מה לובשים לעבודה????
מה אתן לובשות לעבודה??? מה סגנון הלבוש שלכן והאם הוא השתנה / הושפע מעודף המשקל? אני חולת אופנה, אוהבת אקססוריז, מאוד חשוב לי המראה החיצוני שלי, דווקא בגלל שאני שמנה אני מרגישה שאין לי את הלוקסוס שיש לנשים רזות - אני לא יכולה להרשות לעצמי להראות מוזנחת. אני בדרך כלל מתוקתקת מכף רגל (פדיקור) ועד ראש (צבע, גוונים וכו). הארון שלי נע בתווך של שלוש מידות ואני נאבקת כל הזמן מה ללבוש. הבגדים הגדולים ביותר - שאותם אני כבר לא צריכה, תודה לאל
- מצד אחד, בא לי להעביר אותם הלאה. מצד שני אני מפחדת שאולי חלילה אצטרך אותם. הבגדים במידה הנוכחית - לא בדיוק אבל בערך.... ובגדים במידה אחת יותר קטנה. בחצי שנה האחרונה חזרתי לעבוד בקליניקה עם לקוחות פרטיים ואני מרגישה צורך להתלבש מעט יותר "רשמי" / "מסודר" וכל בוקר אותה ההתלבטות.... אני אוהבת מראה של שכבות, גופיה ומעליה חולצה מכופתרת חצי פתוחה או סוודר קטן. את כל החולצות שיש לי עם שרוכים לקשירה מאחורי הגב אני לובשת כשאני קושרת את השרוכים מקדימה - כמו חגורה, אני מצליחה להשתמש כך בחולצות שאין ספק שהן גדולות עלי אבל עדיין להראות בהם לבושה היטב. ואני תקועה. מצד אחד לא בא לי להשקיע כי אני רוצה לרדת עוד 12 ק"ג. מצד שני.... התפקיד מחייב. מה איתכן? איך את מתלבשת לעבודה? מה הבגד האהוב עליך ולמה ומה את חולמת ללבוש כשתהיי רזה?
מה אתן לובשות לעבודה??? מה סגנון הלבוש שלכן והאם הוא השתנה / הושפע מעודף המשקל? אני חולת אופנה, אוהבת אקססוריז, מאוד חשוב לי המראה החיצוני שלי, דווקא בגלל שאני שמנה אני מרגישה שאין לי את הלוקסוס שיש לנשים רזות - אני לא יכולה להרשות לעצמי להראות מוזנחת. אני בדרך כלל מתוקתקת מכף רגל (פדיקור) ועד ראש (צבע, גוונים וכו). הארון שלי נע בתווך של שלוש מידות ואני נאבקת כל הזמן מה ללבוש. הבגדים הגדולים ביותר - שאותם אני כבר לא צריכה, תודה לאל