מה לעשות עם פסטה

nillyy

New member
מה לעשות עם פסטה

אתמול הכנתי לבני פסטה ברוטב עגבניות ונשאר סיר מלא והסרבן לא מעוניין לאכול אוכל מאתמול, חבל לי לזרוק את האוכל האם למישהיא יש רעיון מה אני יכולה לעשות עם הפסטה.
 

pirge

New member
מוסיפים :

טונה בלי השמן או גבינות או תירס או פטריות ביצה אחת או לפי הכמות מעט פירורי לחם תיבול נוסף אולי צריך...... או .......מה שבא ומכינים לביבות או אומלט אפוי בבקשה
 

pirge

New member
פשטונה מאפה אטריות ברוטב אדום וטונה

פשטידת פסטונה מאותם מרכיביםו pirge ו 07:58 | 11/06/06 פשטידת פסטונה ממליצה מאד מאד להכין כמאפינס מקור:פירגה. מכינים את הפסטה--- 400 גרם----- לפי הוראות היצרן. ובינתיים-במקביל מכינים את הרוטב: כ-4 או 5 כפות שמן בצל קצוץ שן שום קצוצה פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות ----אפשר לשלב עוד צבע אדום או צהוב או כתום. 2 כפות קטשופ ואפשר גם כף רוטב צ'ילי מתוק. אפשר להשתמש בעגבניות טריות מגוררות. 2 או 3 קופסאות קטנות טונה בלי השמן 2 כפות פטרוזיליה טריה או כוסברה למי שמעדיף--- או אורגנו לפי טעם אישי. מלח או אבקת מרק עוף פלפל שחור. כפית סוכר. 4 ביצים טרופות במזלג. פירורי לחם כ-3 כפות או לפי העין. ההכנה: מטגנים בשמן את הבצל ומשקפים אותו. מוסיפים שום ומטגנים להזהבה. מוסיפים לטיגון את רצועות הפלפלים ומזהיבים גם אותם. מוסיפים את הקטשופ-הצ'ילי- והעגבניות ומערבבים ביחד. מוסיפים תבלינים ועשבי תיבול מערבבים לאיחוד המרכיבים ומכבים את הלהבה. טועמים ומשפרים טעם. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים. מוסיפים את הטונה בגושים בלי השמן מערבבים בעדינות רבה שהטונה לא תתפורר בכלל. יוצקים לתבנית מלבנית\מרובעת משומנת או לתבניות מאפינס ואופים עד הזהבה חומית. חום 175. כ-35 דקות.
 

pirge

New member
חסר ברוטב קופסה קטנה רסק עגבניות לפי המקור

 

pirge

New member
פשטונה מתכון מתוקן (עם הרסק)

פשטידת פסטונה מאותם מרכיביםו pirge ו 07:58 | 11/06/06 פשטידת פסטונה ממליצה מאד מאד להכין כמאפינס מקור:פירגה. מכינים את הפסטה--- 400 גרם----- לפי הוראות היצרן. ובינתיים-במקביל מכינים את הרוטב: כ-4 או 5 כפות שמן בצל קצוץ שן שום קצוצה פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות ----אפשר לשלב עוד צבע אדום או צהוב או כתום. 2 כפות קטשופ ואפשר גם כף רוטב צ'ילי מתוק קופסה קטנה רסק עגבניות. אפשר להשתמש גם בכמה עגבניות טריות מגוררות. 2 או 3 קופסאות קטנות טונה בלי השמן 2 כפות פטרוזיליה טריה או כוסברה למי שמעדיף--- או אורגנו לפי טעם אישי. מלח או אבקת מרק עוף פלפל שחור. כפית סוכר. 4 ביצים טרופות במזלג. פירורי לחם כ-3 כפות או לפי העין. ההכנה: מטגנים בשמן את הבצל ומשקפים אותו. מוסיפים שום ומטגנים להזהבה. מוסיפים לטיגון את רצועות הפלפלים ומזהיבים גם אותם. מוסיפים את הקטשופ-הצ'ילי- והעגבניות ומערבבים ביחד. מוסיפים תבלינים ועשבי תיבול ורסק מערבבים לאיחוד המרכיבים ומכבים את הלהבה. טועמים ומשפרים טעם. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים. מוסיפים את הטונה בגושים בלי השמן מערבבים בעדינות רבה שהטונה לא תתפורר בכלל. יוצקים לתבנית מלבנית\מרובעת משומנת או לתבניות מאפינס ואופים עד הזהבה חומית. חום 175. כ-35 דקות.
 

pirge

New member
לביבות אטריות אפויות/מטוגנות

לביבות עם כל מיני תוספות כמו:ו pirge / מתכונים ו 13:05 | 20/10/04 תמונה: לביבות פסטה ותוספות שונות להוסיף לפסטה מבושלת (שאריות) ,ביצה, מעט פירורי לחם, עוד תבלינים,ו-קטשופ, תירס,טונה,פטריות,גזר מגורר, גבינות,בצל מטוגן . להכין לביבות. לטגן במעט שמן מ-שני הצדדים. לביבות אפויות: לשמן ניר אפיה להניח את הלביבות ולאפות צד אחד – חום תנור175 לבדוק אחרי כ-20 דקות שהזהיבו להפוך לצד השני ולאפות עד השחמה. --(אם רוצים צבע יפה יש להבריש בטיפונת שמן את הלביבות) תהנו
 

nillyy

New member
פריגוש תודה על התגובה המהירה

הולכת על הלביבות אטריות אפויות חלק אעשה עם פטריות ווגבינה חלק עם תירס העיקר שהגוזל יהייה מרוצה.
 

לפyמים

New member
סלט פסטה שמאוד אוהבים כל מי שטועם

פסטה שעועית ירוקה מבושלת במי מלח עגבניות שרי מערבבים את הפסטה עם השעועית והעגבניות, מוסיפים שמן זית, מלח ופ"ש ומערבבים.
 
למעלה