מה ללמוד?

LSD-J

New member
מה ללמוד?

שלום! אני מניח ששאלו פה את השאלה הזאת בעבר, ואני באמת מצטער אם אני מנג´ס, אבל : אני מתכוון להתחיל ללמוד oracle 9i מהיסוד בקורס של סיוון. הקורס מיועד כמובן לחסרי רקע בתחום. הכוונה היא לגשת לאחר הקורס למבחני הסמכה לתואר ocp. מה דעתכם? האם אתם חושבים שכדאי לי להתחיל עם משהו אחר, אולי לימוד עצמי? האם הבחירה ב-oracle היא בחירה נכונה, או שעדיף ללמוד בסיס אחר (microsoft, ibm)? תודה

חברים, השאלה שלכם מאוד מורכבת...

מכמה סיבות. מצב השוק היום לא מי יודע מה.... ולכן, זה לא כל כך משנה מה לומדים, זה יותר משנה איך לומדים. חשוב שמקום הלימודים יהיה מוכר, ומקצועי. חשוב להצטיין במהלך הלימודים - אם באמת רוצים לעבוד במקצוע. ההשוואה בין אורקל לבסיסים אחרים היא השוואה בעייתית כי יש יתרונות וחסרונות לכל בסיס נתונים. ויחד עם זה, כפי שכבר אמרתי כאן בעבר, אף אחד, לא יבצע את ההחלטה עבורכם. אז אני אכן מבין את ההתלבטות שלכם. אבל אתם ורק אתם צריכים לדעת מה טוב לכם.

shimi1234

New member
OCP

עד כמה שאני יודע אין בחינה ל 9I. אתה צריך לעבור את הבחינות של ה 8I ואז לעבור בחינת UPGRADE. מה שאתה צריך לבדוק האם המכללה מחינה אותך לבחינות של אוראקל (הן לא קלות ואין כל מיני Cheeting ו Brain Dumping ליניהם) או שהם מתחייבים רק על תעודה בה כתוב שלמדת X שעות במכללה אוראקל! לימודים לבד אפשריים (אני למדתי לבד OCP Developer 2000) אבל מצריכים השקעה! תיגש לאתר של אוראקל ופורומים של www.dbasupport.com ותוכל לקבל יותר אינפורמציה.

למעלה