מה לוקחים לטיול?

Shlosi

New member
מה לוקחים לטיול?

שלום, מחר על הבוקר אני יוצא לטיול של יומיים עם עוד שלושה חברים לכינרת, ועלי הוטלה המשימה הידועה לשימצה- הכנת רשימת הציוד. אז אם למישהו יש רעיון מה מביאים לטיול כזה אני אשמח מאוד אם הוא ישתף אותי. הכי חשוב זה שאין לי מושג מה נאכל... :(

מנסה...

1.קופסאות שימורים! כן כן. 2.שק שינה ואוהלים(דיי ברור לא?) 3.פנס אוליP:. 4.בגדים כמובן. ונו כל הדברים הרגילים, אני צריכה ללכת אז אני אכתוב אחר כך עוד.

rasmus girl1

New member
רשימת ציוד:

הדבר שאני הכי מחכה לו בטיולים זה לעשות רשימה XD
בגדים ארוכים ללילה
2 גופיות
2 מכנסיים
2 גרביים
תחתונים D:
גומיה
נעליים סגורות
כפכפים
2 מגבות
אם אתן לא ישנות באכסניה--אוהל+שק שינה+כרית
מסרק
אינלי מושג בנות כמה אתן אבל..-->עפרון שחור לעיניים,שפתון ויותר איפור מזה זה סתם מיותר..
קרם הגנה
בגד-ים
שמפו+קונדישינר קטנים.. [נו אלו שתמיד לוקחים מהבתי מלון..חח]
סיכות לשיער [למי שמשתמשת].
מטען
פלאפון
כסף אוכל:
ליום הראשון לחמנייה עם משהו ואפשר לשים בקופסא סלט
חטיפים
קרקרים
מים
שימורים:תירס,חמוצים,טונה וכ'ו..
ירקות,פירות..
ביסקוייטים..
קורנפלקס בקופסא חח.. [יותר אוכל מזה לא צריך,הייתי בבומבמלה 4 ימים וזו בדיוק כמות האוכל שהבאתי חוץ מהחמץ וזה הספיק לי..חוץ מפעם אחת שקניתי משהו קטן ><].

Shlosi

New member
קרעת אותי מצחוק...

בסיכות לשיער אני לא בטוח שיהיה לי צורך, ובעיפרון שחור לעיניים בטוח שלא. אולי אני אביא טלק נגד שפשפת או משהו כזה, מהסיבה הפשוטה שאני בן!!! לא יודע מאיפה הבאת את המחשבה שאני בת... :) אבל בהחלט הצלחת להצחיק אותי עם הרשימה הנשית, ואם יורשה לי לציין, הקצת מפונקת שלך. חוץ מזה, כולה לילה בכינרת, מה עשית מזה מסע תרמילאים בשביל ישראל?

אוהו בשביל זה יש לי רשימה שאני תמיד משתמשת בה

מגבות <אלא אם כן יש שם> בגד ים <ברור> בגדים לבוקר ולערב לבנים <תחתונים .. גרבים וכ'ו> כלי רחצה <מברשת שיניים + משחה + שמפו> כפכפים מצלמהה <הכי חשוב
> פלאפון + מטען MP או אייפוד .. כסף וזהו בעיקר
תהנה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכינרת 3>

אז ככה בגדים ובלה בלה בלה, אני בטוחה שאני לא צריכה להגיד לך אוכל שאתם אוהבים D: מוזיקה [אם מישוה יודע לנגן בגיטרה זה יהיה נחמד], ספרים, משחקים שלא יהיה משעמם אוהלים וכאלה נו את זה אתה יודע P: הממ וזהו D:

גם לי יש היום

רק לא טיול, סמינר.. מממ מים - 3 ליטר נראה לי אוכל- סנדוויצ'ים- ואם יהיה איפה רצוי שתעשו במקום, הכי טעים קופסאות שימורים- זה האוכל הבסיסי בטיולים.. תירס, זיתים, מלפפונים חמוצים, טונה.. בגדים להחלפה עוגיות, קרקרים וכו' עוד זוג נעליים- זה ממש רצוי תחתונים גרביים שק שינה

דנטל

New member
טיול

כסף אוכל, ממתקים, סכו"ם, שתיה, צלחות, כוסות מוצרי הגיינה, מברשת שיניים, משחת שיניים, דאודורנט, נייר טואלט, לבנות תחבושות וכאלה, סבון, שמפו שקי שינה, שמיכות, מגבות בגדים להחלפה, תחתונים, גרביים, חולצות, מכנסיים

למעלה