מה לעזאזל?!!?!?!?!

חולוני

New member
כן, יש דבר כזה פופ גות´י.

ואם כבר, האידיוט זה אתה שלא ידעת שקיים דבר כזה. ותתחיל לדבר בצורה נורמלית אחרת תחסם.

Bodom-child

New member
כמו כן.....

האידיוט הזה הוא במקרה מנהל הפורום שיכול לחסום אותך אבל אני לא אעשה את זה כדי להוכיח שמי שסובל פה מבורות זה אתה. פופ גות´י : cure him sisters of mercy עוד דוגמאות ?

ed547

New member
את סיסטר אני לא מכיר אבל..

קיור והים שרשמת הם גות´ רוק.

הקו דק עד לא קיים

ואני בהחלט חושב שאפשר לומר על קיור ואחיות החמלה (לא התעמקתי בהים יתר על המידה) שהן להקות פופ גותי.

V.W

New member
שמעתי הים

הם לא משהו... הם די מעצבנים למעשה

D.B

New member
יש להם קאבר נחמד לWICKED GAME

של CHRIS ISSAK או איך שכותבים את השם שלו...

V.W

New member
רוברט סמית´!!! רוברט סמית´!!!

ברבורה ברבורה!!!

a_duck

New member
אמ...

בגלל זה גם אמרתי שאתה יותר נורמלי מהמנהלים האחרים כי הם היו מוחקים את ההודעה וחוסמים את מי שכתב אותה כי היו בה קללות...למרות לשדעתי עדיף להסביר לו שכן יש דבר כזה פופ גותי במקום למחוק אותו...ולא נורא אם כמה אנשים כמוהו שחושבים שהם הכי חכמים ירגישו דפוקים לפעמים...ואנשים כמו מישהו שאני לא אזכיר את השם שלו שאמר שבשירים של דיינג פיטוס יש שורה אחת שחוזרת על עצמה כל השיר...למרות שלפני יומיים הוא אמר שהם להקה ענקית והוא מאוד אוהב אותם...

Bodom-child

New member
הסבר.......

יש דבר כזה פופ גות´י. הוא בעצם הסוג היותר פופולרי של מוסיקה גות´ית שהלהקות שמנגנות אותה משחקים אותה גות´ים כדי להשיג יותר צומת לב, ומשמע יותר קהל שמקבל את העקרונות צעצוע שיש להם. כשאני חושב על זה סיסטרס קצת לא מתאימים להגדרה הזו אבל עדין יש בהם משהו מזה.

Bodom-child

New member
ואם כבר......

איזה זמרת ישראלית שיתפה פעולה עם סיסטרס אוף מרסי ?

Steel-Dude

New member
מה?

אני לא שומע גותי ואני לא רוצה לשמוע את זה וזה גם ממש לא מעניין אותי אם יש פופ גותי או לא... המשפט האחרון לא היה עליך...הוא היה על מישהו אחר שחושב שהוא ממש מבין משהו רק בגלל שראה שמות של כמה שירים ולהקות באיזה אתר מטאל...

Wyld stallyn

New member
מה?!?!

מה?!?! פופ גות´י?! אתה יודע בכלל מזה מוזיקה גותית? אתה יודע מזה פופ? מה הקשר? לא כל להקה שיש לה קצת קלידים נחשבת לגות´ית sisters of mercy זאת להקת רוק גותי הכי גדולה ומפורסמת מה הקשר לפופ?! לדעתי כל הלהקות האלה כמו london after midnight, sisters of mercy, christian death שנחשבות לרוק גותי לא ממש קשורות למוזיקה גותי´ת.... וכל הז´אנרים החדשים האלה גם לא קשורים לעניין... דברים גות´ים יש כמעט רק בדברים שלא קשורים לרוק, ובכמה להקות מטאל גות´י ....

Black Rose

New member
אל תערבבו! (לינץ´ 4)

אמנם זה סותר לחלוטין את מה שכתבתי לפני מספר הודעות בנוגע למשהו אחר לחלוטין אבל שיהיה: יש פופ. יש גותי. יש רוק. יש מטאל. עכשיו הילדים שלהם: יש פופ מטאל (איירון מיידן בלי להעליב) יש רוק פופ (כל הלהקות שנבחרות ללהקות הרוק של השנה בMTV המטופש) יש רוק מטאל (רוב גדול של הלהקות אני בטוחה שתוכלו למצוא לבד לפחות 2 או 3) אבל! א י ן פ ו פ - ג ו ת י ! ! ! אל תנסו אפילו להתווכח על זה! אגב: קיור זה לא פופ! רוברט סמית´ הוא אמן (אנשים מטורפים=אמנים בימינו) גדול (הכוונה- מטורף אמיתי).

חולוני

New member
יש

כל להקה גות´ית שהיא פופלארית היא גות´ פופ. כמה פעמים אני צריך לחזור על זה ? פופ זה לא סגנון מוזיקלי אלא מושג, וכל הסגנונות המוזיקליים נכנסים בפופ. כל דבר שהוא פופלארי הוא פופ, וגם להקות גות´יות כמו סיסטרס אוף מרסי והקיור. והקיור היו מאוד פופלאריים בזמנו ולכן הם היו גות´ פופ. זה הכל.

Bodom-child

New member
קודם כל.....

קיור הם פופ גות´י נקודה. אם לא היו רואים איך שהסולן נראה אולי יש היו חושבים שהם פופ רגיל שכזה אבל זאת לא הנקודה. הנקודה היא שהצורה שהם התפתחו הפכה אותם ללהקת פופ נטו. ובקשר לאיירון, להמציא להם הגדרה לא חכמה במיוחד כמו פופ מטאל זו שטות גמורה. מילא חוסר הכבוד ללהקה הזאת שהשפיעה לא מעט על עולם המטאל, אבל הם בחיים לא התיימרו להיות להקת מצעדי אם טי וי. קרה מה שקרה והם הגיעו למיינסטרים של המטאל, התמסחרו וקרנם ירדה, אבל להגיד שהם פופ מטאל, כאמור, זו שטות.

Blessed By Gore

New member
זהו עכשיו אני באמת אלנצ´ץ´ אותך..

(עד כמה שאפשר תחת משטר דיקטטורי.) עלק איירון מיידן "פופ מטאל" ...איך הגעת לעזאזל... אני מציעה לך לחזור לעמדה של "להגדיר זה מטומטם!".

למעלה