מה לעזעזאל?

מה לעזעזאל?

שוב תפוז נתנו בטעות הפניה לפורום בדף הראשי ועילגי כל העולם שלחו את נציגיהם הגרפומאנים ללהג? כאילו, יש פה פוסט עם 101 תגובות. מאה ואחת. מאז שין לא היו פה כל כך הרבה תגובות. במצטבר. וכולן משעממות. למרות שאני ידוע כשוחר שלום טוב לב המעודד (אחרים) להפנות את הלחי השניה, לא נותרה ברירה. חייבים לשמר את יכולת ההתרעה. קפת, גייסי את המילואים, לרבות צו שמונה למותקאודימותק ולבעעעלריסהבעעע. שיעלו על מדים ויסתדרו בשלשות, אני הולך להוציא את התותחוקן מהימ"ח ותיכף חוזר. אה, כן - שוקי, אוי ואבוי לך אם לא נגבת ת'תותח אחרי השימוש האחרון, כי אנלא מתכוון להתחיל לקרצף שאריות ולטובתך גם סובבת את המתג ל off כי אם זה נשאר על max אני קונס אותך בשכר של חודש. חופשיים.

קפת

New member
אל תגיד חוקן, אל תגיד גם

בחוצות היוצר. או אשקלון. נפלתי על התחת. בפרץ התלהבות ונחיצות יצאתי לנקות את המדרגות. הזרמתי הרבה מים, והחלקתי. וזה לכבוד חופשתי שתפרוץ מחר. יופי, קפת. כואב. אל תגיד חוקן. כל מה שקשור לישבנים, אחוריים, עגבות וגב תחתון, עושה לי חררה. כואב. למישהו יש מורפיום להלוות לי? כואב.

VCube

New member
בביתו של התלוי

לא מזכירים: מים, צינור, מדרגות, וגרעינים שחורים. זה כי בתפוצה שלנו, מנקים את המדרגות אחרי שבת עם מים, הרבה מים, שיורידו את כל הקליפות של הגרעינים לשכנים שלמטה.. זה למה. אגב, אם אתם רוצים שנלך מפה, ולא נפריע את דממת בית הקברות שאפפה את הפורום הזה - רק תגידו. קפת, אני מספק לך מורפיום באופן שוטף, עד קצה הכאב שלך - ואת תמליצי עלי לחמור, הולך?

רסקול

New member
ואדים נדלק עליך

הוא רוצה שאבדוק אותך לפני שהוא עושה את הצעד הראשון. מה אתה אומר

רסקול

New member
תגיד לאן ואבוא בשמחה

ואדים לא בא לשום מקום לפני שאני הולך אליו לבד. קטע של שליטה.

אם יש גן עדן כאן

הרי ששיירות הפליטים הארוכות היוצאות אל מבין קפלי העגבות הדואבות של קפת וממלאות את הפורום בחפשם אחר בית חדש תחת חורבות הבית ההרוס והמחורר [מלשון חררה], חשבו בטעות שאפשר יהיה להקים מחנה פליטים בתוך נווה הפורומים, ארמון רב התפארת, מקום מושבם של משיחים וחמורים, בקיצור משכן האלים ולא לקחו בחשבון שהדלת שהם מצאו פתוחה לרווחה בכניסה לפורום היא בעצם דלת אל שערי הגיהנום. אנחנו כאן מקדמים בברכה את כל הניקים ופותחים לרווחה את שערי בית הקברות הגדול והמשמים ביותר בתולדות תפוז לניקים תועים. תותח החוקן מושרה בספירט סיליציל 2% ומחכה בסבלנות עד שימצא מזור לעכוזה הדואב של Asswoman.

למעלה