מה לעשות כש...

סתיו מם

New member
מה לעשות כש...

1. משעמם 2. רעבים 3. מתגעגעים 4. חייבים שינוי 5. מאוהבים יאללה, תשרשרו

mevav1

New member
לומדים... ../images/Emo22.gif

חח זה מה שאני עושה (גם כשלא משעמם) יש בקרוב בגרויות!

the bitch grl

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

1. משעמם - לרוץ לאינטרנט ולהתחיל לשוטט (ולצ'טט) 2. רעבים - להכין סנדביץ' מגניב 3. מתגעגעים - לכתוב מכתב (או אי מייל) 4. חייבים שינוי - לא לחשוב פעמיים ופשוט לשנות 5. מאוהבים - לזרום עם ההרגשה, לכו תדעו לאן זה יקח אתכם...

ספירלי1

New member
הנה:

1. משעמם - כמה אופציות: א.לישון ב.לראות טלוויזיה ג.להיות על המחשב ד.לקרוא ספר מדהים (תקראו את לאהוב עד מוות מדהים!!) 2. רעבים-מחפשים משו לא משמין... 3. מתגעגעים-לוקחים תמונה ומסתכלים נשענים על השולחן ופשוט חושבים ובוהים 4. חייבים שינוי-מנסים לעשות משו מעניין 5. מאוהבים-מציירים כל שניה לב וחושבים עליו וחושבים, אוהב לא אהוב?

Roniii

New member
../images/Emo124.gifהנה הנה

1. מפהקים 2. מפרקים סביח 3. מתקשרים 4. אורזים וממשיכים 5. נמרחים ונדבקים

a good demon

New member
../images/Emo121.gif

1. רואים טלוויזיה 2. אוכלים 3. מתקשרים 4. משנים 5. נפגשים

שיר 88

New member
היי, אני חדשה פה../images/Emo70.gif

1. לומדים מבלים עם חברות יש עוד ים של דברים... 2. אוכלים!!! 3. עושים איזה שינוי בחדר/ בהופעה החיצונית... 4. תלוי אם זו אהבה הדדית!

../images/Emo26.gif

1. לא יודעת אני הרבה משועממת ולא יודעת מה לעשות 2. אוכלים 3. תאמת שאין לי מושג אני מתגעגעת ל3 אנשים עכשיו אחד מהם אני יראה היום אחרי חודש ומשהו שלא ראיתי 4. תלוי במה חייבים שינוי 5. משתגעים חחח

RS87

New member
היי אני חדשה ../images/Emo54.gif

1. לטפס על הקירות
2. אוכלים
3. מרימים טלפון
4. משנים
5. בזה המקרה פשוט אכלת אותה

NTsAn

New member
[:]

1. משעמם - ללכת למחשב\טלוויזיה... לעשות דברים כאלו שאף פעם אין לנו זמן אליהם כמו לקרוא או למיין ולסדר דברים, לשים מוזיקה ופשוט ושכב ולהקשיב או לרקוד, להכין ארוחה מיוחדת לכל המשפחה... או רק לעצמנו[: 2. רעבים - לאכול? או פשוטו להתאפק. 3. מתגעגעים - להרים טלפון.... או לבכות\: 4. חייבים שינוי - פשוט להחליט שמשנים וזהו! לא חשוב במה! 5. מאוהבים - להוציא.. לעשות עם זה משהו.. חיים פעם אחת - הכי הרבה הוא יגיד שלא בראש שלו.... אבל חייבים לנסות, ככה זה אצלי.

ODana

New member
../images/Emo20.gif

משעמם? לצאת מהבית, ולהתחיל ללכת לאן שהאף מושך (מישהו אמר שופינג?!
) רעבים? לצאת מהבית לאן שהאף מושך (מישהו אמר קניון?!
) מתגעגעים? לצאת מהבית... סתאאאםםםם. מתקשרים עושים אייסי מסנ, משהו. העיקר - מדברים.
חייבים שינוי - מדברים עם טומי לפיד. סתתתאאאאאםםםם. סתתתאאאםםםם. דבר ראשון, מנסים לחשוב מה רוצים ואז פשוט עושים את זה. מאוהבים? עושים. לא שומרים בלב. מתייעצים איתי, כי אני אלופה

עונה

1.משעמם-ניכנסים לפורום(
) 2.רעבים-הולכים לנשנש משהו מהמקרר 3.מתגעגעים-מתקשרים,מתכתבים 4.חייבים שינוי-עושים שינוי!! 5.מאוהבים-חושבים עליו 24 שעות ביממה ומשחיתה את כל המחברות עם השם שלו....

מעיין שאלה אליך חחח

במקרה זה אליך מה זה הנצל"ש הזה כאילו לנצל הודעה בשביל לכתוב משהו... חח תסבירי לי כי עוד לא הבנתי כל כך בשביל מה זה..

נצל"ש=ניצול שירשור....

שזה אומר שאני מנצלת את השירשור כדי לומר משהו שלא קשור לשירשור......

למעלה