מה לעשות איתה..........???

big69ben

New member
מה לעשות איתה..........???

שלום לכם גולשים יקרים !! אני בן 27 ויש ל ידידה מדהימה ביופיה אשר כל אדם אשר נפגש איתה מנסה להתחיל איתה . במהלך השלוש שנים האחרונות אני והיא התידדנו עד מאד ואף היו מבלים הרבה ביחד אך מעולם לא היה ביננו איזשהוא קשר רומנטי ישיר. ראוי לציין כי נפרדתי מחברה שלי אחרי 6 שנות חברות כי נאה לי שהתאבתי בה לאור התחזקות היחסים ביננו וגם משום שרציתי בעיקר לנסות את הקשר איתה שתמיד היה בראשי.כמה ימים לאחר שנפרדתי מחברתי (שדרך אגב הן מכירות אחת את השניה) ניסיתי לנשק את הידידה אך נתקלתי בסירוב ואחר שדיברנו על זה היא אמרה שהא נורא אוהבת אותי אך היא חושבת שאנחנו צריכים להמשיך להיות ידידים והיא מקווה שהשיחה הזאת לא תפגע בידידות העמוקה שיש ביננו אני כמובן הסכמתי. כעבור יומיים שלא דיברנו היא התקשרה כביכול בגלל סיבה מאד טיפשית ותוך כדי אמרה "חשבתי שהשיחה לא תשפיע עלינו" ,אני כמובן שמרתי על פאסון והתעלמתי ועניתי לה ישירות רק לבעיה שלמה התקשרה ולאחר מכן ישר סימתי את השיחה ללא כל ניסיון לזרום בשיחה. לאחר שעה הרגשתי חרא עם עצמי ואמרתי שאני חייב לבדוק אם היא משחקת משחקים או שהיא לא מעונינת ,התקשרתי וביקשתי שתגיע אלי ,היא כמובן ניסתה לדחות את זה אך לבסוף באה.בשיחה הבהרתי לה את עמדותי וכוונותי הכנות. והיא חזרה על דבריה שאני רוצה שיהיה לי מישהו כמוך ואתה הבן אדם הכי...שוב אך למרות זה לא רצתה לנתק את הקשר איתי . ועכשיו חברים יקרים שאלת מיליון הדולר: למה? למה היא לא רוצה ,מה אני צריך לעשות כדי לזכות בכל הקופה,האם יש סיכווי,הכימיה ביננו היתה משהו מדהים ויחודי אז למה? אשמח אם תייעצו לי איך לפעול על מנת לא להפגע והראות מצד אחד מציק מצד שני אדיש. בעוד כמה ימים אנחנו אמורים להפגש אצל חבר (יום הולדת) איך להגיב מה חעשות להיות אליה קר מה עושששייייםםם....??????????

הדססס

New member
זה פשוט מאוד

אם היא אמרה לך שהיא רוצה שתישארו ידידים ולא הסכימה לקשר רציני- זה אומר שהיא פשוט לא מעוניינת בך ומכיוון שאתם ידידים כ"כ טובים,לא נעים לה מכל הסיפור, והיא אומרת לך כל מה שמסביב,כדי שתרגיש פחות חרא... אני עשיתי את זה פול פעמים,נשארתי ידידה של כאלה שרצו להיות איתי בקשר רציני...זה די באסה האמת, אם לא הייתי נחמדה הייתי אשכרה מעיפה אותם לכל הרוחות ולא נשארת איתם בקשר בכלל... אבל יש מינימום של נימוסים אני חושבת...ומוסריות.. אם היא הייתה כן רוצה קשר רציני איתך-היא לא היתה מסרבת לך, והיא רוצה להישאר ידידה שלך-כי זה נחמד שיש ידידים...ובאמת חבל להרוס ידידות.. עצה שלי- תגיד לה, או שיש ביניכם משהו או שלא. אם לא- אתה לא צריך להישאר ידיד שלה לפי דעתי...

פשוטו כמשמעו

אל תנסה במה שתכשל בו אם הבחורה היתה ברורה והיתה מספיק כנה להגיד לך שהיא לא מעונינת בדבר יותר מידידות אל תנסה

big69ben

New member
אבל היא...

חברים אמרו לי שהיא שאלה עלי וכאלה מה לדעתכם אני יעשה שאראה אותה אם אני ישאר ידיד שלה שעתיד יש לזה סיכויי כלשהוא להתפתח?

אתה שואל שאלות קשות

ואף אחד לא יכול לחזות את העתיד כבר היו דברים מעולם אם הבחורה אמרה שהיא לא מעונינת אולי זה בגלל שהיא לא מעונינת כרגע או לא מעונינת בכלל אם אתה רוצה אותה ב-50% זאת אומרת כידידה תמשיך כמו שהיה עד היום אם קשה לך ואתה חייב יותר מזה נתק שאלה עליך כמו שאני שאלתי על חברה שלי מהעבודה אז מה? היא נחמדה זה לא אומר שהיא מאוהבת בך אל תכנס לסרטים קח דברים בפרופורציה

ככול שתגלה עניין כך תרחק מימך

ככול שלא תגלה עניין ותפנה למקומות אחרים ככה תרצה בך. אל תרדוף אף פעם. מי שראוי לך ויודע להכיר בערכך, יבוא מעצמו. מי שלא מכריה בערכך, טוב שלא באה מלכתחילה. כי אין לה את כושר האבחנה איזה דבר נפלא היא מפספסת. תמיד יצא אדם מנקודת מבט זאת. מערכת יחסים צריכה לבוא מנקודת כוח ולא נקודת חולשה.

miko the king

New member
יש משפט שאומר. . .

"אין דבר כזה ידידות. תמיד צד אחד רוצה יותר מהשני". בנאדם אתה לא אוהב את הבחורה כי אתה מעריך אותה בעיקר בגלל היופי. . זה המשיכה שלך אליה. אבל אתה מרגיש יפה מהאחרים למשוך אותה באותה צורה?? עצתי לך או שתחתוך סופית את הקשר ואז יקרה אחד מהשתיים. או שהיא תיתגעגע לחברתך ותהיה מוכנה לחזק את הקשר. או שתשכח ממך ואז תבין כמה היא באמת לא רצתה אותך. והדרך השלישית היא לשמור על אש נמוכה ולנסות להצית אותה ביום מן הימים. . בהצלחה איש.

יאיר77

New member
אחי, אני ממש מבין אותך

גם אני הייתי בדיוק באותו המצב, גם אני עזבתי חברה אחרי שנתיים (אפילו דיברנו על חתונה) וגם אני נכוויתי מאוד מהידידה. הבעייה היא שאנחנו למדנו ביחד באוניברסיטה ולכן נאלצתי להתמודד עם הכאב יום-יום... עצה שלי-תתנתק ממנה, אלא אם כן אתה בטוח שהיא רוצה אותך. האם אתה חושב שגם היא מרגישה כך? אולי היא מפחדת לאבד את הידידות ביניכם? אני מקווה שאוכל לייעץ ולעזור לך כי אני עברתי בדיוק את אותו הדבר. אם אתה רוצה אתה יכול לשלוח לי מסר.

ספירושש

New member
לא רוצה לפגוע בקשר שלכם

בוא נגיד ככה: שלפי דעתי היא לא רוצה לפגוע בקשר שלכם,ואם היא טרחה להתקשר ולדאוג שהשיחה שלכם לא תפגע במערכת יחסים שלכם סימן שאתה חשוב לה. אבל זה אומר גם שהיא לא מעוניינת בך, אלא רק בידידות שיש לך להציע לה, ניתנות לפניך אפשריות רבות, קח את האופציה שהלב שלך הכי שלם איתה גם אם זה כולל מכואבים רבים עבורך. תשקול מילים היטב. בהצלחה במשימהה

למעלה