מה לעשות

• פותח הנושא khzv
  • פורסם בתאריך

khzv

New member
מה לעשות../images/Emo35.gif

היום התקשרו אליי מחב' כח אדם ששלחה אותי למכון פילת שעברתי את הבחינות עכשיו,לאחר שעברתי אני מהרהרת בעבודה משום שלא רוצים להעסיק אותי כל יום אלא מתי שחסרים אנשים ולא משנה איפוה אפילו מרחק של שעה וחצי נסיעה בבוקר.באוטובוס אשדוד - קרית גת אשדוד קרית מלאכי אשדוד אשקלון אני עדיין מקבלת אבטלה האם כדי לי ללכת לעבודה הזאת או שפשוט יקרה עוד נס ותהיה הצעת עבודה אחרת למרות שאני מתפגרת בבית. הצעתכם תעזור לי מאד בהתלבטיות שלי

moti 5

New member
האם לעבוד?

נראה לי שכדאי לעבוד בימים שצריך אותך (עדיף על לא לעבוד באותו יום ו"להתפגר בבית"). כמובן יתכן שיזדקקו לך יותר וגם זה לא ימנע ממך להמשיך לחפש עבודה... כמובן, שאת זכאית לתשלום עבור הנסיעות שציינת ואת רשאית להמשיך להרשם בלשכה ולקבל אבטלה עבור הימים שאת לא עובדת (יש לעדכן את הלשכה/ביטוח לאומי לגבי הימים שעבדת). בהצלחה מוטי

גם אני בתחום

מסתבר שכל חברות כח האדם הם אותו זבל (ואני לא מבקש סליחה על הביטוי).גם אם תחליטי ללכת על העבודה הזאת בשום אופןאל תחתמי על התחייבות לעבוד תקופה מסויימת,אלא אם מבטיחים לך עבודה בסניף קבוע,או לחילופין,עבודה בכל יום.מחר אני בבית בגלל שלא נמצא סניף שיקבל אותי.

khzv

New member
כבר חתמתי

ואת האמת אין לי מושג על מה זה היה לפני חודשיים וחצי שכל כך הייתי שמחה ששולחים אותי למבחנים "לפחות מישהו מיתעניין בי" כך חשבתי ומאז כל שבועיים הם מיתקשרים אליי שמתחיל קורס ואני דוחה אותם אולי אמצא משהו יותר טוב בתיקווה אך השבוע כבר התייאשתי והחלטתי ללכת בכיוון אז אין מקום לקורס של השבוע אולי כל עקבה לטובה עוד שבועיים מה אתה אומר להיתקשר אליהם ולשאול מה ההיתחייבות שלי כלפיהם? או שכולם אותו דבר לכמה זמן אתה מחוייב? סליחה שאני מיתנפלת עליך כך בשאלות . ותודה על היחס

khzv

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אם עובדים במשרה שלא כל יום עובדים ועדיין מגיע הבטלה אפשר לדרוש השלמה של הכנסה

למעלה