מזכירות (למרות שהרופאים עובדים בימים שונים) ונורא לא נעים לי לפגוע ברופא שלי (מה גם שאני לא רוצה שירוצו כל מיני ריכולים ושזה יגיע לרופא שלי ואז אני ארגיש עוד יותר לא נעים. ועוד שאלה, נראה לכן שתהיה לרופא ה"חדש" בעיה לקבל אותי מקולגה שלו כביכול? או כיוון שמדובר בטיפול פרטי אז אין בעיה... HELP!

זוליק

New member
לדעתי את חייבת לעבור אליו ../images/Emo132.gif

מרכיב מאוד חשוב בטיפול הוא הרופא המטפל. חשוב שיהיה רגיש וקשוב וייתן לנו תחושת ביטחון שיש על מי לסמוך. אם אין לך את ההרגשה הזו עם הרופא שלך וגילית שיש לך את זה עם רופא אחר - עברי אליו. את משלמת כל כך הרבה כספים (רפואה פרטית) ואין שום סיבה שתתפשרי כאן. מגיע לך תמורה מלאה לכספך ואין כאן "נעים" או "לא נעים", אלא מה מתאים ונכון לך. בהצלחה!!!!!!

1שמש1

New member
מסכימה עם זוליק...../images/Emo39.gif

מניסיון אישי אני מבינה את אי הנעימות ואי הנוחות שאת חשה. זה אף פעם לא נעים לעבור לרופא אחר, במיוחד לא באותה קליניקה. אבל לא כדאי להשאר עם הרופא בדיוק מאותה סיבה. אחד הדברים הכי חשובים היא ההרגשה שלך במהלך הטיפול, שגם הוא לא הדבר הכי קל שיש בעולם. לכי עם מה שטוב לך ועם מה שאת מרגישה. לדעתי, זה הכי חשוב. ו....המון בהצלחה.

0יפעת

New member
את לא חייבת לאף אחד הסברים תעברי

להיכן שהכי טוב לך ולהיכן שתרגישי הכי נוח זה חשוב מאוד אם איזה רופא את מטפלת ואם טוב לך איתו ואם הרגשת יותר טוב אם רופא אחר אז יאלה תעברי

גיליה

New member
תודה על התמיכה..

אבל אתן חושבות שתהיה לרופא בעיה לקבל אותי מקולגה שלו? בכל זאת הם עובדים באותה מרפאה, יש סיכוי שהוא לא יהיה מוכן? אני יודעת שהשאלה נשמעת מפגרת, כי מי מסרב לקבל כסף? אבל בכ"ז יש לי חששות, מה אתן אומרות?

0יפעת

New member
כל עוד את משלמת זכותך ללכת לאיזה

רופא שאת רוצה אני לא הייתי מהססת

אופה3

New member
גיליה היקרה, הייתי באותו הסיפור כמו

שאת בדיוק, לא עם הזרעות, אבל הייתי אצל רופא שלא הייתי מרוצה ממנו כל כך, ועברתי לרופא אחר, והכי קטע שהם עובדים ביחד, אז ממש לא איכפת לי מה הרופא השני חושב או אומר. אני מאושרת וטוב לי עם הרופא שלי, וזה הכי חשוב, בכסף קונים הכל. כל טוב ממני האופה

מיכל25אב

New member
תחושות בטן לא טועות...

אותך לא צריך לעניין פוליטיקה פנימית...את משלמת פרטי-את צריכה לקבל את הטיפול הטוב ביותר שאת משלמת עבורו,וזה כולל את הכימיה עם הרופא-מנסיון זה עושה את ההבדל..

למעלה