מה ללבוש????

מה ללבוש????../images/Emo264.gif

אפשר לשתף אתכם בבעיה שלי? אז ככה- מיום שהבנתי שצריך להתלבש כמו בת אדם התחלתי לשנוא את הלבוש שלי... אני שונאת להתלבש אפילו שאני עובדת בתחום (הסנדלר הולך יחף
) אני לא מוצאת שוווווום קו אופנה שמרגיש לי אני. פעם הייתי מתלבשת בסגנון "העין השלישית", שאנטי כזה אבל לא זרוק. וזה באמת הבגדים שהכי התאימו ומתאימים לי והיום אני עדיין לובשת אותם אבל אני לא אוהבת אותי מבחינת לבוש. חברים/ות אומרים לי שאני לא מבינה בבגדים אז איפשהו החלטתי לתת לחברה שלי ל"הלביש" אותי. ב"סגנון" שלי ומאז באמת מחמאים לי אבל עדיין זה לא מרגיש לי נוח אתם יודעיםם או לא... אני מאוהבת בדת ועובדת את ה' מאהבה רק עם "חצאיות" קשה לי, אני שונאת חצאיות! שונאת את הסגנון לבוש שלי עליי. אמת, גם אם יכולתי ללבוש מכנסים בטח הייתי מסתבכת איך אתם מסתדרים עם הלבוש שלכם???? ומה אתם מציעים לי?

avitano

New member
לבוש זה דבר כ"כ משתנה :]

אם אני מסתכל על עצמי היום ולפני 3-4 שנים, זה 2 דברים שונים מבחינת לבוש וכל הזמן אני חושב שעכשיו זה נראה טוב, ואחרי תקופה כשאני רואה תמונות אני אומר "מה חשבתי לעצמי" חח בכל אופן יותר חשוב ממה שאחרים אומרים, זה איך אנחנו מרגישים עם הבגדים שלנו חשוב שיהיה לנו נוח איתם מצד שני הרבה פעמים אנשים לא מודעים לעצמם וחושבים שמה שיש זה מה שנוח כי הם רגילים אני בעד שתנסי דברים חדשים, סגנון חדש למרות ש... אהבתי איך שהיית לבושה במפגש :] זה דווקא די החמיא לך!

חח אהבתי את ה"מה חשבתי לעצמי" ../images/Emo6.gif

טוב, בכלל יש לי בעיה כי אני לא אוהבת בגדים של בנות, אני עוד אשלים עם העובדה הנ"ל ואז אולי אני אתחבר יותר ללבוש שלי חח הזוי תודה אופיררררר

טיףטף2

New member
תלכי עירומה

מה יקרה כבר?
את מנהלת חנות בגדים,את אמורה להיות בעל חוש סטייל מטורף.מה קורה איתך?

פיכסה עלייך!! :)

אני באמת בעלת חוש.. לאחרים/ות
תראה איזה בגדים אני קונה לאחים/ות שלי אפילו לחברה שלי אני תמיד מביאה בגדים מהעבודה והיא מבסוטה כנ"ל ללקוחות, רובם שם חוזרות וכבר מכירות אותי.. מצחיק אותי ש"מוכרת" הופכת לסוג של חברה... בכל אופן- אמרתי לך "הסנדלר הולך ייחף" אני חייבת סטייליסטית צמודה חחחחחחחחחח שתפצח מי אני ותתאים לי בגדים לאופי שלי דחוף! איפה משגים אחת כזאת?
נראה לי שיש דבר כזה...

Siberian tiger1

New member
אוי את כזאת חמודה

לכאורה זאת ההשלמה של הומואים ולסביות. ההומו נחשב לחבר הכי טוב של הבחורה וכאחד שיכול לעזור לה בענייני סטייל. האמת שאני מבין את הקטע של החצאיות. קתרין הפבורן הלכה תמיד עם מכנסיים (רק בתוך תפקיד היא לבשה שמלה וגם זה לא תמיד) והיא אמרה שכשגבר שואל אותה למה היא לא הולכת עם חצאית היא עונה לו: תנסה ללבוש אחת. אני לא מבין באופנה ולא של נשים. צריך להיות בגוף של אישה כדי להבין את הצרכים שלה. המקסימום שגבר יכול לומר זה מה נראה עלייך פצצה ומה פחות. אני כן חושב שאם הדת חשובה לך ואת באמת נשמעת יהודיה טובה, תנסי להתחבר לצד הנשי שלך (שבטוח יש לך) ולמצוא דברים שאת באמת אוהבת. הרי עם מכנסיים גם היית מסתבכת. תנסי למצוא איזה סגנון חצאית הכי מתאים לך, אולי שמלה (רכה ונשפכת) או סרפן. פשוט לחשוב להרגיש לנסות להתחבר לדברים שבאמת משפרים את המראה שלך ושעושים לך טוב. ובסופו של דבר לא לקחת את זה בצורה יותר מדי כבדה, כולה בגדים!

דווקא חצאית זה נוח אבל לא יודעת.לא אוהבת עליי

אני כולה משתנה יום אחד אני עם קרחת חצי ראש חודש אח"כ עם תספורת כמו אפרת גוש חח בעייתי דברתי עם מישהי חכמה היום והיא אמרה לי שזו באמת בעיה והיא תמונה בזהות שלי שכשאני אדע מה הזהות שלי (מי אני וכאלה..) אז יהיה לי יותר קל לגבש סגנון מאשר עכשיו שאני לא יודעת אם אני בן או בת או... הבינות?

ספר ריק

New member
ההצעה שלי ../images/Emo13.gif

נסי כל יום סגנון אחר לחלוטין. תראי מה סוחט הכי הרבה מחאמות, ולכי על זה. דורש קצת אומץ, אבל אולי בסוף זה יישתלם?
אגב, יש כאלה פרטי לבוש שהם חצי מכנס-חצי חצאית. את בטח מכירה, לא? חשבת על זה כאופצייה?

ספר ריק

New member
ולגבי איך אני מסתדר עם הלבוש שלי

האמת היא שאני לא אחד שיותר מדי מקפיד על מלתחה ייצוגית ונעימה לעין. יש לי במה להשתפר ....

חח אהבתי את "מלתחה ייצוגית ונעימה לעין." ../images/Emo6.gif

מממ.. אתה יכול לקרוא את מה שכתבתי לSiberian tiger1??? טנקס! כי זה בערך מסביר הכלל.... ובאמת חברה שלי דואגת לי ללבוש חחח אז יותר מחמיאים לי מאז ובאמת לשבחה שהיא לא שינתה אותי להיות כמוהה (היא אלגנטית קצר ואני יותר ארוך וכאלה..) אבל בכל אופן, אני שונאת את מראה שלי מבחינת לבוש... זה מעצבן. פעם שנאתי את הגוף שלי (רציתי להיות בן) על אף שב"ה אני קוצרת ממנו מחמאות כי אני רזה וזה, תודה לא-ל זה עבר לי עם הגיל...
עכשיו נחכה שהשריטה עם הלבוש תעבור חחח אני מקווה :)

חשבתי שהיא כבר עברה חחח

כי הרבה זמן לא דיברת על זה אל תדאגי זה גם יעבור חה..חה.. /tapuzforum/images/Emo13.gif

כן סוריי.... זו הייתה ההודעה של "השם אצלי"

כי היה כתוב לי שיש לי תגובה להודעה שלי ושאני נכנסת לא מופיע כלום!! פשוט כלום.. רק אחרי חצי שעה ניסתי שוב ואז זה הופיע רגיל :) לכן חשבתי שמחקת.. סוריי..

למעלה