מה לעשות....?

Wazzap

New member
מה לעשות....?../images/Emo10.gif

הנני נשוי 14 שנה ...לפני כחצי שנה הכרתי מישהי דרך צ´אט....לאחר כחודש של דיבורים וירטואלים נפגשנו על אמת....עשינו מה שעשינו ...נפגשנו עוד כמה פעמים לאותה מטרה...עשינו כל מה שחלמתי לעשות עם אישתי (שכמובן לא רצתה לעשות...)...הבחורה ממשיכה ללחוץ שניפגש (היא רווקה)...אני לא מעונין כי חשובה לי המשפחה...אני חושש שאישתי תגלה מכיון שאותה בחורה מתקשרת לפעמים....מה עושים..? ב.

סוף מעשה במחשבה תחילה

בדקת את הרחבת גבולות החופש. מימשת פנטזיות. הספיק לך. אבל שותפתך מצפה ליותר מכך. ואת המחיר היית צריך להביא בחשבון. אם אתה לא מצליח לסגור עניין עם הבחורה ואם אתה רוצה להגביל את הפגיעה הצפויה באשתך ובך, עדיף שתשים את הדברים על השולחן, תיזום שיחה עם אשתך ותנסו להבהיר מה היה חסר ביניכם שדחף אותך להרפתקה. אולי תדברו על דברים שלא העזתם קודם. לפחות לא תקפוץ מכל צלצול טלפון.

לא להתפתות לעסקאות ברחוב....

שלום לך, מסכימה עם איש המערות ש"סוף מעשה - במחשבה תחילה", אך במקרה שלך, נדמה לי שזה כבר לא רלבנטי (אולי רק לעתיד), המעשה נעשה. ואת הנעשה - אין להשיב. תצטרך להתמודד עם הדברים מכאן ואילך. לא לגמרי ברור לי מה הוביל אותך למעשה שכזה, ומה בכלל טיב יחסיך עם אשתך. אני רק יכולה לשער, שאם התפתית למעשה שכזה - החל מצ´טים וכלה במימוש היחסים - קיימת בעיה. שאלת "מה עושים ?", ואני שואלת: "מה אתה רוצה ? אתה מעוניין להישאר עם אשתך, למרות חסכים מסויימים שכנראה מתקיימים במערכת היחסים ביניכם רק כי "חשובה לך המשפחה ?" - זו אומנם סיבה טובה אך לדעתי - לא מספקת, ולא מונעת הישנותם של מקרים דומים. מה ימנע ממך בעתיד לחפש קשר נוסף דומה (מחוץ לנישואין), שימלא אחר צרכיך ?? נשמע לי שאתה גם די נהנה מהמצב הזה בסה"כ, ולא לגמרי מעוניין בניתוק היחסים עם אותה בחורה ואפילו מרגיש די מפורגן ונחשק, ומוחמא על ידי חיזוריה, ולא ממהר לנתק איתה את היחסים. אולי נהנה בינתיים מלאכול את העוגה ולהשאירה בשלמותה, עד ש... בכל אופן, ההחלטה צריכה להיות שלך. וככל שתקבל אותה בהקדם - כך ייטב. סופם של מעשים מעין אלו - להתגלות מתישהוא, או להסתיים מתישהוא. קח את האחריות על הדברים, ותחליט - מה יקרה מכאן ואילך ?! אל תיתן למאורעות לשלוט בחייך. שלוט אתה בהם. קבל החלטה, ותבצע. דבוק בה. למרות הפיתוי, שתמיד יתקיים. ואם החלטת להישאר עם אשתך - מצטרפת להמלצה של איש המערות - לחשוף את הדברים. לבחון מה הוביל להם. ואיך למנוע הישנותם. אולי גם בעזרת מטפל מוסמך. אפשר בהחלט לעבור משוכה זאת, ואפילו לצאת ממנה נשכרים. רק - קבל החלטה !!! וכמה שיותר מהר... בהצלחה. זיו (בת)

adam33

New member
מה שחסר בבית

הכל עניין של מהקטן לגדול אם היתם מדברים אוליי היתם רבים ואוליי היתם מבהירים ומחייכים אם היתם מחייכים אזיי לא הית נכנס לצט לדיבורים אם לא הית מדבר הרבה בצטים אזיי אוליי לא הית מפתח סקרנות ורצון לפגוש ולחוות ריגושים אם הית חווה ריגושים לא הית ממשיך במפגשים אז בעצם הכל התחיל ממשהו קטן קטן להבהיר את הדברים בניכם כאנשים נשואים ואוהבים שכמו כולם נכנסים לעיתים למשברים בגלל מחשבות של ריגושים ומפגשים מהצטים... מצטרף לחבריי כאן.. הכל בידך כעת!!!

למעלה