מה לעשות?

sarit32a

New member
מה לעשות? ../images/Emo13.gif

הילדים משחקים כבר שעתיים "בעולם קטן" הבית מסודר. מחפשת מה לעשות עם עצמי
מוזר לי כך באמצע היום לקחת ספר ולקרוא או לגלוש להנאתי במחשב. מנסה להשתלב איתם אך אין לי שם מקום. אז מה לעשות?
מוזר לי לא מפרגנת לעצמי את השלווה והחוסר מעש. הרי חלק מזה שהם כה עסוקים זה פרי עמלי (צנועה אני ממש לא) אז למה שלא אשב ואהנה כעת? סתם משתפת אותכם מהרהורי ליבי. יום נעים לכולם. שרית

כוחו של הרגל...

כשהם קטנטנים אנחנו מתרגלים לקום ולעשות ולהעסיק ורק מתחננים לרגע של שקט וקצת לבד עניין של זמן. ככל שזה יקרה יותר, יהיה טבעי, נוח וזורם יותר שתעסיקי את עצמך... זה רק עניין של הרגל...

שרית../images/Emo45.gifנשמע לי כייף אמיתי

אבל , כמוך, גם אני במצבים כאלה מוצאת את עצמי כאריה בסוגר במקום להסתלבט עם איזו סבוניה בטלויזיה... אולי תתחילי בקטנות (חצי שעה עם ספר טוב בגינה) ותראי שזה לא יהרוג אותך, תמשיכי הלאה... יום נעים גם לכם!!

נופשת

New member
תמיד אפשר להכין פיצה

הילדים אוהבים, זה כיף להכין בצק שמרים, ואת בתור אמא יוצאת קדושה. גם הכנת ג'אנקפוד(איכותי) וגם אין לך רגשות אשמה.. וגם נהנת.

נופשת

New member
בבקשה:

לשתי פיצות ענקיות(גודל של תבנית תנור): 1 ק"ג קמח. שתים וחצי כוסות מים פושרים. 1 שמרית. חצי כוס שמן. מעט מלח. לערבב את כל החומרים יחד , להוסיף מים, ללוש לבצק רך ונעים. משהו כמו חמש דקות לישה. להתפיח 10 דקות בלבד. בזמן שזה תופח לתקתק רוטב פיצה ( בצל מטוגן, שום, עגבניות מרוסקות, בזיליקום, מעט סוכר, מלח ופלפל, מיים- להרתיח ולצמצם את הרוטב.) לרדד לשני עלים , למרוח את הרוטב, לפזר גבנ'צ וזהו. לאפות בתנור שחומם מראש ל 240 מעלות צלזיוס. אני מעדיפה בצק דק בפיצה, אז אני עושה מזה שלוש פיצות, ואחת אופה חצי זמן ומקפיאה, מוכנה- עטופה בנייר כסף) זה הכל. חצי שעה כולל לעשות כלים ולעשן סגריה וזה בתנור, והילדים ינשקו לך את הרגלים. יוצא דומה לפיצה מטר, קצת יותר איכותי. בתאבון וכו'..

למעלה