מה לעשות - צריכה עצה

בימבה 777

New member
מה לעשות - צריכה עצה

היי ערכתי אתמול קניות ברשת ארצית גדולה עם שני ילדיי ביקשתי לשלם בצ'ק נאמר לי כי נדרש אישור מנהל/סגן חנות אין בעיה המתנתי הוא בא שאל שאלות (חלקן לא קשורות לדעתי) איזה רכב לדוגמה? איפה הוא חונה? וקיבלתי אישור מסתבר ששכחתי לחתום על הצק - קורה שני ילדים קניות יום רביעי לחץ.. הבוקר קיבלתי שיחה ממנו כי שכחתי לחתום וכדאי שאגיע ע"מ שהוא לא יעשה סיפור אמרתי לו אין בעיה אגיע בארבע אחהצ שאסיים את עבודתי ואז הוא שאל איפה את עובדת עניתי לו בחברת הייטק אז הוא אמרו אני רואה אז שהאינטילגינציה שלך לא מצוייה בחלקך עניתי לו אני רואה שאתה לא חזק בשירות לקוחות ולכן לא מעוניינת לדבר איתך וניתקתי מאז כמובן הוא ניסה לחזור אליי ולא עניתי אני מרגישה מושפלת ובוכה מה קרה לאנשים היום? מה אני יכולה לעשות לא רוצה לעבור לו על זה בשתיקה ממש נעלבתי עד עמקי נשמתי תודה

../images/Emo24.gifאיש כזה לא מצדיק התיחסות

אבל... כאחת ששרות לקוחות הוא בדמי וגם פרנסתי הייתי מתלוננת עליו בגדול. לכל מנהל יש מנהל מעליו. פקס לאותו מנהל או מייל אם את מוצאת וזהו. בהצלחה

חמודבה

New member
../images/Emo45.gif

כאחת שגם כן עוסקת ועסקה כל חייה במתן שירות, מסכימה עם כל מילה! חבל לי שכל כך נפגעת מכיוון שמהתיאור שלך הוא פשוט "איש קטן" ולא מצדיק תשומת לב מיותרת, שלא לדבר על השאלות המוזרות שלו לא קשורות לשום דבר... בכל אופן אני גם הייתי מתלוננת.

נוגלי

New member
איזה בן אדם חוצפן!

אם זו רשת מוכרת, תפני לשירות לקוחות שלהם והתלונני עליו, את צודקת ב100% שניתקת את השיחה אל תבכי בגלל אנשים דפוקים. אבל בכל מקרה הייתי ממליצה לך לגשת ב4 ולחתום על הצ'ק כדי שלא יעבירו אותו לידים הלא נכונות. (אני מנהלת חנות בגדים, אז יש לי קצת ניסיון)

mAmA MiSiSiPi

New member
חצוף !!!

הוא יכל לבקש ממך יפה לחזור ולחתום למה הוא דיבר אליך ככה , גועלי ! כאילו שהוא מושלם ומעולם לא עשה טעות, דפדפי אותו הלאה בלי להתרגש חבל על העצבים שלך.

זה שהוא חצוף וגס רוח זה עניין אחד!

זה שלקחת סחורה בלי לשלם (כאילו) זה עניין אחר...אולי הוא חושב שעשית בכוונה. בכל מקרה היית צריכה להגיד לו שאם היתה לו מעט אינטיליגנציה - היה מדריך את המוכרים לבדוק כל צ'ק שהתקבל על-מנת לחסוף טעויות ועוגמות נפש שכאלו.

בימבה 777

New member
"לקחתי סחורה בלי לשלם?"

לא קחתי סחורה בלי לשלם גנבתי אותה! קצת נסחפת ציינתי שלא שמתי לב - קורה אני בן אדם + שניים קטנים + לחץ בחנות של אנשים יום ד + משתמשת בציקים אחת ל... לא מבינה גדולה לא מצדיק לדבר אליי ככה

תקראי שוב,תירגעי, תנשמי....

לא סתם שכחת לחתום על הצ'ק - את לא מקשיבה למה שמדברים אלייך בכלל.

Nataly28

New member
מה את רוצה ממנה?

הבחורה נפגעה ואת ממש לא תורמת... להגיד "לקחת סחורה בלי לשלם" זה לא כמו להגיד שכחת לחתום על צ'ק - קורה טועים אנחנו בני אדם.

Nataly28

New member
אני קראתי והבנתי את התגובה הראשונה

אבל התגובה השניה שלך לא במקום.

איזה רכב ? ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

גם אצלנו כדי לשלם בסופר עם צ'ק, אני צריכה לעבור בקופה הראשית ולאשר את הצ'ק והם יאשרו לי רק כאשר יראו שאני אכן גרה בסביבה. בסדר, מקבלת. אבל מה זה השאלות האלה. איזה רכב ואיפה הוא חונה. טוב שהוא לא שאל אותך כמה זמן את נשואה ומה את עושה בשבת.... אני בכלל לא מדברת על תגובתו בטלפון כי פשוט אין מה להגיד. אבל... כיוון שהגיב כמו שהגיב, לדעתי כדאי מ א ו ד לדבר עם המנהל שלו א. כדי לוודא שמה שהוא שואל, הוא אמור לשאול. קצת נראה לי חשוד (שוב, רק בגלל תגובתו בטלפון) ב. כדי לא לעבור בשתיקה על ההערה הזאת. אסור ! שולחת חיבוק חם ולרגע אל תרגישי רע ובטח ובטח אל תבכי בגללו.

לימיצ

New member
אני חושבת.. שהייתי מרימה טלפון למנהל שלו

מספרת לו שאין לך שום ענים לדבר עם האדיוט מאתמול כ א-ב-ג (וככה את גם מעדכנת ישירות את המנהל שלו על איזה עובד הוא מחזיק), וגם מבקשת לבוא לחתום על הצ'ק אצלו (אצל המנהל שלו) וככה נמנעת מלהיפגש שוב עם אותו איש טיפש.

tamamitt

New member
אוי איך אני אוהבת שזה קורה לי

השירות לקוחות בארץ הוא מתחת לכל ביקורת, אבל אני מודה ומתוודה שאני נהנית לקבל הזדמנויות כאלו לפתוח פה ענק ולהחזיר אנשים כאלה למחילה שממנה הוציאו את ראשם הקטן. כמובן שהייתי פונה למנהל שלו תוך רגע. הוא היה כ"כ מתחרט על מה שיצא לו מהפה. השותף שלי למשרד תמיד אומר לי שלא היה רוצה להיות בצד השני של הקו (ושאם ארצה להתפטר יש לי מקצוע שני מובטח). יאללה, הגיע הזמן להחזיר לו. (ומה פתאום להעלב, הרי ברור לשניכם מי יותר חכם).

mAmA MiSiSiPi

New member
נצל"ש - כשנדחפים לכן בתור../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אתמול זה כבר עבר כל גבול הוריי נפל עם אבא שלו וקבל מכה עצבנית בראש עם שיפשוף וחתך וביקור פתאומי אצל הרופאה וכו' וכו' סוף טוב הכל טוב נשלחנו לקנות פולידין.אצתי רצתי לסופר פארם נכנסתי ישר לחלק של בית המרקחת היתה לפני אישה אחת עם ילד , בסדר אני מחכה יפה ובסבלנות פתאום באלגנטיות נכנסת בצעדי בלרינה אישה בת 50+ ואפילו בלי להגיד שום דבר דוחפת אותי אחורה . אמרתי לה "סליחה גברת יש תור" ואז אני שומעת את מה שאני הכי שונאת "אני הייתי פה קודם" {הרוקח לא אמר שזה נכון וזה גם לא משנה בכלל} והיא הגדילה והוסיפה ש"אני רק שאלה" טוב שבאותו רגע לא נשפך לי דם מהאוזניים . לא מקובל עלי "הייתי פה קודם "הזה מה זה השטויות האלה , אז עיניתי לה "גם אני הייתי פה קודם לפני שאת היית פה קודם בסדר" והחצופה עוד מעיזה לשאול מה אני צריכה לקנות שזה כ"כ דחוף לי שאני לא מוכנה לוותר לה. אחרי גיל 50 כבר לא חייבים להיות מנומסים? אתן הייתן שותקות ומותרות או עומדות על שלכן?

december2

New member
../images/Emo67.gifתלוי...ביום, במצב רוח שלי

אבל היות ואני עצבנית לאחרונה, אז הייתי תוקעת לה איזה משפט. עדיף לי להוציא עצבים עליה ולא על מישהו בבית

חמודבה

New member
לא תמיד

יש לי כוח להתמודד עם המצבים האלה, אז לפעמים אני מוצאת את עצמי מתעצבנת אבל שותקת. אם הייתי מעירה לה (מה שגם קורה לפעמים) והיא עוד היתה עונה לי תשובה מעצבנת כזאת כמו שהיא ענתה לך, אין מצב שהייתי מוותרת לה....

שושית123

New member
אוי זה כל כך מרגיז. אני שונאת כשמחכים בתור של

מכוניות כדי לפנות לפנייה כלשהי, ואז מגיע אוטו שעוקף את כולם ונחף ראשון, זה מוציא אותי משלוותי!
העניין הוא שאני מטבעי לא אדם מתלהם אז אני לרוב מתרגזת לעצמי ולא עושה מהומות, אבל מאוד מאוד מכעיס אותי דברים כאלה.

אכדית

New member
שרק ינסו לעקוף אותי בתור ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

ועוד עם ילד חולה

למעלה