מה לובשים לעבודה????

לילית462

New member
מה לובשים לעבודה????

מה אתן לובשות לעבודה??? מה סגנון הלבוש שלכן והאם הוא השתנה / הושפע מעודף המשקל? אני חולת אופנה, אוהבת אקססוריז, מאוד חשוב לי המראה החיצוני שלי, דווקא בגלל שאני שמנה אני מרגישה שאין לי את הלוקסוס שיש לנשים רזות - אני לא יכולה להרשות לעצמי להראות מוזנחת. אני בדרך כלל מתוקתקת מכף רגל (פדיקור) ועד ראש (צבע, גוונים וכו). הארון שלי נע בתווך של שלוש מידות ואני נאבקת כל הזמן מה ללבוש. הבגדים הגדולים ביותר - שאותם אני כבר לא צריכה, תודה לאל
- מצד אחד, בא לי להעביר אותם הלאה. מצד שני אני מפחדת שאולי חלילה אצטרך אותם. הבגדים במידה הנוכחית - לא בדיוק אבל בערך.... ובגדים במידה אחת יותר קטנה. בחצי שנה האחרונה חזרתי לעבוד בקליניקה עם לקוחות פרטיים ואני מרגישה צורך להתלבש מעט יותר "רשמי" / "מסודר" וכל בוקר אותה ההתלבטות.... אני אוהבת מראה של שכבות, גופיה ומעליה חולצה מכופתרת חצי פתוחה או סוודר קטן. את כל החולצות שיש לי עם שרוכים לקשירה מאחורי הגב אני לובשת כשאני קושרת את השרוכים מקדימה - כמו חגורה, אני מצליחה להשתמש כך בחולצות שאין ספק שהן גדולות עלי אבל עדיין להראות בהם לבושה היטב. ואני תקועה. מצד אחד לא בא לי להשקיע כי אני רוצה לרדת עוד 12 ק"ג. מצד שני.... התפקיד מחייב. מה איתכן? איך את מתלבשת לעבודה? מה הבגד האהוב עליך ולמה ומה את חולמת ללבוש כשתהיי רזה?

jesie12

New member
אני לא נחשבת שמנה והסגנון כמעט לא השתנה

רק המידה, ירדתי מידה 52 למידה 40 מתלבשת צמוד יותר (אף פעם לא אהבתי אוהלים) חצאיות התקצרו למעל הברך, מכנסיים לרוב 8\7גם כשהייתי שמנה היו לי רגליים רזות יחסית אוהבת חולצות מעטפת , תמיד אהבתי רק שעכשיו הן יותר הדוקות על הגוף הבגד האהוב ליום יום - חצאית ג'ינס קצרה ןחולצת כפתורים כלשהי לעבודה\לימודים כרגע, אני הרבה יותר עם בגדי בית נוחים ( חולה ב 3 חודשים האחרונים) לא מתיימרת לרזות כרגע יותר (זה מה שחסר לי!)

EFRATY10

New member
החלום שלי הוא ללבוש שמלה צמודה,אבל זה כנראה

יישאר בגדר חלום. אני מתלבשת עם ג'ינסים,מכנסיים של קסטרו ופוקס ומתאימה חולצות בהתאם למכנס וגם כמובן מתאימה אקססוריז בהתאם,שמלות מדי פעם.

יעל י

New member
בגדי עבודה...

כמובן שכל אחת ומקום העבודה שלה והעיסוק. אני לובשת בעיקר טייצים וגופיות ועליהן חלוק. ככה הכי נוח לי וגמיש לי עבוד. ואצלך,אין סיילים?שוים? היית באה סופעונה פה.

לילית462

New member
סיילים אין פה וגם אם היו, אין מה לקנות

זה לא קשור למחיר.... קשה לי מאוד למצוא כי אין פה מבחר גדול של חנויות. באיזורים שבהם אני מסתובבת וקונה יש מעט מאוד מבחר בטח ובטח במידות שלי.... אני מתבאסת שאין לי אפשרויות... מתוכנן ביקור חפוז עוד חודש אז אולי אני אעשה השלמות, למרות שאני באה לסוף שבוע והכל סגור ממילא.... אני אוהבת להתלבש יפה, במיוחד כשאני נפגשת עם לקוחות. לבוש מסודר ורשמי עושה רושם מקצועי - ברור שכל אחת צריכה להתאים את עצמה למקצוע שלה. דווקא היה מתאים לי חלוק לבן מעל הכל שלא יראו מה יש לי למטה

לילית462

New member
כי במקצוע שלי לא לובשים חלוק...

אני פסיכוטרפיסטית... מקסימום לובשים אצלנו זקן קטן, משקפי קרן ומקטרת....

למעלה