מה לעשות הלאה

מה לעשות הלאה

שלום לכולם . אני נמצא כרגע בנקודת החלטה , שאגב כבר חשבתי שאני מאחוריה . אני בתהליך הקמה שלך עסק חדש יחד עם שותפים . התהליך הזה קיים כבר כשנה ויש צפי להכנסות רק עוד כשנה או שנתיים . אני כרגע בנוסף לכך עובד במשרה שאיננה מכניסה מספיק כדי שאתקיים ואני צריך לחפש עבודה אחרת. זאת פעם ראשונה שאני מחפש עבודה שאני יודע שלא תהיה ליותר משנה שנתיים . אני מתלבט קודם כל לאיזה כיוון ללכת , ומה לענות למעסיק ששואל אותי איפה אני רואה את עצמי בעוד חמש שנים . כמו כן אני רוצה לערב חברים שיעזרו לי להשיג עבודה, האם להם להגיד מה תוכניותי או שלא להגיד . פרט לכך קשה לי עם עצם החיפוש כי חשבתי שאני לא אצטרך בכלל לחפםש עבודה כי העסק יקיים אותי אבל זה טרם קורה . והאם את עצם הקמת העסק להגיד בכלל ( מצד אחד כן כי זה מראה על כישורי , מצד שני שאלות עליו יכולות למנוע ממני להשיג את העבודה ) אודם לתגובות שלכם .

סדר

שלום יואב ראשית דבר שיהיה בהצלחה בעסק החדש. מקווה בשבילך שהיוזמה תעלה יפה ותניב פירות טובים. לגבי ההתלבטות הנוכחית. נראה לי שראשית דבר עליך לזהות את המטרה במושגים שיענו על הצרכים והמשאלות שלך. אתה אומר שלא ברור לך לאיזה כיוון ללכת ומכאן שכל עוד לא פתרת את השאלה הזאת אין מה להעלות קושיות וקשיים נוספים. לפי מה אתה מתכוון להגדיר לעצמך את היעד ? לפי ניסיון קודם ? לפי רמת השכר ? לפי סוג הסביבה מבחינה תעשייה או אנשים ? תוכניות עדיין תוכניות ואין לגביהם כל וודאות כך שמבחינה מסויימת אתה יכול להיות כנה לגמרי ושלם עם המנעות מהצגת העניין. לך תדע . . . מתי ומה יעלה והאם בכלל זה יאפשר לך בכלל לעבוד בעסק. לפעמים אנחנו צריכים ללמוד לשמור סוד, זה מגן על עצמנו. אז נסה להתמקד ככל שתוכל בזיהוי המטרה הבאה ונסה לעשות אותה הכי טוב לאף אחד אין מנדט לנבואה - כמה זמן וכו'. שיהיה בהצלחה עלה והגשם אשמח להיות כאן להמשך התלבטות אמיר דרור

המשך תהיות

קודם כל תודה. זה עשה לי קצת סדר בדברים השאלות שלך. המטרה שלי כרגע היא עבודה שתהיה לי מענינת ומאתגרת כאשר השכר הוא כרגע מרכיב עיקרי. כמו כן אני מוכן לעשות הרבה דברים אבל הבנתי שאפילו אם אני אומר כזה דבר לחברת כ"א זה פוגע בי כי זה אומר שאני לא ממש יודע מה אני מחפש. אני מוכן לנסות הכל בהתחשב בכישורים שלי. שהם יזהו למה אני טוב ואז אני יגיד אם כן או לא אבל זה לא ממש הולך כה. יש לך רעיון מה כדאי לי לעשות. יש לי ניסיון בהייטק, בהוראה , בגבייה ובמכירות ובשיווק- ובכל מקום רצו שאשאר. עשיתי קצת מהכל וטוב - לי זה נראה יתרון בעיני מעסיקיים זהו חסרון. אשמח לתגובות

למעלה