מה לעשות - מבולבלת

poli4

New member
מה לעשות - מבולבלת

בנות יקרות אני חדשה ומאוד בלובלת בנושא , תוכלו אולי לחוות דיעה מנסיונכם האישי? הפסקתי את הגלולות לפני חודשיים. לאחר חודש וחצי הרירית היתה דקה ,לאחר שלא קיבלתי מחזור גם עם ארגסט קיבלתי פרוגלטין (כדורים לבנים - חמישה ימים 2 כדורים ביום ושבוע 3 כדורים ביום) והרירית התעבתה רק לגובה 5 מילמיטרים והיא תלת שיכבתית. עברתי 4 הפלות (יזומות) בעבר עשיתי היסטרוסקופיה והיא תקינה. הרופאים נותנים לי תשובות מבלבלות חלק אומרים לחכות ולתת לגוף צאנס וחלק אומרים להתחיל בטיםולים עם זריקות וכו... יש למישהי עיצה ????

אני ממליצה לחכות עוד כחודשיים עד

שלושה. תני לגוף לחזור לתיפקוד, אחרי תקופה של לקיחת גלולות שלמעשה משתקת את המערכת הטבעית מפעולה, לוקח לגוף זמן עד שהוא חוזר לתפקוד מלא ותקין. אל תדאגי, זה יבוא. לא הייתי ממהרת למלא את הגוף בהורמונים אם זה לא הכרחי.

lighthope

New member
היי פולי

השאלה לא היתה כל כך ברורה לי. האם אחרי הפרוגילוטון יש לך מחזור?? לתת לגוף צ'אנס למה, למחזור שיגיע? או שיש מחזור אבל צ'אנס להרות עם 5 מ"מ עובי רירית?

poli4

New member
קשה לי ...

לתת צאנס לגוף לבייץ באופן טיבעי ולהיכנס להריון האופן טיבעי. עוד לא סיימתי את הפרוגילטון כך שאין לי מושג אם אני אקבל מחזור או לא.

lighthope

New member
נראה לי שהתערבבו לך כאן

כמה בעיות בבת אחת (ושאולי גם קשורות זו לזו) בעיות עם עובי הרירית ובעיות הורמונאליות כנראה. כדי להתחיל לתת טיפולים וזריקות וכו' ולגרום לך לבייץ את צריכה שיהיה לך קודם כל מחזור. אז תחילה תראי אחרי הפרוגילוטון שמגיע לך המחזור (הוא אמור לעבות לך את הרירית - וכ 4 ימים מסופו היא אמורה להתפרק) ולטפל קודם בבעיה הזו. אחר כך תתחילי לבדוק את נושא הביוץ, זריקות, טיפולים . נראה לי שבמקרה הזה תצטרכי סבלנות ...

debby12

New member
מנהל
ההמלצה שלי היא לנסות

רפואה משלימה (דיקור/רפלקסולוגיה) בשלב הראשון לחודשיים-שלושה בנסיון "לאפס" את המערכת שלך. אם לא יילך - תמיד אפשר לעלות מדרגה לזריקות וכו' - אבל למה לא להתחיל בדברים יותר טבעיים? לכל קופות החולים יש שירותי רפואה משלימה כיום.

למעלה