מה לעשות

Queen Of Love

New member
מה לעשות../images/Emo35.gif

אז ככה, יש לי דילמית קטנה, והייתי רוצה לשתף אתכם לשמוע את דעתכם. יש לי ידיד שאני מאוד אוהבת אותו. הוא פשוט מקסים. אומנם אנחנו גרים רחוק, ולא מדברים בכל יום אבל יש ביננו כזה קשר שאנחנו יכולים לדבר אחרי חודשיים וזה יהיה כאילו דיברנו רק אתמול. (הכרתי אותו בתקופת הצבא. בכל אופן, הוא הכיר מישהי לפני כחצי שנה, והם התחילו לצאת ביחד. לא ידעתי הרבה על החברה הזו, עד לקטע הזה... לפני כמה זמן הייתי אמורה לפגוש אותו בתל אביב (לא התראנו הרבה זמן) חיכתי וחיכתי, והוא לא הגיע. התברר שהוא היה אצל חברה שלו ופתאום הוא לא הרגיש טוב, והוא לא יכל להתקשר כי היתה לידו. ואני סתם התייבשתי שם. מבינים את התמונה פחות או יותר? הוא הסביר לי שחברה שלו מאוד קנאית, והוא לא רצה שהיא תדע. את האמת כעסתי עליו, אבל נשארנו ידידים. אתמול הוא התקשר אליי, וכשסיימנו את השיחה קבענו שהוא יתקשר אליי מחר. למה הוא?...כדי שאני לא אתקשר ובטעות חברה שלו תהיה שם. ותעשה לו סרטים. עכשיו אני לא יודעת למה הוא נותן לה לעשות את זה, אולי בגלל שהוא סיפר לה שפעם הוא רצה לצאת איתי. אבל אני לא בטוחה שהוא שיתף אותה בזה. מה אתם חושבים על זה? מה הכי נכון מבחינתי לעשות? להפסיק את הקשר איתו?

mariana

New member
את לא צריכה להפסיק שום דבר

את ידידה טובה שלו את אוהבת אותו, אבל היא הבעייה זה אצלה ולא אצלו או אצלך, היא צריכה לקבל את זה, והוא צריך להסביר לה כמו לתינוקת שזה לא עוזר בשום דבר. תאמיני לי אני הייתי כמוה פעם עד שהכרתי את הידידות שלו ואפילו דיברתי איתן בטלפון. מה שהוא יכול לעשות זה פשוט לא להיתקשר לידה או כשהוא מדבר איתך אז לא להיות בסביבה שלה. אבל אני לא מבינה למה הוא לא יכל להיתקשר כדי להודיע לך שהוא לא מרגיש טוב? אם הוא רצה הוא יכל להודיע לך, מה את לא התקשרת לאול איפה הוא? אז מה זה משנה בעצם. אני מקווה שהבנת מה ניסיתי לאמר לך

Queen Of Love

New member
אני אסביר.

הוא נסע לחברה שלו, היא גרה לא רחוק מראשון והוא אמר לי שהוא ייצא ממנה וייפגש איתי בתל אביב (בדרך חזרה ממנה הביתה) אחרי שעה בערך, הוא לא הרגיש טוב, והיא הייתה לידו והוא רצה ללכת אבל ההורים שלה אמרו לו שהוא לא הולך לשום מקום ככה, ו"השכיבו אותו" לישון. היא הייתה לידו, והוא לא יכל להתקשר להגיד לי שהוא לא מגיע. אני יודעת שלא היו לו כוונות להבריז לי, הוא מהתחלה התקשר אליי ורצה מאוד לראות אותי כבר. אני התקשרתי חברה שלו ענתה לי ואמרה לי שהוא ישן ואני כמובן לא הסגרתי אותו. למרות שהיית בשוק
וזהו. הבנת?

Queen Of Love

New member
מרינוש

לאן נעלמת?
טוב, בכל אופן אני חייבת לעוף, יש לי טרמפ
שתהיה לך אחלה שבת

golem

New member
קוויני ../images/Emo24.gif

תראי הבעייה היא שלו ורק שלו... אם הוא מתבייש או פוחד מחברה שלו - זו בעייה שלו ולא שלך...ולכן לדעתי בקשר הזה תני לו קצת ליזום ולזרום - אם את רואה שהוא לא זורם או יוזם - אל תעשי את זה גם את.. עכשיו - אם זה פוגע בך המצב הזה (מה שלדעתי לא צריך לפגוע - כי זה לא קשור אלייך אלא יותר אליו ולחברה שלו ולאופי שלהם) אז תנתקי את הקשר - אני פשוט חושב שאם אפשר להמשיך להיות בקשר - אז למה לא - אבל בהחלט הכדור כרגע בצד שלו - ותראי איך הוא מגיב הלאה.

Queen Of Love

New member
עזרא ../images/Emo140.gif

קודם כל תודה רבה על התגובה המפורטת. להתבייש? הוא לא מתבייש. הוא פשוט לא רוצה לריב איתה. הוא זה שהתקשר אליי אתמול והציע לי שניפגש. חשבתי לדבר איתו על זה, ולהגיד לו שידבר איתה ושתדע שאנחנו ידידים ותקבל את זה. אבל מצד שני אני גם לא רוצה לגרום לריב ביניהם.

למעלה