...מה לעשות למה כולם נגדנו ....

gtg4ever

New member
...מה לעשות למה כולם נגדנו ....

תקראו מה שכתוב ותנו לי פתרון מה לעשות ?? האם זה נכון .....מי צודק ו מי לא ?? הלינק למטה אלה השלות שכל הזמן גם יהודים ו גם מוסלימים שואלים אותי ?? ו אני לא יודע מה לענות להם ...אז אני שותק השאלה הראשונה : "وتجسد من الروح القدس ، ومن مريم العذراء ، وتأنّّس (صار إنساناً) وصلب في عهد (بيلاطس) النبطي ، وتألـّم ، وقبر ، وقام في اليوم الثالث كما جاء في الكتب " השאלה כמישהו אומר לי מירים הבתולה היא לא בתולה ...מה אלוהים בא ו... ואז היא בהיריון ? אז אמרתי לא נכון זה מרוח הקדוש ... ו אמרתי לו هل من شيئ عند الرب غير مستطاع .. שאלה השנייה : כאן הייתי בכיתה תולדות האומנות ...ואז דיברו על צייר שצייר את המשיח על הצלב,דברנו על הצבעים וכו ואז מישהו ספר בדיחה<<< אבל היא לא הייתה מצחיקה >>> כל הנוצרים לובשים שרשרת עם כי צלב כי המשיח מת על צלב אבל ואם הוא מת במכונית . אז ילבשו שרשת עם מכונית ואז אני נפגעתי ויצאתי מהכיתה ...כי לא יכלתי להענות ?? בעצם לא ידעתי מה לענות מה דעתכם .............?

michaeld1

New member
שלום לך...

נתחיל בזה שלא כולם נגדנו. להזכירך רוב העולם הוא נוצרי (יותר מ 2 מיליארד). לעניין 2 השאלות מטעמך, דומני שמלח הארץ (salt pf earth) כבר השיבה, כאן בפורום, על שתי השאלות מטעמך. ואם תתאזר בסבלנות, מהיכרותי את מלח, אני בטוח שתוך שעה היא כבר תשיב לך עם הפניות לתשובותיה המפורטות לשתי השאלות. תהיה בטוח בדבר אחד, כי הדת שלנו היא דת האמת והגאולה מגיעה רק דרך האמונה בישוע המשיח.

gtg4ever

New member
../images/Emo13.gifmichael שלום

תהיה בטוח בדבר אחד, כי הדת שלנו היא דת האמת והגאולה מגיעה רק דרך האמונה בישוע המשיח. אמן לא אני לא ממהר כתבתי את זה בטעות ... אני מאמין ש الاب و الابن و الروح هم واحد תודה רבה לך על תגובתך המהירה ו היפה

michaeld1

New member
תודה לך... אני ממליץ לך בחום לצפות בדרשותיו

של אבונא זכריא בוטרוס בערוץ אלחיאת. אבונא זכריא הוא אחד המומחים הגדולים באיסלאם והוא מעלה מס' רב של שאלות ותהיות אודות פסוקים שונים בקוראן -אשר סותרים אחד את השני וסותרים רוח ודברי אלוהים- ומפנה אותן שאלות ל "עולאמא2 אלאזהר" וחכמי האיסלאם כדי שישיבו ויסבירו אודות אותן סתירות. למיותר לציין, כי אותם "עולאמא2" ומומחים לאיסלאם טרם השיבו, ולא בכדי !! אגב, אבונא זכריא גם מתייחס לטענות שמעלים החברים שלך (2 השאלות לעיל) ומשיב להם בתשובות מנומקות ומשכנעות (תוך הסתמכות גם על הקוראאן). דומני כי ניתן למצוא דרשותיו של אבונא זכריא גם באנטרנט. ותמיד תזכור כי דרך ההגנה הטובה ביותר היא התקיפה

justborn

New member
תשובה של יהודי משיחי

1. תלוי מי שואל אותך. אם מוסלמי שואל אותך אז תפנה אותו לקוראן איפה שכתוב שישוע נולד מבתולה. אם יהודי שואל אותך אז צריך להפנות אותו לרמזים הרבים שיש בתנ"ך ובמדרשים היהודיים על כך שהמשיח לא יוולד בצורה טבעית. כמו כן אתה צריך לענות להם שאנחנו לא מאמינים חס וחלילה שאלוהים קיים יחסי מין עם אישה (כי זאת אמונה פגאנית). וגם אתה צריך לענות להם שבשביל אלוהים אין שום דבר שהוא בלתי אפשרי ואם הם מאמינים בניסים שקראו בתנ"ך אז אין כל בעיה להאמין בנס של לידת בתולין. 2. לבישת צלב זה דבר שולי. זה רק סמל ואין שום הכרח ללבוש צלב. העיקר העדות שבלב ולא עדות חיצונית. למה דווקא צלב? בגלל שאדם וחוה חטאו דרך עץ הדעת טוב ורע. המשיח בא לתקן את חטא האדם הראשון במותו ותחייתו. כנגד החטא של האדם הראשון יש את התיקון שעשה המשיח וכמו שהאדם הראשון חטא דרך עץ כך גם המשיח כיפר על חטא האדם הראשון דרך עץ (צלב). הצלב זה עץ החיים והמשיח זה פרי עץ החיים. "מִי שֶׁאֹזֶן לוֹ, יִשְׁמַע נָא מַה שֶּׁהָרוּחַ אוֹמֶרֶת לַקְּהִלּוֹת. הַמְנַצֵּחַ, אֲנִי אֶתֵּן לוֹ לֶאֱכֹל מֵעֵץ הַחַיִּים אֲשֶׁר בְּגַן אֱלֹהִים" (התגלות ב' 7).

salt of earth

New member
מי שמבסס את האמונה שלו

על ביזוי אמונות של אחרים ותקיפת אמונות של אחרים ומקומות קדושים של אחרים מראה משהו עליו אני אישית הגבתי אחרת, קראתי את הלינק ודי צחקתי מטיפשות אותו אחד שכתב את זה. הם אומרים שתהליך הלידה של ישוע היה של אקט אנושי רגיל, בעוד שאצלם כתוב כי אלוהים נפח רוח ב<----> של מרים. חוץ מזה הם לא החליטו ביניהם אם אנחנו עובדים 3 אלים או 2 אלים (מרים וישוע) -כפי שכתוב בקוראן- אז גם זה ניתן להטיח בהם. המאמר כתוב בכזאת רמה שטחית ומגוחכת להפליא... וכי הכי זה כאשר הזכיר את הסיפור של מישהו אלמוני שהתאסלם זה תמיד מצחיק כי תמיד תמצא מפורסם בפורומים סיפורים של אנשי דת נוצריים שפתאום התאסלמו. אגב אותו מצרי למד עם אמרקיאיים וממתי אמריקאיים לומדים כמרות במצרים? למשל סיפור על 2סיס אוונגלי אבל הוסמך לכמורה ע"י האפיפיור שנודה השלישי בכבודו ובעצמו (שהוא כמובן קופטי) אח"כ אחרי שהוא הראה התלבטויות בדתו בהוראת האפיפיור שנודה הוא נחטף והנזירים נהגו לענות אותו קשות כדי שיחזור לדתו. והוא היה נוהג לשמוע את הווידוי בתא הווידוי (לקופטים אין תא ווידוי) וכששאל מי שומע את הווידוי של האפיפיור שנודה הוא נתפס בשל פגיעה בנצרות
http://arabchurch.com/forums/showthread.php?t=3947 אני ממליצה לך גם לבדוק את המדור الرد على الشبهات באתר הזה וגם » الرد على الشبهات الوهمية الشيطانية حول الكتاب المقدس- http://www.arabchurch.com/answers.php לגבי השאלה הראשונה של אותם בכיתה כתבתי מלא על הנושא הזה אבל קאנון האמונה הוא הכי מפורט ותראה את המאמרים שהבאתי על קאנון האמונה. אתר זה גם מצוין ומתומצת http://www.baytallah.com/insp/index.htm לגבי השאלה השנייה אז התשובה שלך אמורה להיות לא בגלל שהוא מת על הצלב אלא בגלל כאשר מת על הצלב הוא שחרר אותו מהעבדות לחטא ולכן החטא הוא כלי השחרור שלנו מהעבדות לחטא וחזרת האדם לחיק אלוהים. אני מזכירה לך במה שאמר מאר בולוס فإِنَّ كلامَ الصَّليبِ عندَ الهالكينَ جَهالةٌ، وأَمَّا عِندَنا نحنُ المُخلَّصين، فقُدْرةُ الله. (كورنتوس 1:18) חוץ מזה, לבישת הצלב היא לא הכרח כי הכי חשוב שנשא את הצלב בלבנו ונאמין בישועה מאשר ללבוש אותו מול האנשים. אם יש עוד שאלות אשמח לענות. נ.ב- מנסיון ואם תדפדף קצת את המדור الرد على الشبهات בפורום שהבאתי תראה שאלה שאלות מרובות ולרוב הן באות מילדים וצעירים ששומעים הרצאות וגידופים על הנצרות כמובן מתוך חשש ממנה, כי אני כבר נמצאת בכנסייה מאז היותי קטנה מאוד ומעולם הכומר שלנו לא הזכיר את האיסלאם במילה רעה למרות שהוא נוגד הרבה מהאמונה שלנו...

stanly3

New member
מצחיק האתר הזה :)

במיוחד הקטע של הנבואה (أقيم لهم نبياً من وسط إخوتهم مثلك ، وأجعل كلامي في فمه فيكلمهم بكل ما أوصيه به) لا أعرف كيف استخلص النتجية بهذة السهولة ... هذا الرجل ذكي فعلا فماذا يقول ... يجزم بأن كون كلمة أخوتهم تفيد البعد عن الرابط الأخوي وأن كلمة انفسهم هي جبرية في اقرب الحدود !!!!! لا أعلم فهل يهلوس يصاحبنا ؟حاصة وأنه يستعين بوثائع أخرى تقول بأن أخوة معناها اولاد عم في التوراء هنالك دلالات شبيهة لكنها لا تخص ولا تحصر فالاخوة هي الاخوة واحيانا تدل على القرب العائلي الا ان صديقنا يخص ويحصر ببنوة العم ... وقد تغاضى ايضا عن كلمة "مثلة" لنفكك الكلام - من وسط أخوتهم --- مثلك اي أن الاصل العائلي للنبي الجديد سيكون كالنبي موسى بالاضافة الي كثير من المثليات الممكنة المنطبقة على يسوع المسيح ونبي الاسلام بعيد كل البعد عن ذلك فهو ليس من بني اسرائيل اصلا. لنكمل : ..."أجعل كلامي في فمه فيكلمهم بكل ما أوصيه به". اوافق مع المقطع الاول ولكن الثاني منافي لأن الوصية مباشرة ولا تلائم الوضع الاسلامي الغير مباشر (عن طريق جبريل) وتطابق بلا شك الوضع المسيحي "كلمة الله". ثم يكمل ويقول ان النصارى يدعون بتجسد الله في شخصية يسوع المسيح : اي أنه ليس بنبي ولا يطابق النبوة ؟؟؟؟؟؟؟؟ يبدو ان هذا المخضرم يخرف ... فمن قال بعدم نبوة المسيح ومن قال باعتراض المصطلح مع بنوة الله والتجسد ؟؟ فالنبوة هي النبوة ومن يطلقها فهو نبي وهذا متفق في العقائد المسيحية ومعلوم ان المسيح هو نبي ايضا وعلى الكاتب ان يفكر بجدية بالتوجه الي مدعي عدم نبوة المسيح لأن هذا الكلام لا يمت الي المسيحية بصل&#15

stanly3

New member
השמך

مدعي عدم نبوة المسيح لأن هذا الكلام لا يمت الي المسيحية بصلة . اما عن "سفر أشعيا إ تقول : ( أو يرفع الكتاب لمن لا يعرف القراءة ولا الكتابة ويقول له اقرأ ، يقول ما أنا بقاريء .. )" يبدو انه يهلوس مرة أخرى فهنالك الف دليل على ان محمد ليس بامي بمعنى المصطلح الدارج اي انه عرف الكتابة والقراءة وكلمة امي تعني الجهل بالاله او الدين سموها ما شئتم وهنالك اثباتات جمة اما المعنى بالجهل الكتابي فلا دليل واحد عليه . ولكن لنفند النظرية : اولا يقول الاحمق ان هذا الكلام في سفر اشعياء اصحاح 79 !!!! هذا الرقم غير موجود من اساسه ولا اعرف ان تعمد الخطأ ام لا ... لهذا سنكمل الاصحاح هو 29:12 المقصود بهذا التوبيخ هم قادة بني إسرائيل، كما يُفهم من القرينة (في آيات 9-12) أن النبي إشعياء يوبِّخ قادة شعبه لأنهم رفضوا كلام الرب واختاروا الضلال، لأن الرب سكب عليهم »روح سُبات« (آية 10) إذ نزع منهم روحه القدوس، والأنبياء والرؤساء »غطاهم« بمعنى أنهم لم يعودوا يسمعون ولا يبصرون كلام الرب، فصار لهم مثل »سفر مختوم« لأنهم لا يحبون معرفة الحق، ويقولون إنهم لا يعرفون القراءة.. وهذا توبيخ للشعب العاصي الذي يرفض سماع كلام الرب.( شبهات وهمية) فهل هذا هو سبب الخطأ الفني للكاتب ؟؟ لأن المقصود بالكلام اصلا شعب اسرائيل وليس العرب وهو توبيخ للعصيان وليست نبوة من اساسه التبويخ موجه للقارىء والجاهل فما هذا الكلام يا شيخ !. أكتفي بهذا

gtg4ever

New member
stanly3 שלום

נכון זה מאוד מצחיק כשקראיתי מאוד לא יודע למה למרות שזה לא נכון ...חושבים שהם תמיד הנכונים ו שהדת שלהם היא האמיתי . לא חשוב מי אני ומה אני החשוב שאני מאמין במשיח ..ובכל מהשכתוב בשתי הבריתות

michaeld1

New member
אתה רואה gtg4ever, הסבלנות משתלמת ../images/Emo13.gif

כצפוי, מלח עשתה את העבודה כמו צריך
מקווה שקיבלת תשובה ממצה. (ראה גם המשך תשובתה בהמשך השרשור)

salt of earth

New member
ועוד כמה דברים

הנסיון לקשור בין מוחמד למשה הוא ידוע וזה בגלל שהם مقطوعين من شجرة ורוצים בכל הכוח להוכיח שהם השלימו את כל הדתות. יש הרבה אנשים שמתו מוות טבעי כמו מת משה, והיו גם גברים מי אמר שזה מנבא את מוחמד? http://arabchurch.com/forums/showthread.php?t=18013 וגם זה ספר מצוין של האב עבד אל מסיח בסיט هل تنبّأ الكتاب المقدّس عن نبيّ آخر يأتي بعد المسيح؟ (שם גם תמצא ספרים בסיסיים על האמונה אם תצטרך مدخل الى العقيدة المسيحة+اساسيات الايمان) וגם ספרים מצוינים של האב עבד אל מסיח. אני אענה על 10 "מהנבואות": 1- חבקוק, אני מזמינה אותכם לקרוא את פרק 3 ותראו כי המשפט המצוטתת לא ממנו. 2- אותו פרק, מדברים על עותק תמוהה שהודפס בלבנון בשנת 1889 אבל כידוע כי צריך תמיד לחזור למקור העברי לברית הישנה. רָאוּךָ יָחִילוּ הָרִים, זֶרֶם מַיִם עָבָר; נָתַן תְּהוֹם קוֹלוֹ, רוֹם יָדֵיהוּ נָשָׂא. 3- כולנו יודעים שה معزي הוא רוח הקודש שנשלח כדי להדריך אותנו כי הוא נמצא מאז שירד על השליחים ביום החמישים אחרי העלייה של ישוע השמיימה ולא אחרי 600 שנה
וגם הוא מלווה אותנו ונשאר עימנו לעד שלא כמוהו. 4- אותו הסבר ב3 שימו
שמדובר על "ينبثق" כלומר לא "يخلق" ולכן לא מדובר באנוש. 5- אותו הסבר ל3 - כפי שכתבתי שכל אוקנום הוא ייחודו בפועלו לכן התפקיד של ישוע ביישועה הסתיים במותו ותחייתו וכעת התפקיד של רוח הקודש זה לשמור ולהדריך את מאמיניו... כלומר מתי שגאל ישוע את העולם מהחטא כעת על העולם להחליט אם לקבל את היישועה או לא... ואז באחרית הימים יבוא המשיח הדיין לראות מה יש בלבבות. 6- אותו הסבר כמו 3 וזאת ההוכחה שרוח הקודש, האב והבן הם אחד במהות אבל עם ייחוד אך ללא הפרדה. 7- הר פאראן במדבר יהודה כי משם משה שלח אנשים לעבר קנען ולא באזור מכה כפי שהם טוענים... http://www.fatherbassit.net/forum/showthread.php?t=960&highlight=%DD%C7%D1%C7%E4 8+9- באופן מעניין הפרשנים רואים בישמעיל נבואה על הברית החדשה... ועל זה מספר בולוס איך שהכנסייה עברה דיכוי. 10- זה המסר שרצה ישוע להעביר על המשל של בעל הכרם שבאו הפועלים והרגו את בנו - ברור מה היה הנמשלים ולמי הוא פנה במשפט הזה. 11- הנצרות מכירה שישוע לא בא לבטל אלא להשלים, אבל אנחנו מאמינים כי الله المثلث الاقانيم كان موجود دائما لكن رمز له في العهد القديم وتجلى لنا في العهد الجديد (תקרא את השרשור על השילוש הקדוש) 12- " لا يقدر أحد أن يخدم سيدين" וזה המשפט השלם (כי נוח יותר לגזוז משפטים ולהוציא מסקנות) ما مِن أَحَدٍ يَستَطيعُ أَن يَعمَلَ لِسَيِّدَيْن، لأَنَّه إِمَّا أَن يُبغِضَ أَحَدَهُما ويُحِبَّ الآخَر، وإِمَّا أَن يَلزَمَ أَحَدَهُما ويَزدَرِيَ الآخَر. لا تَستَطيعونَ أَن تَعمَلوا لِلّهِ ولِلمال. 13- " وباطل يعبدونني وهم يعلمون تعاليم هي وصايا الناس " פה ישוע דיבר על מה שכתוב ביישעיהו בשיחה שלו עם הפרושים והכוונה היא אליהם. ופה מגנה את אנשי הדת של הפרושים. 14- " ليس أحد صالحاً إلا واحد وهو الله " إنه لم يقل "لا تدعوني صالحًا"، إنّما رفض أن يدعوه هكذا كمجرد لقب، ما لم يؤمن بحق أنه الصالح وحده. فقد اِعتاد اليهود على دعوة رجال الدين بألقابٍ لا تليق إلا بالله وحده، وقد أراد السيِّد تحذيرهم بطريقة غير مباشرة. وكأنه السيِّد يقول له: إن آمنت بي أنا الله فلتقبلني هكذا وإلا فلا. חוץ מזה הוא אמר על עצמו "أنا هو الراعي الصالح" (يو 10: 11) אוי איזה שטחיות... ربنا يهديهم

nOway1

New member
תודה רבה לך salt of earth

بارك الله فيك .. ראית איזה שטויות הם מדברים "אומרים ש الانجيل المقدس محرف " ברור שאני מאמין ש " الاب و الابن و الروح القدس هم واحد " هل تنبأ الكتاب المقدس‏ عن نبي يأتى بعد المسيح؟ ברור שלא << יש לי עוד שאלה ..: هل المسيح نبيَ؟؟

gtg4ever

New member
ל salt of earth

جزاك الله كل خير .. مشكورة .. ع فكرة nOway1 =gtg4ever אותו בן אדם ..

salt of earth

New member
تسلم

שמחתי לעזור. אני אמורה להכיר את הניק השני
אז אתה לומד אומנות? או שזה קורס בחירה.

nOway1

New member
لا شكر ع&

איך ידעתי שאני לומד אומנות !! נכון את צודקת .. אני מעצב גרפי ... וגם מציייר אם את רוצה משהו אני פה .. או גם מישהו אחר רוצה אני מוכן <<לא להתבייש>>>

salt of earth

New member
אמרת שנשאלת בזמן קורס תולדות לאומנות

יפה, אולי כאשר נעשה תחרות עיצוב לוגו לפורום נסמוך על הכישורים שלך

למעלה