מה לעזא...

מה לעזא...

הסדרה מתחילה להראות סימנים ראשונים לגסויות! חחחח איך צחקתי כשקמא ניסה לגעת בה

הפרק ש

הכושי השמן הראה לבורמה את הספינה. אגב למה גוקו צרח ככה כשחבשו אותו?

Prophet

New member
כאב לו (מן הסתם)

תחשוב אחרי שאתה מקבל מכה חזקה ואז נוגעים לך בפצע לא כואה לך ? מתי ובמי מאסטר רושי ניסה לגעת ?

כשמר פופו אמר לבורמה לעלות על השטיח

היא ניסתה להגיע אליו ומתה מפחד כי היה רווח בין החלון לשטיח, והיא לאט לאט עלתה על השטיח אז מאסטר רושי "ניסה לעזור לה לעלות" וניסה לתפוס לה את התחת, ואז היא הסתכלה אחורה ולא התעצבנה, אלא חייכה. נראה לי שמשהו הולך שם בין שניהם.......

מאסטר רושי\קאמה סנין הוא חרמן זקן

תחשבו כבר בן כמה הוא!!!!!!!!!!! יותר ממאה! הוא לא קיים יחסי מין כבר הרבה! זמן (הקטע הזה היה מאוד מפגר)

Goggle Girl

New member
הידעתם?

קאמה סנין/מאסטר רושי הוא בעל אוסף חוברות הפורנוגרפיה הגדול בעולם

roychu

New member
לא מדוייק, הוא אספן הראשון בכל העול

ם ולכן יש לו כל כך הרבה

Piccolo

New member
נראה לי שהוא אומר את זה בעצמו

באחד הפרקים.. שהוא בעל האוסף הגדול מכולם... ולכל השאר - אם לא היו מורידים את הקטעים שלו, הייתם רואים דיי הרבה קטעים בוטים אחרים שלו לגבי בלומה וכל אחת אחרת

יאקומו

New member
בבקשהבבקשהבבקשהבבקשה

תגידו לי מה היה בפרק... אני פיספסתי אתמול בצהריים, וגם היום ב-10:00!!!!! בבקשה תפרטו מה היה!

Prophet

New member
סיכום הפרק

כולם היו בבית חולים ובדיוק בולמה אמרה שהיא הבינה את השלט של חללית ווג´יטה אז היא ניסתה להזמין את החללית לבית החולים אבל היא בטעות לחצה על כפתור ההשמדה העצמית והחללית התפוצצה... ואז מר פופו הגיע לשם על השטיח המעופף שלו ואמר למישהו שיבוא לראות חללית שהוא מצא (החללית הייתה של גוד, הוא אמר משהו בקשר לזה אבל לא כל כך הקשבתי) והם החליטו בסוף שבולמה תלך והשטיח המעופף פשוט השתגר לסוף העולם שם היה להם מסלול קצר כדי להגיע לחללית והם הגיעו הסיסמא להכנס לחללית הייתה פיקולו (או בעברית פיקורו) והם נכנסו לשם הייתה להם בעיה אחת שהחללית מתנהלת על ידי קול ורק בשפה של הנמקים ואז בולמה גילתה שמר פופו יודע את השפה של הנמקים והיא אמרה לו להגיד בשפת הנמקים טוס לכוכב צדק והחללית טסה במהירות ואז בולמה שמחה... מקווה שעזרתי לך...

יאקומו

New member
תודה! באמת עזרת! ../images/Emo24.gif!

ואמרתם משהו על הטרדה מינית של קאמה סנין על בולמה...

למעלה