מה לעשות אחרי סקס

ZululuZ

New member
מה לעשות אחרי סקס

אם אחרי שגומרים יש קטע של עייפות.
אני מחפש כדור או משקה אמיתי ומוכח שעוזר לשקם את העיפות. אם זה קטע של הורמונים אני מחפש את ההורמון לקחת כדור ולחזור לאיתני. לא מסוג ויאגרה סיאליס וכדומה.
או כאלתרנטיבה אם שינה תעזור.
הסיבה לא כל כך העיפות אלא העינים האדומות שמסגיר שהיה אקשן.
אולי טיפות עינים? אולי טסטוסטרון אולי ויאגרה אבל לא לבעית זיקפה. אני לא רוצה לגמור עוד פעם.

0 אור 0

New member
כשעייפים ישנים

אם אחרי כמה שעות שינה אתה עדיין קם עייף , אפשר לעשות קצת יוגה או התעמלות, שממריצים ומרעננים מחדש אות האנרגיות,
ואם העיניים קצת אדומות עדיין, אז אפשר לרענן אותן באמצעים טבעיים כמו מנוחה עם פרוסות מלפפון או שטיפה עם חליטת קמומיל.
אם העייפות נראית מוגזמת מעבר לטבעי (וזה ממש טבעי אחרי סקס לנוח), אז כדאי לטפל בבריאות ורמת האנרגיות בטיפול כללי כגון בדיקת התזונה, שיפור אורח חיים, וטיפול הוליסטי כדוגמת רפלקסולוגיה , דיקור ועוד.
מאד מאד לא מומלץ להתחיל עם כדורים למיניהם בפרט לא הורמונים וויאגרה וכו',

עיניים אדומות לדבריך

בבריאות טובה ואיתנה - לא אמורות העיניים להיות אדומות אחרי פעילות ומעשה האהבה. ואם הם נהיות אדומות - סימן שאולי כבר קודם היית עייף מאוד מאוד מאוד. ואולי יש בגוף מצב דלקתי, שמתנקז לעיניים בתוך פעילות שכזאת. לכן - שינה תמיד תהיה נכונה. ואם איננה מספיקה - שנה את אורח-חייך התזונתי. דבר נוסף, שטוף את עינייך העצומות במים קרים/חמים לסירוגין.
בהצלחה ובשורות טובות.

ZululuZ

New member
העינים לא ממש אדומות

רק "זגוגיות" עם לחלוחית ומעט עם אדמומיות. ממש כמו שלכולם אחרי...
לא אין לי דלקת ולשטוף עם מים ולישון אני עושה וזה עוזר, בטח.
אני מתכוון לירידה באיזה הורמון בגוף נדמה לי טסטוסטרון.
אם אתם לא יודעים אנא אל תיעצו לי לעשות יוגה, לישון והרגעות במכון.
לקפוץ ופעילות נמרצת יתכן שזה יעזור לי. אנסה.
השאלה הזו כללית לכלל הגברים. ממש כמו תשובה לבעית כאב ראש שיש לזה הרבה פתרונות.

0 אור 0

New member
זהו שאנחנו יודעים

עייפות לאחר סקס היא טבעית,
אם העייפות חורגת מהרגיל אז במרבית המקרים מדובר במשהו שלא קשור ספציפית לפעילות המינית, אלא לבריאות הכללית , ולכך עוזרות ההמלצות שקיבלת ממני ומאחרים בשרשור הזה,
כמובן, אם יש בעיה בתפקוד המיני עצמו אז כדאי לטפל באופן ממוקד אם באמצעים הוליסטיים יותר כגון טיפול רפלקסולוגי שיתמקד באיזון המערכת ההורמונלית, אם באמצעים של שיפור המערכת האנרגטית באמצעים כמו למשל תרגול טנטרה ואם בהגעה לרופא שמתמחה בתחום הבעיה שלך.

ZululuZ

New member
טנטרה זו לא שיטה לעיכוב לשם הגברת החשק

רציתי פעם להגיע לאשרם במדבר. שם מתרגלים גם טנטרה?

0 אור 0

New member
טנטרה זו שיטה רוחנית

כמו יוגה ומדיטציה, או ליתר דיוק זו אחת הגישות של יוגה. כשהשימוש במילה "טנטרה" לתאר את האחת ו"יוגה" (או אשטנגה יוגה, קונדליני יוגה וכד') את השניה הן פשוט כינויים מקוצרים שמסייעים לנו להבין על מה מדברים - שזה באמת מקל מצד אחד, אבל מאד מטעה מצד שני.
למה מטעה?
כי בעצם יש המון אסכולות ודרכים לתרגל טנטרה, וכאשר אתה מדבר עם מישהו אחר על "טנטרה" לא פעם כל אחד מכם מתכוון למשהו אחר לחלוטין.
רבים במערב מקשרים טנטרה רק עם מין ובפרט טכניקות כאלו שאתה מדבר עליהן. זה נובע מכך שההבדל הגדול בין טנטרה לבין מרבית השיטות הרוחינות האחרות, הוא בכך שבשיטות אחרות מקשרים פרישות מינית עם עליה במדרגה הרוחנית, בעוד הטנטרה במקור התפתחה ככלי להגיע להארה רוחנית עבור אנשים מהשורה, שאינם יכולים להרשות לעצמם ללכת למנזר לעשרים שנה, אלא גם חיים בעולם הזה, מתפרנסים, נישאים מגדלים ילדים.
ואז הגיעה הטנטרה והציעה דרך לחבר את כל הרגעים הקטנים של החיים למארג אחד רוחני.
להגיע להארה מתוך החויה של הרגע - לחיות אותו באופן מלא ולחוות אותו כרוחני בין אם אתה אוכל, מחבק את הילד שלך, שוטף כלים , רוקד או כל דבר אחר כולל גם מין שנתפס כחלק טבעי ובלתי נפרד של החיים.
פן יחודי נוסף הוא תרגול שמאפשר להעיר את האנרגיה של הקונדליני לא על ידי המנעות ממין אלא תוך כדי חויה מלאה שלו.
אם בא לך להתנסות בטנטרה, יש בארץ מנחים ממספר גישות, כשהאשראם מייצג את הגישה של אושו ובעיקר את המדיטציות האקטיביות. יש לך אפשרות לטעום מעט מזה בפסח הקרוב בפסטיבל זורבה ולראות אם אתה מתחבר לדרך שנותנת לך למצות את הניואנסים שבין הזורבה (שמחת החיים , הריקוד, המוזיקה) לבין הבודהא (המדיטציה, השקט של המדבר).
רק ראה הוזהרת, אם אתה לא אוהב טרנס אז כדאי לצמצם את שהותך לימים הראשונים - מסיבת הטראנס הגדולה שבערב הסיום עם האפטר פארטי שלמחרת רועשות בטירוף.

עיניים "זגוגיות" ומעט אדומות

כשהגוף עסוק בפעילות - כזאת או אחרת - אין אפשרות, ששאר ממש כאילו מאומה לא ארע.
לדעתי, אתה מטעה עצמך ואת הציבור.
וודאי, שמשהו-כלשהו מתחולל - במיוחד בפעילות של מעשה האהבה.
אוי לנו, אם יישאר הגוף כמקודם.
נפלא, שהוא משתנה ועובר "זעזוע" בריא, רצוי וטוב.
אינני מכירתך - אבל, שאיפתך דומה לגברים/נשים שמנסים להסתיר את מעשם המבורך הזה.
שמא, נעשה, אולי, לא ב"יושר" כלשהו.....
אם מדובר בבן/בת זוג כשרים - אינני מבינה מה הבעיה ?
ואם, אכן, לאו - אל תעשה, את מה שאינך רוצה שיגלו אחרים-כלשהם.....
והיות וכתבת בסוף - ששאלתך כללית גם לגבי גברים אחרים - לכן, תשובתי כנ"ל.

למעלה