מה לעזאזל?

THE BEP

New member
מה לעזאזל?

קרה עם דירסאו???. הוא נראה אחד כזה שמבחינה חברתית בסדר עם כולם, היום משהו התחרפן אצלו..שמעתי לב גם שדקל קינן צעק על אולארה.?? אולי זאת הבעיה אצל מכבי חיפה העונה?. החוסר גיבוש והפירגון?..(אפרופו פירגון תראו מה הלך עם ארבייטמן וקולאוטי, לאף אחד לא אכפת מהשני וחושבים רק על עצמם) אולי הבאתו של מסודי הפרובלמיסט גורמת להתפרקות החברתית הזאת או עזיבתם של שחקנים שהיו תורמים לגיבוש ולהוויה כמו עידן טל ואני יודע שגם יש כאלו שהתעצבנו עלי אך גם אריק בנאדו היה סמל שגיבש והיה מנהיג. זהו אני אמרתי את שלי ..מה אתם חושבים?.

Olympic Hero

New member
אין מה להתעצבן

מבחינה חברתית בנאדו, טל וזנדברג בהחלט נחשבו לדבק שחיברו בין הרבה חוליות. ככה שברור שמדובר בחיסרון. מסודי הוא לא בדיוק חביב הקהל, סואן שקט מידי, ודקל קינן פשוט אדם מופנם וביישן מידי בשביל זה. לחיפה בהחלט חסר דבק חברתי. אבל אסור שזה יבלבל אותכם. בקבוצה עם למעלה מ-20 שחקנים קשה מאוד לשמור על הרמוניה חברתית גבוהה. לדעתי מדובר במשהו זמני שנוצר עקב הלחץ שמופעל על המועדון. ברגע שהקבוצה תכנס לרצף ניצחונות, הלחץ ירד, וגם על המגרש יראו אותם שונים לגמרי. בנוגע לדירסאו, מישהו צריך להרגיע את הבנאדם הזה. היום הוא היה מתחת לכל ביקורת.

adiryosef

New member
ומה יקרה אם הקבוצה תמשיך

ביכולת של העונה הזאת ולא תשלים כמה נצחונות רצופים?אז זה עדיין ישאר ככה?

Olympic Hero

New member
הגיונית? כן...

במיוחד כי חסר את אותו דבק שדיברתי עליו מקודם. דבק חברתי יוצרים במשך שנים, לחיפה יקח זמן עד שזה יחזור(או שהיא צריכה ליצן חצר כמו רוסו).

adiryosef

New member
לדעתי הקפטנים אולי לא עושים מספיק

אלון חרזי וקטן לא עושים מספיק בקטע החברתי

Olympic Hero

New member
קראתי לא מזמן כתבה שלמעשה

מראה עד כמה קטן הוא לא מנהיג. גם מבחינה חברתית הוא לא מנהיג. יש שאומרים שאם לא קייסי ובנאדו, קטן לעולם לא היה נכנס ל"חזקים" שבחבורה. בקשר לחרזי, אין לי מילה אחת רעה עליו. הוא במשך שנים נחשב לאדם הכי נחמד וחביב במערכת. ככה שיותר מזה, אני לא רואה אותו מצליח לעשות.

adiryosef

New member
חרזי הוא אחלה של בן אדם

אבל כניראה שהוא וקטן הם לא האנשים המתאימים להיות קפטנים,אבל מצד שני אני לא רואה מישהו אחר שכן מתאים להיות קפטן.

אני חושב שבמקרה הזה

חרזי מתאים להיות קפטן הרבה יותר מיניב קטן. אבל אני מבין את הרצון לתת ליניב את הסרט, כחלק מניסיון להפוך אותו לסמל.

eran 89

New member
תלוי מה אתה מגדיר כקפטן. בשבילי

למשל זה לא אומר כלום. מבחינתי זו זכות שאחד השחקנים קיבל ויכול לבחור עץ או פלי. שחקן אחד לא יכול להשפיע על כל השחקנים. זו לא קבוצת חברים בחאיבת ביניים, זו קבוצת כדורגל. וכמו בכל מקום תמיד יהיו האנשים הרגישים יותר, כמו דירסאו אתמול. לי התקרית אתמול רק הראתה כמה הצלחת הקבוצה חשובה לדירסאו.

מנהיג ?

לפי דעתי עונה הבאה או גג עוד שתי עונות דקל קינן יכול בכיף להיות הקפטן ...

eran 89

New member
מנהיגות זו תכונה מולדת לדעתי.

העובדה שקטן או חרזי קיבלו את סרט הקפטן לא יכולה לגרום להם לקבל תכונות שהם לא בורכו בהן, וקטן לא מנהיג מטבעו. הרעיון של לתת לקטן את סרט הקפטן הוא אך ורק בשביל החיבור עם האוהדים, שמזדהים איתו מהיותו שחקן בית. אחרת הסרט היה על ידו של חרזי בלבד, ולכן אין למינוי הזה שום השפעה עליי. בכל אופן, קינן יהיה קפטן ראוי מאוד בעל יכולת מנהיגות גבוהה בבוא היום.

אסִי

New member
לא יודע אם שידרו את זה או לא

אבל מיד עם השריקה קטן דפק ריצה לעברם של מגרלשווילי ודירסאו והרגיע את הרוחות, ותוסיף לזה פיוס שערכו קטן וחרזי בין דירסאו למגרלשווילי בחדר ההלבשה. אז הכתבה ההיא שהתפרסמה לא ממש נכונה, כי קטן עושה הרבה כדי לתרום חברתית לקבוצה - בין אם זה המקרה של אתמול, בין אם זה בשיחות אישיות עם השחקנים, בין אם זה לתמוך בשחקנים ולהעביר לרוני לוי מידע מהשחקנים, ובין אם זה קביעת ארוחה גדולה לכל הקבוצה במסעדה של אלון חרזי לפני כמה ימים. יש דברים שלא רואים.

אסִי

New member
מהמריבה הזאת הבנתי כמה דירסאו...

אוהב את הקבוצה והקבוצה חשובה לו. אולי אני מסתכל כמעט על כל דבר באופן חיובי, אבל זה מה שאני הרגשתי. לדירסאו כואב להפסיד משחקים בגלל שטויות, קשה לו עם זה שאנחנו מאבדים סתם נקודות, קשה עם זה שהקבוצה לא נלחמת כל המשחק בליגה וקשה לו שעושים שטויות ועושים דברים שהם לא מקובלים בקבוצה, כמו הגליץ' של מגרלשווילי לעבר הכדור, דבר שיכול להסיט את הכדור ולגרום לו להיכנס פנימה. כל זה התפרץ אצלו אתמול. אומנם בצורה לא ממש מכובדת, אבל זה רק הראה לי כמה חשובה לו הקבוצה והלחימה.

אתה באמת לוקח הכל בצורה חיובית..

רק אתה יכול לפתוח שירשור אחרי שער של ארביטמן וקולאוטי ולהשוות אותם לדויד ויאה ופרננדו טורס..(ואני לא עושה את זה ויכוח על כושרם של החלוצים,אני רק מבין מאיפה זה בא לך..)

אסִי

New member
אני לפחות קצת מציאותי, אתה בכלל לא

רק אתה יכול לומר שרוני לוי מאמן גרוע גם בגלל הסיבה שאתמול הוא לא פרץ לדשא בריצה, תפס את דירסאו ומגרלשווילי ופוצץ אותם מכות על זה שהם רבו ביניהם.

שוב,תקח משקפיים כי אתה לא רואה טוב

לא כתבתי פעם אחת שרוני לוי מאמן גרוע!!כתבתי שאין לו שליטה בקבוצה והמקרה עם דירסאו הוכיח את זה...אם תביא לרוני לוי קבוצה טובה הוא ירוץ איתה טוב,ולראייה 3 אליפויות..אבל פתאום שיש בעיות,רוני לוי יושב בספסל ומחכה שהם יפתרו..מזכיר את גיורא שפיגל..

eran 89

New member
../images/Emo45.gif גם אני לוקח את הצד החיובי הזה

מהתקרית אתמול.

למעלה