מה לעשות ?

• פותח הנושא liti1
  • פורסם בתאריך

liti1

New member
מה לעשות ?../images/Emo10.gif

אוקי, מאיפה להתחיל.... ובכן אני בת 27 והכרתי לפני 3 חוד' מישהו נפלא, מקסים, חכם וכו'... בקיצור כל מה שחיפשתי. עד לפני שבועיים הקשר היה נפלא, ממש ירח-דבש ופתאום, כמעט ביום אחד, משהו כבה בעיניים שלו...אני מדברת אתו על זה באופן כנה ומנסה לחדש את האהבה המקסימה שיצרנו ואני רואה שהוא באמת משתדל ומנסה אבל משהו פשוט נאבד. אני באמת מנסה לא ללחוץ ולתת "ספייס" אבל מה שאני לא עושה לא עוזר. הוא אומר לי שהוא ישקיע ושהוא אוהב אבל אני כבר לא רואה את זה. הבעיה שלפני כמה שנים קרה לי בדיוק אותו הדבר, מן גבר חלומות לכמה חודשים (שאנחנו עד היום בקשר ידידותי) ואני מפחדת אולי משהו בי גורם להם לברוח אולי בגלל שכשאני אוהבת יש לי נטייה לתת כל הזמן ולהגיד לו כמה שאני אוהבת, אולי הוא מאוהב בי רק בגלל שאני אוהבת אותו כ"כ? מה אתם ממליצים? חשבתי פשוט להסתובב וללכת אבל משהו עוצר בעדי ואני רוצה לנסות שזה יצליח הפעם. לבקש הפסקה? ללחוץ עליו? אויש....

jolly

New member
ברשותך, רוצה לשאול .

נכון שזה נעים לשמוע מבן הזוג השכם והערב על אהבתו אליך, אך לעיתים ובעיקר בקשרים שאינם ארוכים, מתעורר חשש לדעת מה עומד מאחורי הצהרות האהבה הללו. טענת שנתת לו "ספייס", האם התחלת לדבר איתו על עתיד כלשהו ? אולי על חתונה? אולי על זוגיות ? אם כן יתכן שהבחור תפס "רגליים קרות" . באהבה אין לחץ, או שזה בא מבפנים או שזה לא שם ! אין טעם שתלחצי עליו. מה שכן, אם אתם גלויים, נסי לדבר איתו ולהבין את שורש הבעייה, כי בלא הבנת הבעייה אין פתרון. בהצלחה .

liti1

New member
תראה...

תודה על התגובה... תראה אני חייבת להיות כנה, כן, נושא הזוגיות עלה, אני לא מבינה מה הבעיה עם זה... סה"כ הוא שיתף איתי פעולה (אני לא מדברת על חתונה יותר על הערות אגב של עתיד משותף). דיברנו על הנושא של הריחוק וממה שאני מבינה יש לו ממש בעיה של ביקורתיות, ז"א אחרי שכל ההתרגשות ההתחלתית עברה אז הוא מרגיש שהוא כל הזמן "מחפש אותי בפינות", מוצא מה לא טוב בי... הוא פרפקציוניסט ובאמת בכל תחומי חייו זה בא לידי ביטוי ואני לעומת זאת מאוד מעגלת פינות ובעיקר רגשנית ללא תקנה. דרך אגב, אני ממש לא מסכימה עם הביטוי שרשמת, אני מעדיפה למות מצמא מאשר לשתות מים מורעלים.

adam33

New member
לפי המילים שלך

את פשוט מודדת עם סטופר כל מה שקורה צריך ללמוד מהבדווים שאומרים" החופזה מהשטן" תני לדברים לזרום לכולנו יש עליות וירידות במיוחד שהוא אדם מקסים ובעל רצון אם תמדדי את הדופק בכל רגע אז אבוי לך תנסי לחוש מה היה קורה אם היתם מתחתנים? הרי ברגע שהמדיד היה יורד הית משתגעת ואומרת אלו לא חיי נישואין ולכן תני להם מרחב והמון זמן בכדי להחזיר לך אהבה ואם זה לא קרה? הדרך פתוחה..

seeyou

New member
הייתכן ש האהבה חונקת?../images/Emo132.gif

אם את חושבת שזאת פעם השניה שזה קורה-אז ייתכן שאת צריכה להוריד את הטוריים! או שפשוט-נגמרו לו הסוללות לא היה יכול להחזיק מעמד יותר מ-3 חודשים בתדמית חדשה! כן חדשה! מלמדים את האנשים החלשים איך ללבוש תדמית חדשה על מנת להצליח בהסגת המטרה אז-ניגמר ירח הדבש-צריכים לחיות עם האדם! הוא לא מתאים במצב הקיים? החלטה היא בידיים שלך מניסיוני-כול המערכות שהתחלתי במהירות-נגמרו במהירו! מסיבה פשוטה-היה ריכוז מירבי לסיפוק יצרים-כאשר זה פג-או נחלש אז גם העיניין

liti1

New member
אולי

אני מאוד מקווה שאתה טועה ושהפעם זה יצליח כי הוא כ"כ מקסים ולי כבר נמאס מהלבד...הוא גם התקשר היום והזמין אותי לספא בהפתעה אז אני יודעת שזה חשוב לו גם ואני אשתדל לא להרוס הפעם. בכל אופן תודה לכולם על התגובות זה היה חשוב לי לשמוע את הביקורת מגורם חיצוני (ולא החברים שלי) ואני באמת אשתדל להוריד טורים...

להתחיל....

חייב להגיד לך כאחד שנמצא במערכת יחסים שרק מהכיוון שלי יש אהבה אל תתפשרי אם את יודעת שנגמר לו ממך שלחי אותו לדרכו מגיע לך מישהו שיאהב אותך את כולך עם כל הטוב וכל הפחות טוב את צעירה ויש לך חיים שלמים לפנייך ואם תתפשרי תגיעי יום אחד לנקודה מאוד לא יפה ונעימה. חפשי את האחד שיתן לך מה שמגיע לך ללא פשרות . כל זה בתנאי אחד שבאמת את יודעת ש"נגמר לו ממך" if you love sambody send him free

למעלה